reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CLO/duphaston/luteina/bromergon i inne farmakologiczne wspomagacze staranek...

Po ilu cyklach z CLO zaszlas w ciaze??

• Wszystkich głosujących
    28
  • Ankieta zamknięta .
Kamii - no pewnie coś tam ze mnie ma al ja w niej widze całego tatkę :)
po kilku tygdniach jeżdżenia nabierzesz wprawy - tak jak pisała kiedys królowa - musisz sama jeżdzić żeby nabyc pewności siebie :) kochana - a uczyłam się jeździć w warszawie i juz na pierwszej lekcji instruktor wział mnie na miasto - przeżyłam szok ale dzięki temu teraz nie mam problemów :) a moja mama która ma prawko juz ze 30 lat nadal się boi po warszawie jeżdzić :))

reklama
Gryzoń córeczka wam się udała, nie ma co. Ma prześliczne wielkie oczy :-)

U mnie trochę deszcz popadał, to jest czym odetchnąć...Po obiedzie odpoczywamy z Filipem, w sumie każdy na swój sposób. W końcu zaczął coś jeść innego niż ziemniaki z ogórkiem. Może polski klimat tak na niego dobrze wpływa, byle na tym się nie skończyło...

Spokojnej niedzieli kobietki

błonka szkoda :(

gryzoń Kalinka wygląda jakby chciała się w końcu z Laurą poznać ;)

u nas odparzenia na szyi :( z pękniętym naskórkiem i śladowymi ilościami krwi na kołnierzyku :( upały są bezwzględne dla niemowlęcych fałdek.. fałdki na udach też zaczerwienione..

planuję powrót do biegania. Na jogę na razie ciężko mi się wybrać bo wiąże się to z odciąganiem mleka a teraz odciągam na wesele za tydzień (i na dzień po bo mam zamiar w końcu napić się wina). Potem mąż wybywa na 2 tyg ale po jego powrocie - joga. Tymczasem biegać jest łatwiej więc jutro odkurzam buty. Brakuje mi aktywności fizycznej, ćwiczyłam w zasadzie do końca ciąży a teraz flaczeję

Bepanthen jest dobry na wszystko. Ja nawet nim smaruje teraz lecy poparzone od slonca. Dziala genialnie.

Ogolenie u mnie przed ostatni cykl z CLO lipiec jeszcze od sierpnia przerwa a potem we wrzesniu HSG wreszcie

Błonka szkoda ze tym razem się nie udało..:( trzymam kciuki za dalsze staranka:)

U mnie dzisiaj pada deszcz....całe szczęście...od razu człowiek inaczej funkcjonuje...:) az pospałam dzisiaj do 10:szok::-D:-D:szok:

Już miałam nadzieje ze mdłości przeszły, ale jednak nie...dzisiaj znowu dopadły...staram się je zajadać...i jest troszke lepiej...a za tydzien usg genetyczne....nie mogę się doczekać aż znowu zobaczę mojego Szkraba...:) ciekawe ile urusł...na ostatniej wizyce miał 2,46....więc teraz może kolo 5cm będzie miał:)

reklama
smarowałam bepanthenem, potem sudocremem (pomógł ale ciężko się zmywa) i teraz znowu bepanthenem. a w międzyczasie maścią zrobioną w aptece przepisaną przez pediatrę. Jest chyba trochę lepiej (choć ciężko to ocenić bo w takim miejscu jest, że widać tylko jak mała odchyli głowę no i sudocremu nie mogłam domyć ;/

Patuska a jak pęcherzyki po clo?miałaś monitoring? bierzesz olej z wiesiołka (u mnie clo spowodowało straszną suszę, zero śluzu, olej z wiesiołka pomógł - zaszłam w pierwszym cyklu z nim, choć może to akurat przypadek)

Do góry