Kruszka najlepszego na te pół roczku :-) Małż dzisiaj kupił Camilię, Dentinox i Ibufen dla dzieci, na noc zaaplikujemy to pierwsze i zobaczymy, czy będzie poprawa. Albo młoda szybciej wskoczyła w skok rozwojowy z 6 mż, bo w nim niby dziecko gorzej sypia Pozostaje mi przeczekać. Słyszałam już też, że może mam za mało pokarmu, skoro mała nie przybrała imponująco (ale w normie), no ale jak ona possie to jak tylko lekko ścisnę to mleko samo wypływa i takie tłuste, a nie woda, poza tym za dnia je co 2-3h, więc to na pewno nie z głodu
reklama
anuszka
stara-czka
ankka
dzięki
ale trochę mnie zmartwiłaś (
troche o tym poczytałam, mam nadzieję że będzie wszystko ok
u mnie@ jak ta lala
(
temp juz wczoraj była nisko ...
więc wiwat kolejny cyklu ...
dziś znów dzwonie do szpitala żeby sie zapisać na badania hormonów ... ciekawa jestem czy mnie przyjmą, czy bedzie miejsce, czy znów cos wymyślą ...
dzięki
ale trochę mnie zmartwiłaś (
troche o tym poczytałam, mam nadzieję że będzie wszystko ok
u mnie@ jak ta lala
(
temp juz wczoraj była nisko ...
więc wiwat kolejny cyklu ...
dziś znów dzwonie do szpitala żeby sie zapisać na badania hormonów ... ciekawa jestem czy mnie przyjmą, czy bedzie miejsce, czy znów cos wymyślą ...
Cześc kobietki - nie było mnie tydzień - musiałam do mamy wyjechac - bo sie z mężem pokłóciliśmy.... zostawiłam go na długi weekend.....
Trochę sie pozmieniało przez ten tydzień... mam @ i mąz powiedział mi że jednak nie chce drugiego bobasa, boi się że za kilka lat nie damy rady z pieniażkami...... to smutne że z powodu kasy ludzie nie moga miec tyle dzieci ile by chcieli.... juz sobie przepłakałam ten temat i zaczynam przyzwyczaja sie do myśli że muszę poszukać jakiejś choćby małej pracy od sierpnia/września.....
Zaraz poczytam wstecz co u Was
Trochę sie pozmieniało przez ten tydzień... mam @ i mąz powiedział mi że jednak nie chce drugiego bobasa, boi się że za kilka lat nie damy rady z pieniażkami...... to smutne że z powodu kasy ludzie nie moga miec tyle dzieci ile by chcieli.... juz sobie przepłakałam ten temat i zaczynam przyzwyczaja sie do myśli że muszę poszukać jakiejś choćby małej pracy od sierpnia/września.....
Zaraz poczytam wstecz co u Was
lkasia
Fanka BB :)
Gryzon czasami taka przerwa jest potrzebna....A co do drugiego dziecka...ja szczerze podziwiam wszystkie ktore mają dzieci z niedużą różnica wieku....również ze względów finansowych....Ja bym kiedyś chciala miec wiekszą róznicę wieku..kolo 5-6 lat...
śmieszne...mowie jaką bym chciala miec roznice a nawet pierwszego dziecka nie mogę się doczekać....
U mnie jeszcze 2 dni do bety...w sobote wielki dzien...nie czuję sie kompletnie ani na@ ani na ciążę....biorę bardzo duże dawki progesteronu...I pewnie tylko dlatego @ nie dostaję....bo nie wierze ze to ciąża....Chociaz badalam progesterone I wynosil 37,32...ale to pewnie sztucznie wywołane....poza tym cycki mnie kompletnie nie bola....nic nie czuje,....
śmieszne...mowie jaką bym chciala miec roznice a nawet pierwszego dziecka nie mogę się doczekać....
U mnie jeszcze 2 dni do bety...w sobote wielki dzien...nie czuję sie kompletnie ani na@ ani na ciążę....biorę bardzo duże dawki progesteronu...I pewnie tylko dlatego @ nie dostaję....bo nie wierze ze to ciąża....Chociaz badalam progesterone I wynosil 37,32...ale to pewnie sztucznie wywołane....poza tym cycki mnie kompletnie nie bola....nic nie czuje,....
lkasia, tez nie czułam, test zrobiłam bo chciałam sprawdzić co z bromergonem, tak na wszelki wypadek, byłam po antybiotyku [2 dni] i tadam
trzymam kciuki za ciebie
gryzoń oby się sytuacja poprawiła, może jeszcze chwila i będzie na tyle lepiej, że postanowicie o drugim maluszku - za to trzymam kciuki
trzymam kciuki za ciebie
gryzoń oby się sytuacja poprawiła, może jeszcze chwila i będzie na tyle lepiej, że postanowicie o drugim maluszku - za to trzymam kciuki
mavika
Fanka BB :)
Piszę się odmeldowac. Miałam jechać o 9 na wywołanie porodu a o 4.30 odeszły mi wody. Urodziłam o 11.28 siłami natury Andrzejka z wagą 3530g i 57cm długości. Nie bylo żadnych węzłów! jak wrócimy do domu to napiszę więcej. Dzięki za kciuki!
P
patu$ka
Gość
MAVIKA GRATKI kurde jak sie ciesze ze wszstko poszlo jak trzeba!
Dzwonilam wczoraj do mojego ginka upewnic sie czy mam brac dalej CLO czy nie co i jak opowiedzialam mu sprawe. A on no to iwdac znowu pani ronila,musmy cos z tym zrobic prosze sie nie lamac nei wszytsko stracone. i juro mam sie zglosic i zadecydujemy co dalej.
Zdazylo mi sie kilka razy zaplakac jeszcze ale coz to wszytsko juz z amna zycie toczy sie dalej. czekam co potem.
Dzwonilam wczoraj do mojego ginka upewnic sie czy mam brac dalej CLO czy nie co i jak opowiedzialam mu sprawe. A on no to iwdac znowu pani ronila,musmy cos z tym zrobic prosze sie nie lamac nei wszytsko stracone. i juro mam sie zglosic i zadecydujemy co dalej.
Zdazylo mi sie kilka razy zaplakac jeszcze ale coz to wszytsko juz z amna zycie toczy sie dalej. czekam co potem.
reklama
Podziel się: