reklama
agusiek_11
Fanka BB :)
Mavika to już jutro jutro będziesz Andrzejka tulić &&&&&&&&
Ciekawe jak tam Pachnąca...
Ciekawe jak tam Pachnąca...
P
patu$ka
Gość
Kami kurde! Jak fajnie. Mimo innych twoich planow to super ze sie udalo.
U mnie jak widac tempka poleciala. Pewnie znowu ronilam tak jak w marcu. Bo test + @ opozniona o 3 dni a teraz tak krwawie ze szok! I bole mam straszne. W piatekide do lekarza i niech mi powie czy nadal mam brac CLO czy odstawic.
U mnie jak widac tempka poleciala. Pewnie znowu ronilam tak jak w marcu. Bo test + @ opozniona o 3 dni a teraz tak krwawie ze szok! I bole mam straszne. W piatekide do lekarza i niech mi powie czy nadal mam brac CLO czy odstawic.
agusiek_11
Fanka BB :)
Maviko dosłownie stawałaś na głowie, żeby załatwić sobie i maleństwu najlepszą opiekę podczas porodu, musi być wszystko dobrze. Na pewno inaczej jest jak jedziesz na porodówkę i od razu zaczyna się akcja a inaczej jak masz ustalony termin i tyle czasu na przemyślenie sytuacji.Spędź miły wieczór z mężem bo najbliższe będą się kręcić wokół maluszka
K
kamii150
Gość
No ja bym chciała chłopca ale w mojej rodzinie chyba coś z genami jest bo i mama i siosta zawsze roniły ciąże z chłopcami - moja sis byla 5 razy w ciąży 2 razy z córkami i jest ok a 3 azy to byli chłopcy i nie donosiła a moja mama raz poroniła chłopca(jakieś 6 lat temu) a pierwszego urodziła z wadą genetyczną i lekarz powiedział siostrze przy ostatnim poronieniu ze moze mamy cos z genami ... ja tez raz poroniłam ale nie wiem co było ..O ja Cie pierdafonie Kamiigratulacje serdeczne. Nie miej mi za złe, wiem, że miałas inne plany, ale bardzo sie cieszę!!! Jak sie w owu wstrzeliliście akurat to pewnie teraz płęć męska będzie
I pzy NAtali tak sobie pomyślałam jak miałam te problemy ze moze to własnie chłopiec no ale sie myliłam ..
Dziękuję wszystkim za gratulacje
MAvika-To już ???? Trzymam kciuki &&&&&&&masz cc czy sn bo nie doczytałam ??????
A ja dalej nie mogę uwierzyć ...
Ostatnio edytowane przez moderatora:
anuszka
stara-czka
mavika
a co to dokładnie znaczy że te parte itp.
może za dużo czytasz?ale ja w sumie taka sama jestem
boziu to już dziś
ciocia się cieszy
3mam &&&
moja sis pewnie też na dniach będzie rodzic
tygrysku
no właśnie to coś i mi poleciła ginka na Prl o czym piszą babeczki
Kamii
wiesz co z tymi genami może coś być bo i u mnie w rodzinie było podobnie. moja mama ronila 3razy ale dopiero przy trzeciej ciąży było widać że to chłopak. a ja czwarta i moja sis piąta jesteśmy
patu$ka
przykro mi
:’(
Ikasiu
jak tam u ciebie?
babeczki a wiecie może co to może być że brzuch płodu jest trochę za mały w stosunku do głowy i ciała?moja sis jest w 37 tc i właśnie się dowiedziała.ma iść na jakieś badania dodatkowe do szpitala ale na razie nie powiedzieli jej szczegółów
a co to dokładnie znaczy że te parte itp.
może za dużo czytasz?ale ja w sumie taka sama jestem
boziu to już dziś
ciocia się cieszy
3mam &&&
moja sis pewnie też na dniach będzie rodzic
tygrysku
no właśnie to coś i mi poleciła ginka na Prl o czym piszą babeczki
Kamii
wiesz co z tymi genami może coś być bo i u mnie w rodzinie było podobnie. moja mama ronila 3razy ale dopiero przy trzeciej ciąży było widać że to chłopak. a ja czwarta i moja sis piąta jesteśmy
patu$ka
przykro mi
:’(
Ikasiu
jak tam u ciebie?
babeczki a wiecie może co to może być że brzuch płodu jest trochę za mały w stosunku do głowy i ciała?moja sis jest w 37 tc i właśnie się dowiedziała.ma iść na jakieś badania dodatkowe do szpitala ale na razie nie powiedzieli jej szczegółów
Ostatnia edycja:
Anuszka chyba może być hipotrofia płodu, ale nie wiem, ja się nie znam.
