Hej!
Błonka- nic się nie martw na zapas, bo na razie nie masz powodu! Mnóstwo. kobiet ma cc i nie maja problemów po nim w zajściu w ciąże, jak rozmawiałam z ginem i nawet po 3 cesarkach może być super w środku, ale też zdarza się , że i po jednej jest kiepsko. To wszystko zależy i od tego kto robił cc i myslę też od organizmu, ja mam chyba takie ciało że mi szybko robią się blizny. Także głowa do góry, wogóle tym sobie głowy nie zawracaj, dopiero jak by po długim czasie nic nie wychodziło, to dopiero można rozważać sprawdzenie co tam się dzieje, a tak masz mysleć, że wszystko jest ok
Ikasia- powodzenia jutro na wizycie, niech przebiegnie pomyślnie i niech maluszek ładnie sie ułoży&&&&&&&&&&&&&&
Aneczek- to super, że wszystko w porządku, to miłe czytać takie pozytywne wieści!
CO do mnie to Ci dziekuję bardzo, tak masz rację, niech idzie do przodu ta diagnostyka, bo za długo to juz wszystko trwa i trzeba w końcu wiedzieć co się dzieje.
A mnie dzisiaj znowu ten brzuch boli, nie wiem co się dzieje, może to po tym ovitrelle który wzięłam na wszelki wypadek jak by pęcherzyk nie chciał pęknąć. Jutro jade na monit do tego swojego gina i zoabczę jak tam ten pęcherzyk czy pękł, no i jak wygląda ten hipotetyczny wodniak.
No i myślę że chyba będzie to juz ostatnia wizyta u niego, bo ja widzę że on do końca chciałaby mnie stymulować, nie wiedząc czy środku jest w porządku, a ja mam już dość tych leków, nic dobrego mi nie dały, a tylko złe samopoczucie.
Pozdrawiam Was serdecznie!