reklama
agusiek_11
Fanka BB :)
Aneczek serdeczne gratulację
aneczek1
Wiedziałam, że kogoś pominę!!!
Mavika, to z emocji Kajam się ;-) Jak sobie radzisz?
Kwiatuszekq, widzę, że Wy zaczynacie się starać o dofinansowanie do in vitro. Przyznam szczerze, że też zaczęłam się trochę interesować tym tematem, bo temat in vitro u nas też się pojawił. Dobrze, że w końcu taki program ruszył. Życzę powodzenia.
Agusiek, a Ty już na finiszu :-) Kurcze, jak się czujesz? Dla mnie to jest takie nierealne. To dopiero jakiś 5 tydzień, ale widzę, że czas szybko biegnie :-)
Mavika, to z emocji Kajam się ;-) Jak sobie radzisz?
Kwiatuszekq, widzę, że Wy zaczynacie się starać o dofinansowanie do in vitro. Przyznam szczerze, że też zaczęłam się trochę interesować tym tematem, bo temat in vitro u nas też się pojawił. Dobrze, że w końcu taki program ruszył. Życzę powodzenia.
Agusiek, a Ty już na finiszu :-) Kurcze, jak się czujesz? Dla mnie to jest takie nierealne. To dopiero jakiś 5 tydzień, ale widzę, że czas szybko biegnie :-)
aneczek1
Patu$ka, ja się przyznam, że mi nie udało się wcale wyluzować. Niektóre dziewczyny piszą, że jak "przestały się starać" to wyszło. Ja tak nie potrafiłam. Widocznie przychodzi czas i się udaje. I powiem Ci, że przez cały czas od owulacji dosłownie wmawiałam sobie, że się udało. Nawet na głos do siebie mówiłam jak zbliżała się @ i czułam już to znane ćmienie w brzuchu, że przecież jestem w ciąży.
kwiatuszekq20
Aneczek dzieki ponoc kolejki sa mega my mamy wizyte w srode bo zapisy od poniedzialku ale doktorek kazal przyj w srode bo mowil ze tak nic nie zalatwimy, jedno szczescie ze doktorek ktory nas prowadzil pryw kwalifikuje i zna nasz przypadek
P
patu$ka
Gość
Starajacym sie to czasem odbija,ja tez jakis czas wmawialam sobie wszytskie objawy. Tylko wykres nie oszukiwal...
aneczek1
Jeżeli chodzi o objawy, to ja nie miałam żadnych, poza typowym bólem-ćmieniem jak na @ łącznie z plamieniem. Jak zobaczyłam, że plamię jak zazwyczaj przed @, to wyszłam z biura, zadzwoniłam do mamy i się popłakałam. Plamienie na szczęści ustało szybko i @ już nie przyszła. Objawów nie mam do teraz jakichś spektakularnych. Minimalne.
G
gość 94049
Gość
Aneczek gratuluacje!!!
Tak sie cieszę! Obraz mi się rozmyw, bo sie wzruszylam
Własnie wchodziłam na forum i mi się otworzyla strona z listopada, gdzie był którys w twoich postów i pomyślalam sobie "Ciekawe co u Ciebie słychać?" Ide dalej a tu takie wieści!!!
Moze Kamii a nastpnie Ikasia nam tu nowe szczesliwe chwile rozpoczęły. Licze na to
Kurcze mnie sie juz druga noc śni, ze jestem w ciaży. A to okazes ie dopiero w pn
Tak sie cieszę! Obraz mi się rozmyw, bo sie wzruszylam
Własnie wchodziłam na forum i mi się otworzyla strona z listopada, gdzie był którys w twoich postów i pomyślalam sobie "Ciekawe co u Ciebie słychać?" Ide dalej a tu takie wieści!!!
Moze Kamii a nastpnie Ikasia nam tu nowe szczesliwe chwile rozpoczęły. Licze na to
Kurcze mnie sie juz druga noc śni, ze jestem w ciaży. A to okazes ie dopiero w pn
reklama
aneczek1
Kruszka, jeżeli chodzi o sny, to u mnie była śmieszna sytuacja. Przez ostatnie miesiące śniło mi się, że wychodzą 2 kreski na teście, a w tym cyklu przez kilka nocy z rzędu śniło mi się, że idę do toalety i dostaje @ :-) Taki psikus, hehe.
Podziel się: