reklama
oczywiście głowa do góry nie ma się co na zapas martwićPóki nie ma wyników mam nadzieję, że jednak wszystko będzie dobrze
katicz86
Fanka BB :)
oncia81 ten CASTAGNUS co brałaś to jak go zaczynałas normalnie z 1 dc bo ja zaczelam w zeszłym cylu od 23 dnia czy mozna tak? bo jakos nie bylo w ulotce okreslone kiedy zaczac brac. dzis moj 13 dzien z tymi ziolkami plus od wczoraj zaczelam brac magnez z vit B6 i w czwartek po niedzieli idę do ginekologa 12dc. moze tez poprosze go o luteinę bo brałam duphaston a on chyba jest drozszy od luteiny?? chcial mi dac clo tylko ze to sie bierze na poczatku cyklu ??
PS. gratuluję i zycze spokojnych 9 miesiecy :-)
PS. gratuluję i zycze spokojnych 9 miesiecy :-)
katicz86
hmm... to zebym w tym miesiacu zaczela brac clo to chyba musialabym w ten czwartek isc do mojego ginka wtedy mam 4 dc. Muszę się chyba zastanowic czy nie sprobowac na samym castangusie magnezie i np luteinie. Bo clo to przeciez chemia sama i moze tez mi zaszkodzic ale nie musi.
no cóż może czasem trzeba rozważyć bo czasem ta chemia może pomóc i to bardzohmm... to zebym w tym miesiacu zaczela brac clo to chyba musialabym w ten czwartek isc do mojego ginka wtedy mam 4 dc. Muszę się chyba zastanowic czy nie sprobowac na samym castangusie magnezie i np luteinie. Bo clo to przeciez chemia sama i moze tez mi zaszkodzic ale nie musi.
katicz86
dziś byłam z wizytą u ginekologa jednak :-) i jestem dobrej mysli... zbadal mnie jest 5 dc. endometrium srednicy 10 mm to o wiele lepiej niz 3 miesiace temu kiedy bylo 6 mm. Teraz mam obfitsze krwawienie z czego gin tez jest zadowolony i powiedzial ze wraca moja kondycja hormonalna i te 12 dni teraz z CASTAGNUSEM mogla mi teraz tez pomoc. Zalecenia wybrac 3 cykle z tym lekiem ziolowym brac magnez z vit b i jeszcze vitamina e która pomaga zaciazyc a raczej uwarunkowac prace :-) mam obserwowac jajeczkowanie i wtedy 23 dc byla ta owulacja badz kilka dni wczesniej gdyz 2 dni przed pobolewal mnie brzuszek i powiedzial ze wtedy z Misiem mam działać :-) za 3 miesiace progesteron badanie i za 4 miesiace tez chyba ze wczesniej sie uda zafasolić pozdrawiam wszystkie staraczki MUSI SIĘ UDAC
no to super, same dobre wiadomości, dziaiłać i czekać na efekty.dziś byłam z wizytą u ginekologa jednak :-) i jestem dobrej mysli... zbadal mnie jest 5 dc. endometrium srednicy 10 mm to o wiele lepiej niz 3 miesiace temu kiedy bylo 6 mm. Teraz mam obfitsze krwawienie z czego gin tez jest zadowolony i powiedzial ze wraca moja kondycja hormonalna i te 12 dni teraz z CASTAGNUSEM mogla mi teraz tez pomoc. Zalecenia wybrac 3 cykle z tym lekiem ziolowym brac magnez z vit b i jeszcze vitamina e która pomaga zaciazyc a raczej uwarunkowac prace :-) mam obserwowac jajeczkowanie i wtedy 23 dc byla ta owulacja badz kilka dni wczesniej gdyz 2 dni przed pobolewal mnie brzuszek i powiedzial ze wtedy z Misiem mam działać :-) za 3 miesiace progesteron badanie i za 4 miesiace tez chyba ze wczesniej sie uda zafasolić pozdrawiam wszystkie staraczki MUSI SIĘ UDAC
U mnie dzisiaj kucie jajników a jutro niby ma @ się zjawić, zobaczymy
reklama
nawet o niej nie myśl może nie przyjdzie oby &&&&&&&&&&&&&&no to super, same dobre wiadomości, dziaiłać i czekać na efekty.
U mnie dzisiaj kucie jajników a jutro niby ma @ się zjawić, zobaczymy
Podziel się: