reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CLO/duphaston/luteina/bromergon i inne farmakologiczne wspomagacze staranek...

Po ilu cyklach z CLO zaszlas w ciaze??

• Wszystkich głosujących
    28
  • Ankieta zamknięta .
Dziewczyny pisałam tutaj wczoraj, a dzisiaj ............

.................. jeszcze się cała trzęsę, zrobiłam test nie wytrzymałam, mimo że
jestem w pracy. Wyszły dwie tłuste kreski!!!!!!!!!!! Boże czekałam na to prawie
dwa lata......

reklama

.................. jeszcze się cała trzęsę, zrobiłam test nie wytrzymałam, mimo że
dwa lata......
cieszę się razem z Tobą szczęśliwej mamusi GRATULUJĘ i życzę spokojnych 8,5 miesiąca

lopop trzymam kciuki :) jeśli się uda, to będziemy miały dzieciaczki w tym samym wieku :tak:
super by było w tym samym wieku liczę że sie doczekamy

Ostatnio edytowane przez moderatora:
ja staram się sama wszystko robić, przetwory na zimę według przepisów babci, pasztety, surówki, gołąbki, fasolkę po bretońsku, nie kupuję żadnych "obiadów" ze sklepu. Mimo wszystko i tak nie wiem, na czym pędzone są warzywa. Z mężem staramy się przynajmniej część hodować w ogrodzie :)

dwa lata......
o jaaaaaaaaaa oncia gratuluje, a jednak się można doczekać, super, trzymajcie się ciepło

Dziewczyny dziękuję za gratulacje. Rzeczywiście można się doczekać ale nie chcę wspominać tych dwóch lat starań. Na razie studzę swoje emocje bo jeszcze wszystko może się zdarzyć ale staram się być dobrej myśli. To był mój drugi cykl z castagnusem i pierwszy z luteiną, którą brałam od 15 do 25 dc. W ubiegłym roku podczas badania HSG wykryto u mnie niedrożny prawy jajowód i dostałam zalecenie laparo. Wstrzymałam się jednak i się udało:) Staraliśmy się od maja 2008 r.

wierzę, ze u Ciebie wszystko w porządku. Jak mi spóźniała się @ zrobiłam test i wyszły 2 kreski to przeryczałam ze szczęścia cały dzień. Od razu zrobiłam betę i następny dzień przeryczałam, ale z żalu, bo wyszła 0,1. Test zrobił mi głupi kawał, ale takie felerne też się zdarzają

reklama
ja staram się sama wszystko robić, przetwory na zimę według przepisów babci, pasztety, surówki, gołąbki, fasolkę po bretońsku, nie kupuję żadnych "obiadów" ze sklepu. Mimo wszystko i tak nie wiem, na czym pędzone są warzywa. Z mężem staramy się przynajmniej część hodować w ogrodzie :)
no my też ale wiadomo zdarzają się czasem zakupy mięsa i kiełbas a przecież wiadomo czym pędzone? mi się wydaje że właśnie te konserwanty w wędlinach mogą szkodzić jeżeli ktoś jest podatny innym np. na żołądek jeszcze innym na nasienie wiesz u niektórych to nawet kawa szkodzi na nasienie

Do góry