reklama
ja czuje się ogólnie dobrze ale mam zawroty głowy a od wczoraj dokucza mi jelito grube(tak mi się wydaje) Boje sie teraz bardzo bo jak mialam pozamaciczną to tak samo bolało, dzisiaj miala przyjść@ ale jeszcze jej nie ma. Teraz truchleje czy jeśli się nam udało i jest fasolka to czy na właściwym miejscu, mam cichą nadzieję że to poprostu niestrawność. Jajniki kują na zmiane i czasem pobolewa brzuch jak na @.Na dodatek naczytałam się na forum o dziewczynach które straciły dzieci w zaawansowanej ciąży i już mam normalnie dość. Ja w Polsce będę pod koniec lipca ale jeśli coś się będzie działo to wracam natychmiast. Tak się boję terazMyśa napisz kiedy wracasz do Polski i pamietaj wtedy o badaniach :-) a jak tam ogólnie dobrze się czujesz ??
kurcze może te bóle to czasem na wypróżnienie bo zjadłaś coś ciężkostrawnego Myśa nie czyta się takich rzeczy bo tylko się człowiek martwija czuje się ogólnie dobrze ale mam zawroty głowy a od wczoraj dokucza mi jelito grube(tak mi się wydaje) Boje sie teraz bardzo bo jak mialam pozamaciczną to tak samo bolało, dzisiaj miala przyjść@ ale jeszcze jej nie ma. Teraz truchleje czy jeśli się nam udało i jest fasolka to czy na właściwym miejscu, mam cichą nadzieję że to poprostu niestrawność. Jajniki kują na zmiane i czasem pobolewa brzuch jak na @.Na dodatek naczytałam się na forum o dziewczynach które straciły dzieci w zaawansowanej ciąży i już mam normalnie dość. Ja w Polsce będę pod koniec lipca ale jeśli coś się będzie działo to wracam natychmiast. Tak się boję teraz
ja miałam kiedyś problemy z jelitem grubym i wiele rzeczy nie mogłam jeść ale od kilku miesięcy było dobrze a dzisiaj mnie boli, zjadłam żurek z grzybami i myśle że to może grzyby. Oj jak przeczytałam o tej dziewczynie że straciła dziecko to potem już zaczęłam czytać wszystko, nie dalo mi, coś strasznego. A Wy dziewczynki jak się macie??Wypadało by żeby w końcu jakaś fasolka się nam na forum trafiła bo od dawna już ciszakurcze może te bóle to czasem na wypróżnienie bo zjadłaś coś ciężkostrawnego Myśa nie czyta się takich rzeczy bo tylko się człowiek martwi
oj, grzybki bardzo ciężkie są i to niestety raczej toja miałam kiedyś problemy z jelitem grubym i wiele rzeczy nie mogłam jeść ale od kilku miesięcy było dobrze a dzisiaj mnie boli, zjadłam żurek z grzybami i myśle że to może grzyby. Oj jak przeczytałam o tej dziewczynie że straciła dziecko to potem już zaczęłam czytać wszystko, nie dalo mi, coś strasznego. A Wy dziewczynki jak się macie??Wypadało by żeby w końcu jakaś fasolka się nam na forum trafiła bo od dawna już cisza
no jakoś cicho a fasolek nie widać ani nie słychać
i przyszła@, brzuch boli okropnie no ale w sumie pocieszające że można zacząć wszystko od początku. Pozdrawiamoj, grzybki bardzo ciężkie są i to niestety raczej to
no jakoś cicho a fasolek nie widać ani nie słychać
tak nowy cykl nowe nadzieje i nowe przyjemności;-)i przyszła@, brzuch boli okropnie no ale w sumie pocieszające że można zacząć wszystko od początku. Pozdrawiam
pozdrawiam
katicz86
Fanka BB :)
popieram i nie ma się co załamywać i działać działać i jeszcze raz działać :-) u mnie powoli się dni płodne zaczynają i za namową mojego ginekologa od wczoraj działam 8dc co drugi dzień żeby Misiaka mojego nie męczyć więc dziś ma wolne hehe ... Troszeczkę to śmieszne bo tak na zawołanie musi byc gotowy
idziemy podobnie bo ja mam dzisiaj 10 dcpopieram i nie ma się co załamywać i działać działać i jeszcze raz działać :-) u mnie powoli się dni płodne zaczynają i za namową mojego ginekologa od wczoraj działam 8dc co drugi dzień żeby Misiaka mojego nie męczyć więc dziś ma wolne hehe ... Troszeczkę to śmieszne bo tak na zawołanie musi byc gotowy
reklama
Podziel się: