hehe oj dziewczyny udane jesteście mój ma przerwe bo @ szaleje ale jeszcze z 4 dni i do bojuja mam 9 d.c wszystkie w tym samym czasie ;P ciekawe, co z tego wyjdzie, męża męczę ostatnio, ale spisuje się dzielnie
reklama
katicz86
Fanka BB :)
a ja własnie wyczytałam że jakośc plemników poprawia codzienny seks co poprawia DNA plemników i są bardziej ruchliwe nawet po tygodniowej takiej kuracji bo im dłuzej sperma jest w jadrach tym sie psuje ...mi sie to bardzo podoba ta codzienna kuracja ale moje kochanie mówi że nie wyrabia hehe ale co się nie robi dla ludzkości
u mnie 9 dc zaczełam mieć wczoraj bezbarwny śluz wiec się zaczyna ciekawe ile potrwa. Pozdrawiam i lece pod kołoderkę hihih
powiem ci kochana że te plamienia to chyba normalne bo ja miałam @ przez 3 dni jak ulewa wielka potem brudy i plamienia przez kolejne 3 dni... od 3 dni troske sie kochamy z moim i rano budzę sie z plamieniem ale to przechodzi po wizycie w toalecie nie wiem jak u Ciebie czy podobna sytuacja ze moze to być np. po seksie. Po @ tak mi sie wydaje ze macica jest jeszcze rozdrazniona i moze dlatego te plamienia więc głowa do góry :-)
u mnie 9 dc zaczełam mieć wczoraj bezbarwny śluz wiec się zaczyna ciekawe ile potrwa. Pozdrawiam i lece pod kołoderkę hihih
powiem ci kochana że te plamienia to chyba normalne bo ja miałam @ przez 3 dni jak ulewa wielka potem brudy i plamienia przez kolejne 3 dni... od 3 dni troske sie kochamy z moim i rano budzę sie z plamieniem ale to przechodzi po wizycie w toalecie nie wiem jak u Ciebie czy podobna sytuacja ze moze to być np. po seksie. Po @ tak mi sie wydaje ze macica jest jeszcze rozdrazniona i moze dlatego te plamienia więc głowa do góry :-)
Ostatnio edytowane przez moderatora:
lopo jak po wizycie??jutro wizyta u ginka ciekawe co usłyszę???
4 pęcherzyki z czegi jeden duży ładny na 21 mm jutro zastrzyk i do dzieła a potem nowe wspomagacze i dupek i chyba lutka nie wiem czy dobrze zrozumiałam bo w sobote jadę na kontrolę to napiszę lepiejlopo jak po wizycie??
to świetnie )))) Musi się udać, masz duże szanse Będę trzymać kciuki, w końcu dobre wiadomości4 pęcherzyki z czegi jeden duży ładny na 21 mm jutro zastrzyk i do dzieła a potem nowe wspomagacze i dupek i chyba lutka nie wiem czy dobrze zrozumiałam bo w sobote jadę na kontrolę to napiszę lepiej
a zastrzyk może mi dać siostra lub M czy koniecznie pielęgniarka?to świetnie )))) Musi się udać, masz duże szanse Będę trzymać kciuki, w końcu dobre wiadomości
no wiesz to jest domięśniowo , nie boli bardzo ale jak daje go ktoś kto wie jak to zrobić, ja sobie robiłam sama te zwykle podskórne ale na pęknięcie pęcherzyka bałam się i robiłam albo w szpitalu albo koleżanka pielęgniarkaa zastrzyk może mi dać siostra lub M czy koniecznie pielęgniarka?
reklama
dzięki jednak byłam w ośrodku bo nie chciało mi się po aptekach biegać za igłami i strzykawkamino wiesz to jest domięśniowo , nie boli bardzo ale jak daje go ktoś kto wie jak to zrobić, ja sobie robiłam sama te zwykle podskórne ale na pęknięcie pęcherzyka bałam się i robiłam albo w szpitalu albo koleżanka pielęgniarka
no i do dzieła...... hm, zobaczymy
Podziel się: