reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CLO/duphaston/luteina/bromergon i inne farmakologiczne wspomagacze staranek...

Po ilu cyklach z CLO zaszlas w ciaze??

• Wszystkich głosujących
    28
  • Ankieta zamknięta .
Luuka ale droznosc robi sie jajowoda nie jajnika. Wiec one maja nie wiele wspolnego. A dorznosc jest refundowana jak najbardziej. Musisz dostac skierowanie od lekarza ginekologa prowadzacego.

Dzieki za zestaw napewno wyprobuje. A te wiatminki wszytskie dostane w aptece?

reklama
patu$ka- oczywiście, że chodziło mi o drożność jajowodów, przejęzyczenie;-) lewy jajowód nie chciał przepuścić płynu.
A czy wiesz, czy może być skierowanie z prywatnego gabinetu?
Ja dzisiaj idę wieczorem do nowego gina, to mi może coś pomoże w tym kierunku.

Co do suplementów, to w aptece część możesz dostać, ale wiekszość trzeba zamawiać na allegro, albo można też w dobrym sklepie z suplementami. Jak znajdę więcej czasu to Ci prześlę linki do tych co mój M pożera;-)

hej kobitki :) Podczytuję was dalej ..Postanowieniem ,ze nie kasuję konta ,ale do września od dziś daję sobie zakaz wchodzenia na forum ...muszę trochę ochłonąć z tematami ciąży i dzieci ... Poza tym a propo dzieci to chce aktywnie spędzić z nimi wakacje i planuję wyjechać sama z nimi na wieś do mojej rodziny (przy okazji odpocznę od emka bo teraz ciągle wojujemy :( ) no i zastanowię się nad wszystkim ...Także żegnam się i obiecuję ,ze we wrześniu do was zajrzę ...Mam nadzieję ze gdy wrócę to zobaczę suwaczek ciążowy Kruszki i Ani ,ale i też u Kwiatuszka , Gryzonia ,Błonki i pozostałych staraczek :) .No i już będzie wiadomo co ma Ikasia ;) Trzymam Kciuki &&&&&&.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Luka i patuska ten zestaw witamin to jest bardzo podobny w "Proxeed" i mozna go dostac w aptece. dziewczyny na lipcowkach polecaly i ja planuje sprobowac.

patuska wiesz moze cos wiecej o tej wrogosci sluzu? juz gdzies o tym slyszalam, ale moja gin nic nie wspominala.

Kamii trzymam za słowo, odpoczywaj, wakacjonuj się, baw z dziecmi a my tu bedziemy czekać!!! buziaki! i z emkiem tez zecze poukladania spraw :*

reklama
Witam Was niedzielnie wieczornie!

U mnie w tym tygodniu dużo się zmieniło, a to za sprawą , że bardzo sie uparłam i nie odpuściłam tematu. Byłam u nowej gin i po usłyszeniu o mojej historii od razu bez namysłu dała mi skierowanie na laparoskopię, bo powiedziała, że w moim przypadku tylko ona może nam odpowiedzieć co tam się dzieje po tej cesarce i nie ma na co czekać i jestem już umówiona na laporo, zabieg mam w połowie sierpnia.
ALe tez dowiedziałam się, że prawdopodobnie, dla mnie na 100% po clo mam prawdopodobnie wodniaka jajnika, albo zlepek pęcherzyków po tym clo. No i chyba wyszło na to, że jak pęchrzyki same rosną to raczej clo może tylko zaszkodzić. Jest to na pewno do obserwacji, martwię się tym trochę, bo nigdy wczęsniej tego nie miałam, i nie wiem jak to się z tym skończy. A strasznie mnie w tym cyklu boli lewy jajnik i podbrzusze od paru dnie, i nie wiedziłam dlaczego, myślałam najpierw że to owulacja się zbliza a to pewnie od tego wodniaka:(

Patu$ka- pierwsze słyszę o tym Proxeed, może dobry, tego nie wiem, radzę tylko sprawdzić jego skład , ile rzeczywiście jest tych składników, bo musi być ich odpowiednia ilość.

Mój M łyka:
lepsze nasienie FertilMan PLUS -płodnośc męska (3365921427) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

witaminę C łyka naturalną, taką
C500 Witamina C - Wysyłka 0zł CALIVITA (3382340701) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

SOLGAR Witamina B-kompleks 50 kapsułek (3399891830) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
CYNK 15MG 100TABL /WALMARK/ (3356012502) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

Witamina E ważna żeby była naturalna, np, taka
WITAMINA E 400 dla kobiet Z NIEMIEC 120 kapsułek (3232014374) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

Reszta jak koenzym Q10 ma formy /swanson dawkę 120mg, ale nie mogę jej znaleźć, może być dowolna inna, podobnie jak L-karnityna czy maca.

Susel- podbnie jak Patu$ce napisałam sprawdź ile tych poszczególnych składników jest, bo mogą tam być małe ilości, a żeby odniosło pożądany skutek musi być tych składników odpowiednia ilość. W każdym bądź razie życzę tak czy tak odpowiednich skutków:-)

Ostatnia edycja:
Do góry