reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CLO/duphaston/luteina/bromergon i inne farmakologiczne wspomagacze staranek...

Po ilu cyklach z CLO zaszlas w ciaze??

• Wszystkich głosujących
    28
  • Ankieta zamknięta .
Agitatko gratki piateczki :-D my za 2 tyg też 5
12.07. nasza data

Tego się nie leczy, bo nie ma w sumie czego, tylko za bardzo dźwigać nie wolno, bo potem mogą być zwyrodnienia stawów, to nic nie boli a czasem wręcz przeciwnie tj. niektórzy długo nie czują bólu mimo jakiegoś ekstremalnego wygięcia
Podobno w balecie można z tym zrobić karierę ;-)
Jak się okazało ze Artur to ma to poczytałam trochę i się okazało ze sama mu tego nie mogłam sprzedać, maz też musiał dać mu ten gen i heh dziś u szwagierki okazało się ze i mój maz i jego siostra też mogą wyginać ręce w różne strony, zaczęliśmy się śmiać ze zrobimy rodzinny balet i ze trzeba wciągnąć do baletu ich brata (z nadwagą) ;-)

reklama
Kruszka to korzystaj i też odpoczywaj. Biedny Franuś, to tak go swędzi, że spać nie może...

U mnie nadszedł jakiś spadek formy, na nic nie mam ochoty, nawet ciężko mi siedzieć i leżeć...Czuję się ociężała, dodatkowo morfologia wskazuje na anemię i to pewnie powód mego samopoczucia. Wspomagam się warzywami i owocami bogatymi w żelazo, ale chyba na wiele się to zdaje...We środę mam wizytę, pewnie coś dostanę...
No i dokucza mi ciągnięcie w kroczu, jakby mi coś się tam rozrywało na wszystkie strony, nie przypominam, abym z Filipem miała takie odczucia, może to wina szwu :baffled:

Pozdrawiam i życzę miłego poniedziałku

joaro ja mam leczenie clo + monit na nfz a przeciez lekarz mogl mi powiedziec ze mam isc prywatnie albo cos bo tez ma taka praktyke.

Na NFZ diagnostyka sie nalezy

Hej Kobitki - ja tak na szybkiego ... Widzę ,że dużo tu sie nie dzieje-co sie dziwić w końcu wakacje ;) ... Ja muszę w końcu wrócić do spacerów bo przez auto to już z tydzień ie byłam na normalnym długim spacerze...
Jak mamusie u Was? Kruszka-a czemu odsypia ? przez to azs ? Moje młode jak zwykle chore...

czekam na emka i jadę na aerobik ...Już i tak sie spóźnię :dry:

Jak Ikasia? Ii w zasadzie dawno nie "widziałam" Pachnącej ....

Hej Kobitki - ja tak na szybkiego ... Widzę ,że dużo tu sie nie dzieje-co sie dziwić w końcu wakacje ;) ... Ja muszę w końcu wrócić do spacerów bo przez auto to już z tydzień ie byłam na normalnym długim spacerze...
Jak mamusie u Was? Kruszka-a czemu odsypia ? przez to azs ? Moje młode jak zwykle chore...

czekam na emka i jadę na aerobik ...Już i tak sie spóźnię :dry:

Jak Ikasia? Ii w zasadzie dawno nie "widziałam" Pachnącej ....

Napisalam, że odsypia noc, bo miał dwie -godziną, i 1,5 godzinna- pauzy z płaczem i wierzganiem.

Tez bym chciała by Pachnąca napisała choc dwa słowa, co tam u nich...

Mlody wstanie i pojedziemy na spcer do lasu, bo tak w miasto to za gorąco dla niego.

Cześć Kobitki :) mam chwilkę bo młode śpią ...Ja dziś dostałam pierwszą @ niemal równy miesiąc po ...no... :-:)-:)-:)-(..ale Ten czas leci...

No my za dwa dni wkraczamy w II trymestr...dzisiaj bylam na wizycie USg, maluszek ma 5,3cm...poruszał się dzisiaj do mamusi...a potem chyba stwierdzil ze co się będzie pokazywał i odwrócił się dupką i tyle było go/ją widac:p
W poniedzialek mam USG genetyczne, zabieram na nie męża, bo narazie widzi dzidziusia tylko na zdjęciach, to niech zobaczy jak maluszek skacze i się wierci:):) dzisiaj rpawdopodobnie bylo ostatnie usg dopochwowe, potem już przez brzuch...
Od początku ciązy trace kilogramy, narazie kolo 4-5kg zgubilam...ale mam wrazenie ze juz mi się brzuszek zaokrągla...mimo ze do szczuplych nie należe, i troszke tluszczyku jest, to juz nie mogę wciągnąc brzuszka:p

A z okazji wkroczenia w II trymestr zrobilam male zestawienie jak moj maluszek rosl:)

20130514280.jpg20130521282.jpg20130528284.jpg20130604287.jpg20130618291.jpgZobacz załącznik 569438

Załączniki

• 20130514280.jpg
    20130514280.jpg
    13,5 KB · Wyświetleń: 35
  • 20130521282.jpg
    20130521282.jpg
    10,2 KB · Wyświetleń: 86
  • 20130528284.jpg
    20130528284.jpg
    10,9 KB · Wyświetleń: 71
  • 20130604287.jpg
    20130604287.jpg
    13,2 KB · Wyświetleń: 81
  • 20130618291.jpg
    20130618291.jpg
    13 KB · Wyświetleń: 72
reklama
Ikasia gratulacje :) mały człowiek rośnie :)))

Joaro nie wiem jak to jest ze stymulacją na nfz więc nie pomogę ale dziwne mi się wydaje to co Twoja gin powiedziała :/

też jestem ciekawa co u Pachnącej.

Dzisiaj moje dziecko na mnie zwymiotowało. Chlusnęło jak z kranu, kilkakrotnie. Wcześniej czegoś takiego nie było. Był to jednorazowy incydent, mam nadzieję, że to nic takiego. Trochę się martwię bo naczytałam się okropnych rzeczy. Pocieszam się, że było to tylko po jednym karmieniu :/

dzisiaj u nas pierwszy prawdziwy głośny śmiech :)

jak jest z @ i karmieniem piersią? powinnam się jej spodziewać czy nie dopóki karmię? Dodam, że u mnie była bardzo nieregularna, wielomiesięczne cykle miewałam.

Do góry