reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CLO/duphaston/luteina/bromergon i inne farmakologiczne wspomagacze staranek...

Po ilu cyklach z CLO zaszlas w ciaze??

• Wszystkich głosujących
    28
  • Ankieta zamknięta .
Hej
Ja mam teraz urwanie d..., biegam po urzędach i załatwiam papiery do becikowego, podobno dostaniemy, bo dochód dzielą na obecny stan liczbowy rodziny czyli u nas na 4, jeśli by podzielili na 3 to byśmy nie dostali
A ze maz ma adres w innej miejscowości to mam kilka papierów więcej do ogarnięcia
Czas leci 3 razy szybciej niż w ciąży i z 8 razy szybciej niż podczas starań ;-) jutro Filip kończy miesiąc

U nas ok, tylkonie mam czasu na forum, nawet nie przez Filipa, tylko mam sporo innych rzeczy do zrobienia
A jutro ortopeda, obu ich zapisałam :-D
Pozdrawiam

reklama
Dziewczyny - Ja tak na szybko ...Nie mam ostatnio czasu na nic...
Zaczęłam chodzić na kursy więc Natalia ma swoje pierwsze dni w przedszkolu (a raczej w żłobku)
Z tych dobrych to ..Zaczęłam jeździć !:) i sie już nie boję (aż tak :p )
Co do ząbków - Gryzoń no już powinnaś sie szykować ..w końcu to już 7 ms :) Moja dostałą dwie jedynki dolne jak miała 5msc ,a teraz dopiero wychodzi górna jedynka...
A tak poza tym ..Chyba wykluwa mi się znów jakieś chorubsko w domu bo dziewczyny kaszel mają :( ...
Kruszka-Jest w Pl i raczej tak zostanie...

Kruszka - tak mi przykro ze takie problemy macie przez to AZS... maluszek się tyle namęczy.

Kwiatuszek - to juz bardzo niedługo do końca lipca, szybko minie :)

Fioletowa - kobieto zalatana i jak udało sie cos z becikowym załatwić?

Kami - gtaruluję śmiałośc za kółkiem - za chwilkę pokochasz samochody :) a jak mała w żłobku?

Co tu taka cisza??
ciekawe jak pachnąca z maluchami daje sobie radę :)

My w niedzielę mamy chrzest - strasznie się stresuję, przez tych teściów, wiem że będą w kościele, deklarowali się że nie zostaja na imprezie więc nie zamawiałam dla nich nawet miejsc... a teraz boje sie że zrobia mi na złość i zostaną i będzie kicha....
już przez całą tą sytuację 4 kg mi zleciały i jram szlugi znów jak smok, muszę sobie znów elektronicznego zakupić....

Nam juz powoli ząbki sie przebijają, kupiłam małej camilię i jest po niej lepiej, śpi właśnie po jedzonku mój aniołek :))

hej

czekam jeszcze na papierki ode mnie z pracy i z pracy męża [że płacili za nas zus w 2011] i jadę do gminy złożyć

poza tym wczoraj byliśmy u ortopedy - bioderka ok, Artur tez ok, tylko ma po mnie elastopatie

Dziewczyny a można do Was dołączyć? :) Mam 33 lata, jestem na metforminie, euthyroxie, bromergonie ... Miałam, ciężkie przejścia .. Teraz staram się powstać i walczyć dalej. Nie mamy dzieci, staramy się od kilku lat. Od dwóch intensywnie ... raz się prawie udało :(

patuska dziwne, że Twój lekarz nie zaczął od diagnostyki hormonów. U mnie od tego się zaczęło. Chociaż moja gin też wiele do życzenia pozostawia...

Joaro witaj. Pamiętam Ciebie. Z marcówek?

Kruszka, Błonka, Gryzoń widzę, że u Was ruszyły ponowne starania. My chyba też się zabierzemy do roboty pod koniec roku. Wspomagacie się jakieś czy idziecie na żywioł? Po jakim czasie od zakończenia karmienia piersią powinna przyjść @?

mieliśmy dziś szczepić rota, że pediatra postanowiła najpierw sprawdzić skąd cyrki przy jedzeniu (młoda possie 3-5 min i drze się jakby coś ją bolało, wcześniej zdarzało się to ale teraz coraz częściej, wczoraj żadne karmienie nie trwało dłużej niż 5 min). Dzisiaj pobraliśmy mocz na badanie, muszę jeszcze umówić małą na usg brzucha :(

reklama
hej Kobitki :) Ja tak na szybko ...młoda raczkuje! :)
w żłobku ok.panie mówią ,ze jakby jej nie było :)
finansowo stoimy trochę gorzej bo dużo wydatków samochód , ubezpieczenie,podatek w skarbowym ... teraz drugie przedszkole ....za same przedszkola płacimy miesięcznie 1200 :szok:...normalnie załamać się idzie ..No ale jakoś idzie..Mamy kryzys z emkiem właśnie między innymi przez wydatki...Zastanawiam sie nad tym wszystkim :no::wściekła/y:
Ps.Zalety samochodu normalnie o tej godzinie bym szła z młodymi na autobus ,a tak to sobie piję kawkę i zbieram sie za 10 min :-D , a samochód już pokochałam ...Już nawet cały bak zużyłam :p

Do góry