reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CLO/duphaston/luteina/bromergon i inne farmakologiczne wspomagacze staranek...

Po ilu cyklach z CLO zaszlas w ciaze??

• Wszystkich głosujących
    28
  • Ankieta zamknięta .
reklama
lopop tak właśnie zamierzam, póki nie ma powodów to się nie martwię :)

oncia81 jutro na betę maszeruj i daj znać, co wyszło :)

oncia81 ten CASTAGNUS co brałaś to jak go zaczynałas normalnie z 1 dc bo ja zaczelam w zeszłym cylu od 23 dnia czy mozna tak? bo jakos nie bylo w ulotce okreslone kiedy zaczac brac. dzis moj 13 dzien z tymi ziolkami plus od wczoraj zaczelam brac magnez z vit B6 i w czwartek po niedzieli idę do ginekologa 12dc. moze tez poprosze go o luteinę bo brałam duphaston a on chyba jest drozszy od luteiny?? chcial mi dac clo tylko ze to sie bierze na poczatku cyklu ??

PS. gratuluję i zycze spokojnych 9 miesiecy :-)

katicz, clo bierze się na początku cyklu :) ja biorę od 3 do 7 dnia, ale w ulotce jest napisane, że można od 5 brać jeśli cykle są bardzo wydłużone :)

hmm... to zebym w tym miesiacu zaczela brac clo to chyba musialabym w ten czwartek isc do mojego ginka wtedy mam 4 dc. Muszę się chyba zastanowic czy nie sprobowac na samym castangusie magnezie i np luteinie. Bo clo to przeciez chemia sama i moze tez mi zaszkodzic ale nie musi.

hmm... to zebym w tym miesiacu zaczela brac clo to chyba musialabym w ten czwartek isc do mojego ginka wtedy mam 4 dc. Muszę się chyba zastanowic czy nie sprobowac na samym castangusie magnezie i np luteinie. Bo clo to przeciez chemia sama i moze tez mi zaszkodzic ale nie musi.
no cóż może czasem trzeba rozważyć bo czasem ta chemia może pomóc i to bardzo

dziś byłam z wizytą u ginekologa jednak :-) i jestem dobrej mysli... zbadal mnie jest 5 dc. endometrium srednicy 10 mm to o wiele lepiej niz 3 miesiace temu kiedy bylo 6 mm. Teraz mam obfitsze krwawienie z czego gin tez jest zadowolony i powiedzial ze wraca moja kondycja hormonalna i te 12 dni teraz z CASTAGNUSEM mogla mi teraz tez pomoc. Zalecenia wybrac 3 cykle z tym lekiem ziolowym brac magnez z vit b i jeszcze vitamina e która pomaga zaciazyc a raczej uwarunkowac prace :-) mam obserwowac jajeczkowanie i wtedy 23 dc byla ta owulacja badz kilka dni wczesniej gdyz 2 dni przed pobolewal mnie brzuszek i powiedzial ze wtedy z Misiem mam działać :-) za 3 miesiace progesteron badanie i za 4 miesiace tez chyba ze wczesniej sie uda zafasolić :-D pozdrawiam wszystkie staraczki MUSI SIĘ UDAC

dziś byłam z wizytą u ginekologa jednak :-) i jestem dobrej mysli... zbadal mnie jest 5 dc. endometrium srednicy 10 mm to o wiele lepiej niz 3 miesiace temu kiedy bylo 6 mm. Teraz mam obfitsze krwawienie z czego gin tez jest zadowolony i powiedzial ze wraca moja kondycja hormonalna i te 12 dni teraz z CASTAGNUSEM mogla mi teraz tez pomoc. Zalecenia wybrac 3 cykle z tym lekiem ziolowym brac magnez z vit b i jeszcze vitamina e która pomaga zaciazyc a raczej uwarunkowac prace :-) mam obserwowac jajeczkowanie i wtedy 23 dc byla ta owulacja badz kilka dni wczesniej gdyz 2 dni przed pobolewal mnie brzuszek i powiedzial ze wtedy z Misiem mam działać :-) za 3 miesiace progesteron badanie i za 4 miesiace tez chyba ze wczesniej sie uda zafasolić :-D pozdrawiam wszystkie staraczki MUSI SIĘ UDAC
no to super, same dobre wiadomości, dziaiłać i czekać na efekty.
U mnie dzisiaj kucie jajników a jutro niby ma @ się zjawić, zobaczymy:)

reklama
Do góry