reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CLO/duphaston/luteina/bromergon i inne farmakologiczne wspomagacze staranek...

Po ilu cyklach z CLO zaszlas w ciaze??

• Wszystkich głosujących
    28
  • Ankieta zamknięta .
Hej dziewczynki...
Dawno mnie tutaj nie było...u nas wszystko ok...maluszek rosnie, we wtorek kolejna wizyta I moze dowiem sie kto tam rośnie:) brzuszek pomalutku zaczyna byc widoczny...juz ciąży nie ukryje:p choc wcale tego nie chce:) I dumnie krocze z brzuszkiem:) choc troszek wczesnie go widac, bo to jutro będzie pełne 14 tygodni I zacznie się 15..

A I mam pytanie, bo po stymulacji został mi zastrzyk ovitrelle...gdyby któraś potrzebowała to mogę oddac:)moze komuś sie przyda:)

reklama
Dzieki dziewczyny! Jak bylam na monitoringu w ten dzien kiedy dostalam zastrzyk to moja gin zapytala mnie czy w dzien przed bylo przytulanie i w dzien zastrzyku tez zalecala, wiec chyba tak jak kwiatuszeq radzi, im wiecej tym lepiej ;) niestety w tym cyklu nie licze na wiele bo w okolicach owulacji jakis kiepski nastroj mnie dopadl i do tego jeszcze klotnie z mezem...;)

patuska mi gin mowila ze nie wczesniej niz 14dpo mam testowac. przy poprzedniej stymulacji zrobilam sobie test wczesniej zeby pozniej nie bylo watpliwosci, jak bedzie grubsza kreska przy kolejnym testowaniu to znaczy ze sie udalo. ale niestety w tamtym cyklu nastepnego testu juz nie bylo bo @ przyszla przed terminem :/

Ikasia dziewczyny pewnie juz Cie znaja i wszystko wiedza, ale ja nie moglam sie doszukac. w ktorym cyklu staran wam sie udalo? czy to byl cykl stymulowany? szukam jakiejs recepty na sukces, mimo ze wiem ze kazda z nas dziala inaczej ;) no i oczywiscie gratuluje ciazy! :)

Susel ja w sprawach zastrzykow nie pomoge, bo nigdy nie musiałam korzystac. Ale skoro śluz piekny to dzisłać, działac i jeszcze raz działać.

Ikasia gratuluje brzuszka :) A jak twoje samopoczucie?

lkasiu gratuluję brzuszka
heh ja stwierdziłam że Filip jest zbyt grzeczny, na chrzcinach była jego matka chrzestna w 9 tc i... jej pozazdrościłam ciąży ;-) choć jak sobie swoją przypomnę to wcale nie tęsknię... przy Arturze nie było myślenia o ciąży baaaardzo długo ;-)

Dzień dobry :-)
Ikasia, ale czas szybko leci :-) Za chwilę będziesz miała połowę ciąży za sobą :tak: Też już bym chciała mieć widoczny brzuszek. Choć póki co mam 3 kg na minusie. Nie mogę nic jeść. Od kilku dni jest mi niedobrze. Uroki ciąży mnie dopadły.

No właśnie dziewczyny. Jak sobie radziłyście z jedzeniem w ciąży? Mi po wszystkim jest niedobrze. Co prawda nie wymiotuję, ale ciągle mi źle na żołądku. Dziś zaopatrzyłam się w sucharki do pracy, bo nawet chleb mi nie podchodzi.

Błonka...NIC NIE CHCE:) u mnie leży I się tylko kurzy...I przez jakiś czas mi się na pewno nie przyda, a boje sie ze straci ważnośc, a szkoda byłoby wyrzucac...więc jeśli komuś może się przydać:)

susel mi się niestety nie udało zajśćIi zdecydowalismy się na in vitro...

Kruszka samopoczucie dobre...mdłości już prawie nie mam, choc jakoś od jedzenia mnie odrzuciło...wiem ze jem za mało mięsa...ale jakoś narazie nie mogę się przekonac:p...jestem na etapie owoców:) I odrzuciło mnie od słodkiego...ale z tego sie ciesze...za to lodyyy...oj lody to bym mogła jeść non stop..ale tez tylko owocowe:)
Wizytę kolejną mam we wtorek...chciałabym już wiedzieć kto tam u mnie siedzi...chociaz mam przeczucie na chłopaka:)

susel tak tak najwczesniej 14dpo ale roznie napalaj sie dziewczyny i nawet 9 dpo testuje tez dlatego uczulam bo zastrzyk z pregnylu czy ovitrell daj falszywie pozytywny tescior :)

Dziewczyny nie iwem chyba sie Wam nie chwalilam al en aostatniej wizycie ustalilismy plan dzialania do konca roku. W sierpniu robie hormonki Ł powtarza badanie nasienia. We wrzesniu mam zaplanowana droznosc. A jesli wszystko bedzie ok z jajowodami to podchodzimy do pierwszej IUI w pazdzierniku badz listopadzie.

reklama
Patu$ka no i super, że jest plan, powodzenia :)

Ikasia po tym co piszesz: mięsko bee, słodycze beee, lody pychaa to ja miałam identycznie:-D z Frankiem i tez miałam przeczucie na chłopczyka sie sprawdziło jak widać. A teraz nic nie wiem. Usg mam 23 lipca i sie go boje strasznie.

Aneczek w ciazy z Frankiem mdlości mialam przez dwa dni, delikatne co prawda ale jednak. Znajoma połozna polecila mi wowczas bym najpierw jadła suche a dopiero po ok 20 min piła co tam mam do picia. A nasza Ania piła coca-cole i to pomagało jej, słycszalam, ze innym równiez.

Do góry