reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CLO/duphaston/luteina/bromergon i inne farmakologiczne wspomagacze staranek...

Po ilu cyklach z CLO zaszlas w ciaze??

• Wszystkich głosujących
    28
  • Ankieta zamknięta .
reklama
ha czyli internetowe przyjaciółki nawet @ mają tak samo

u mnie dzisiaj pojawiły sie przed chwilką małe ślady krwi na wkładce a dzisiaj 10dc nie wiem co o tym myśleć

a ja własnie wyczytałam że jakośc plemników poprawia codzienny seks co poprawia DNA plemników i są bardziej ruchliwe nawet po tygodniowej takiej kuracji bo im dłuzej sperma jest w jadrach tym sie psuje ...mi sie to bardzo podoba ta codzienna kuracja :-D ale moje kochanie mówi że nie wyrabia hehe ale co się nie robi dla ludzkości :-p

u mnie 9 dc zaczełam mieć wczoraj bezbarwny śluz wiec się zaczyna ciekawe ile potrwa. Pozdrawiam i lece pod kołoderkę :laugh2: hihih

powiem ci kochana że te plamienia to chyba normalne bo ja miałam @ przez 3 dni jak ulewa wielka potem brudy i plamienia przez kolejne 3 dni... od 3 dni troske sie kochamy z moim i rano budzę sie z plamieniem ale to przechodzi po wizycie w toalecie nie wiem jak u Ciebie czy podobna sytuacja ze moze to być np. po seksie. Po @ tak mi sie wydaje ze macica jest jeszcze rozdrazniona i moze dlatego te plamienia więc głowa do góry :-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
4 pęcherzyki z czegi jeden duży ładny na 21 mm jutro zastrzyk i do dzieła a potem nowe wspomagacze i dupek i chyba lutka nie wiem czy dobrze zrozumiałam bo w sobote jadę na kontrolę to napiszę lepiej
to świetnie :))))) Musi się udać, masz duże szanse:) Będę trzymać kciuki, w końcu dobre wiadomości

a zastrzyk może mi dać siostra lub M czy koniecznie pielęgniarka?
no wiesz to jest domięśniowo , nie boli bardzo ale jak daje go ktoś kto wie jak to zrobić, ja sobie robiłam sama te zwykle podskórne ale na pęknięcie pęcherzyka bałam się i robiłam albo w szpitalu albo koleżanka pielęgniarka

reklama
no wiesz to jest domięśniowo , nie boli bardzo ale jak daje go ktoś kto wie jak to zrobić, ja sobie robiłam sama te zwykle podskórne ale na pęknięcie pęcherzyka bałam się i robiłam albo w szpitalu albo koleżanka pielęgniarka
dzięki jednak byłam w ośrodku bo nie chciało mi się po aptekach biegać za igłami i strzykawkami
no i do dzieła...... hm, zobaczymy

Do góry