reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CLO/duphaston/luteina/bromergon i inne farmakologiczne wspomagacze staranek...

Po ilu cyklach z CLO zaszlas w ciaze??

• Wszystkich głosujących
    28
  • Ankieta zamknięta .
nie dziekuje aby nie zapeszac i tak juz ukrucilam staranka z codziennego do max co 2-3 dni... nie wiem czy dobrze czy nie....? ale pod koniec msc wysle swojego na badania nasienia i zobaczymy...

reklama
tak tygrysie
wieśka powinno się brać od 1dc do owu
mi ginka dała nazwe jakiś ziołowych tabl na obniżenie prl

kami
super wiadomosc
gratki

u mnie piękna pogoda a ja do roboty

temp w dół :-\ więc wiadomo

Ostatnia edycja:
Tygryseczek ja brałam jeszcze Castagnusa.

Dziewczyny panikuję!!! Naczytałam się o tych indukowanych porodach, że bardzo boli, że trwa dłużej, że parte potrafią się zacząć przed osiągnięciem 10cm:szok: Ratunku!

tygryseczek wiesiołek od 1 dc, do owu
castagnus jest tym ziołowym specyikiem na unormowanie owu

mavika - ano boli, w miarę ok jest dopóki nie przebiją pęcherza, jak wody popłyną to się robi masakra, bo pęcherz płodowy daje amortyzację i skurcze nie są aż tak mocne
nie wiem jak z partymi, bo mi sie nie zaczęły w ogóle - Artur był źle ustawiony i mimo pełnego rozwarcia nie chciał się wstawić w kanał to mi zrobili cc

Mavika a ten Castagnusa to co to jest??? a mozna to polaczyc z wiesiolkiem ? jak sie w tym cyklu nie uda to i to wezme tzn zamowie jakos moze przez neta bo ja w PL nie mieszkam a tu w UK ciezko chyba z takimi rzeczami...

Castagnus to ziołowy lek - ekstrakt z owocu niepokalanka pospolitego – Agni casti fructus. Producent podaje, że tabletki stymulując receptory dopaminergicznych obniżają poziom prolaktyny. Ja brałam razem z olejkiem z wiesiołka.

O ja Cie pierdafonie Kamii :szok::szok::szok::szok::szok::-D:-D:-D:-D:-D gratulacje serdeczne. Nie miej mi za złe, wiem, że miałas inne plany, ale bardzo sie cieszę!!! Jak sie w owu wstrzeliliście akurat to pewnie teraz płęć męska będzie :-D:-D:-D

Mavika no podobno tak jest jak Fioletowa pisze. Nic nie bój. Jutro będziesz tulila Andrzejka :-)
Powodzenia &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Witaj Tygrysek:-)

reklama
Do góry