reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CLO/duphaston/luteina/bromergon i inne farmakologiczne wspomagacze staranek...

Po ilu cyklach z CLO zaszlas w ciaze??

• Wszystkich głosujących
    28
  • Ankieta zamknięta .
Dziewczynki mam jeszcze jedno pytanko czy zaraz po skończeniu luteiny bo za kilka dni mam przerwe to odrazu dostawałyście @ czy dopiero po kilku dniach [ po ilu]?

reklama
LANA z luteiną tak jak z duphastonem... jeżeli nie dojdzie do zapłodnienia to po paru dniach od odstawienia wystepuje krwawienie... u mnie jak 25dc biore ostatnią tabletkę to 26dc nic się nie dzieje a 27 dc zaczynam plamic i już następnego dnia przychodzi wstrętna @....

axxa-dzięki za odpowiedż-ja też ostatnią biore 25 dnia cyklu i za cztery dni a dokładnie 13 pazdziernika biore ostatnie tabletki.Więc czekam na @ jestem ciekawa czy u mnie równiez pokaże sie tak szybko -mam nadzieje ,że tak ;D

no.......hmm...... wiecie dziewczyny ja juz mam 35 lat całą ciązę musiałam lezeć ,moj mąż to owszem juz teraz chce robić -zdiewczynkę- a ja chciałałabym odczekać ale niewiem jak będę musiała znowu całe 9 misięcy w łóżku -a Kacper bedzie chciał na ręce jak takiemu roczniakowi wytłumaczyć ze niemoge go przez rok wziąść i poprzytulać ponosić jak tylko szklankę do ręki mogłam wziaść i to musiałam uwazać aby zaciężka niebyła ale jak się przytrafi to jakoś bedzie www.monika1313.bobasy.pl tam jest jeszcze kilka fotek

reklama
Dwa dni temu skończyłam brać luteine i teraz czekam na @ i coś mi dziś tak pobolewa krzyż i jeżdzi po brzuchu -chyba mnie zaleje ::).

Do góry