lkasia
Fanka BB :)
Patuska a czy Ty kiedys robilas badanie beta hcg? czy opierasz sie tylko na testach?? bo skoro mialas blade krese to nie zawsze o czyms swiadczy...wiem z doswiadczenia...mi tez ywszla kiedys blade kreska, a potem na becie wyszlo ze jednak jest 0...potem okazalo sie ze blad testu....wiec nie mozna zakladac po jednym tescie ze slaba kreska ze poronilas...bo wystarczy ze byla ciaza biochemiczna...albo blad pomiaru....nie mozna tak radykalnie stwierdzac od razu...tak mi sie wydaje..
Rozumiem ze bardzo pragniesz dziecka..I doszukujesz sie co miesiac objaww...itp...chyba kazda z nas to przechodzia...ale naprawde nie mozna podchodzic do trego w ten sposb...trzeba troszeczke na wiekszym luzie....I wiem co mowie, bo mam za soba bardzo dluga droge...ktorej konca nie widac....
Rozumiem ze bardzo pragniesz dziecka..I doszukujesz sie co miesiac objaww...itp...chyba kazda z nas to przechodzia...ale naprawde nie mozna podchodzic do trego w ten sposb...trzeba troszeczke na wiekszym luzie....I wiem co mowie, bo mam za soba bardzo dluga droge...ktorej konca nie widac....