Mavika powodzenia. Zazwyczaj tak piszą, że indukowany bardziej boli, też się bałam, ale lekarz mnie uspokajał, że niekoniecznie, że każdy inaczej reaguje. Jak kogoś ma boleć to i tak będzie, nieważne czy się samo zacznie, czy z pomocą leków
Mam wrażenie, że moje dziecko chce mnie wykończyć... Znowu pobudki w nocy co godzinę, a jeść nie chce. Byliśmy wczoraj u lekarza, przebadana wzdłuż i wszerz i nic jej nie jest. A ja kurna śpię kolejną nockę 20-40 minut w ciągu godziny, pobudka, młoda zasypia ileśtam czasu, znowu 20-40 minut mojego spania i tak w kółko... I lekarka też nie rozumie, jak Marta mogła przesypiać całe noce, a teraz budzić się co godzinę... Robiliśmy jej też badania krwi i moczu, lekarka pooglądała wyniki i wsio ok. Nie przybrała jakoś imponująco, ale mam jej nie dokarmiać, tym bardziej, że Marta nawet jak poje i trochę cyca ścisnę to leci tłuste mleko, więc ma co jeść. No i w nocy niekoniecznie się budzi na jedzenie, jak to się nie zmieni, to normalnie padnę...
Mavika powodzenia. Zazwyczaj tak piszą, że indukowany bardziej boli, też się bałam, ale lekarz mnie uspokajał, że niekoniecznie, że każdy inaczej reaguje. Jak kogoś ma boleć to i tak będzie, nieważne czy się samo zacznie, czy z pomocą leków
Mam wrażenie, że moje dziecko chce mnie wykończyć... Znowu pobudki w nocy co godzinę, a jeść nie chce. Byliśmy wczoraj u lekarza, przebadana wzdłuż i wszerz i nic jej nie jest. A ja kurna śpię kolejną nockę 20-40 minut w ciągu godziny, pobudka, młoda zasypia ileśtam czasu, znowu 20-40 minut mojego spania i tak w kółko... I lekarka też nie rozumie, jak Marta mogła przesypiać całe noce, a teraz budzić się co godzinę... Robiliśmy jej też badania krwi i moczu, lekarka pooglądała wyniki i wsio ok. Nie przybrała jakoś imponująco, ale mam jej nie dokarmiać, tym bardziej, że Marta nawet jak poje i trochę cyca ścisnę to leci tłuste mleko, więc ma co jeść. No i w nocy niekoniecznie się budzi na jedzenie, jak to się nie zmieni, to normalnie padnę...
Ostatnia edycja:
G
gość 94049
Gość
Kwiatuszek głowa do góry! Przecież przed Wami wielki krok w strone rodzicielstwa!
Kamii kuzynka męża tak ma. Nie mogą miec chlopca i w efekcie maja 3 córki
Mavika juz tam dziala pewnie &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
Patu&ka przykro mi. Przytulam mocno ...
Ania wspłczuję.... wiem co przechodzisz, miałam z Frankiem to samo... Ale skoro lekarz ją przebadał to zupelnie nie wiem, co mogłoby jej dolegac czego by nie zauważyli. Franek teraz sie troche uspokoił. U nas to głównie problemy ze skorka , no i przez to brzuszek. Za nami kolejna normalna noc, czyli 2 pobudki. A po szpitalu, dopóki byl jescze na anty, to piszczal co godzinę. Myslałam, że osiwieję. Przed wielkanocą było to samo. Nie wiem czy pamietasz, pisalam kiedys, ze mąż przyjeżdzał po nas w środku tygodnia 230 km w jedną strone, bo maly wstawał co 40 min. Na szczęście to sie skonczyło, a zaraz zaczęło uszko. I to Go bardzo bolało, więc znowu miałam cyrki, a nie wiedziałam dlaczego. Teraz płacze przy usypianiu, puszcza pierdki. Nie wiem moze dlatego, ze odstawilam butelki antykolkowe. Ale nie mam ich na urlopie, wiec i tak nic nie poradzę. Wodę gotujemy butelkową, by nie bylo za duzo zmian.
Teraz śpia moje dwa chlopaki, bo dzis M miał dyzur poranny. A jak wstalam to obaj poszli na drzemkę.
Stało się: moje dziecie skończylo 6 miesięcy!!!
Kamii kuzynka męża tak ma. Nie mogą miec chlopca i w efekcie maja 3 córki
Mavika juz tam dziala pewnie &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
Patu&ka przykro mi. Przytulam mocno ...
Ania wspłczuję.... wiem co przechodzisz, miałam z Frankiem to samo... Ale skoro lekarz ją przebadał to zupelnie nie wiem, co mogłoby jej dolegac czego by nie zauważyli. Franek teraz sie troche uspokoił. U nas to głównie problemy ze skorka , no i przez to brzuszek. Za nami kolejna normalna noc, czyli 2 pobudki. A po szpitalu, dopóki byl jescze na anty, to piszczal co godzinę. Myslałam, że osiwieję. Przed wielkanocą było to samo. Nie wiem czy pamietasz, pisalam kiedys, ze mąż przyjeżdzał po nas w środku tygodnia 230 km w jedną strone, bo maly wstawał co 40 min. Na szczęście to sie skonczyło, a zaraz zaczęło uszko. I to Go bardzo bolało, więc znowu miałam cyrki, a nie wiedziałam dlaczego. Teraz płacze przy usypianiu, puszcza pierdki. Nie wiem moze dlatego, ze odstawilam butelki antykolkowe. Ale nie mam ich na urlopie, wiec i tak nic nie poradzę. Wodę gotujemy butelkową, by nie bylo za duzo zmian.
Teraz śpia moje dwa chlopaki, bo dzis M miał dyzur poranny. A jak wstalam to obaj poszli na drzemkę.
Stało się: moje dziecie skończylo 6 miesięcy!!!
reklama
Podziel się: