reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CLO/duphaston/luteina/bromergon i inne farmakologiczne wspomagacze staranek...

Po ilu cyklach z CLO zaszlas w ciaze??

• Wszystkich głosujących
    28
  • Ankieta zamknięta .
Dzięki Kruszka. Ja mam po wszystkim to uczucie. Dziś zjadłam tylko ryż na mleku, suchego mlecznego rogala i kilka sucharków i czuję, że mdłości nadchodzą. Na samą myśl zjedzenia czegoś unosi mi się żołądek. Ale lodem to bym nie pogardziła w sumie :-) Choć ja zawsze uwielbiałam lody. Zwłaszcza śmietankowe bez dodatków. Mniam :tak:

Patu$ka, kciuki kciuki i jeszcze raz kciuki. Plan jest najważniejszy.

reklama
Dzieki dziewczyny!

Jak powiedzialam o IuI mojej mamie to zorbila tylko na mnie oczy i mowi to In vitro jest? To jej wytlumaczylam co to jest a ona to tak czy siak jak in vitro. Nie podoba mi sie to! A tak to byla za in vitro i wspomaganiem rozrodu.

Wyszla z kuchni i burknela pod nosem, kiedys kobiety zachodzily i rodzily i nie bylo problemu a teraz?!

No myslalm ze sie ucieszy. Jak juz powiedzialam mamie to postanowilam nikomu wiecej nie pisne ani slowa. A potem beda mi palcem wytykac. A jak by sie nasz ksiezulek dowiedzial co to sie pod jego nosem dzieje to zaraz z ambony by wykrzyczal po nazwisku.

Mam mieszane uczucia bo widze ilu dziewczyna IuI sie nie powiodla....A wiem ze jak sie nie powiedzie to zamknie nam to droge bo In Vitro na razie jest poza zasiegiem naszej reki.

Patu$ka, Ty się nie przejmuj co mówią/myślą inni, bo zawsze znajdzie się ktoś "uprzejmy" kto Ci powie co o Tobie sądzi. Tym bym się wcale nie przejmowała i robiła swoje. A może akurat Wam się uda naturalnie. My mieliśmy identyczny plan. Nawet gin doszedł w swoich planach do in vitro. Mówił, żeby zrobić badanie nasienia, moje hormony, w tym amh i planował mnie skierować do szpitala na laparo, później 6 IUI, a następnie in vitro.

Wlasnie na razie to tylko plan bo stymulka dziala a Ł ma 15mln/ml plemnikow niby ruch morfologia sa super ale ilosc daj wiele do zyczenia. A biorac pod uwage ze duzo sie arnuje zolnierzy w drodze to troche malo. Jeszcze najbardziej rozjasni sytuacje hsg chociaz lekarz mysli ze bedzie ok bo nie mailam zadnych zapalne przydatkow ani nic co by moglo spowodowac zrosty czy cos. Nawet go nie zapytalam czy nawracajaca grzybica mogla miec wplyw na jajowody bo swojego czasu kilka miesiecy z nia walczylismy. No coz zobaczymy we wrzesniu.

Patuśka a co Ty się przejmujesz co ludzie mówią I sądzą...to Wy chcecie mieć dziecko...u nas in vitro to była zupełnie naturalna rzecz pod słońcem....I nigdy nie będę żałować tej decyzji I wydanych pieniędzy bo dzięki temu mam w brzuaszku małego szkraba:)
I nie mówi ze poza Waszym zasięgiem...właśnie ruszył rządowy program dofinansowania:) To nie są łatwe decyzje...my chwile do niej dorastalismy...ale jak widac są efekty:):)

Kruszka no to mamy usg w tym samym dniu...:):):) a co do smaków, to znowu kolezanka mi mówiła, ze to są typowe na dziewczynke:) mam nadzieje ze juz niedługo się dowiem:)

Ikasia - a Ty co byś preferowała ? Chłopiec czy Dziewczynka ?:).
Kruszka,Aneczek -Jak u Was? który tydzien ?.
Błonka-Jak staranka?
Ja się dziewczyny nie odzywałam bo jakoś nie mam weny ,ale jestem na bieżąco z Wami ...Tyle ,ze zastanawiam się czy nie zakończyć mojej przygody z BB.Jakoś się dołuję gdy jestem na forum ....

Hej dziewczyny, mam 5 opakowan pregnylu 5000 jw., zostały mi, jakby ,ktoras z Was była zainteresowana, proszę o wiadomość na prv. Pozdrawiam i trzymam za Was kciuki.

reklama
Do góry