reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CLO/duphaston/luteina/bromergon i inne farmakologiczne wspomagacze staranek...

Po ilu cyklach z CLO zaszlas w ciaze??

• Wszystkich głosujących
    28
  • Ankieta zamknięta .
agusiek-no powiem szczerze ze szlam do lekarza z nastawieniem "co ma byc to będzie" ale jak spojrzałam na usg to serce mi stanęło normalnie byłam przerażona :)
Emek szczęśliwy :) Mówił ze wiedział i mu nie trzeba bylo mowic bo po mnie i po moich dolegliwościach bylo wszystko wiadomo :) A ja sie martwię jak to będzie ... Myślimy o wzięciu kredytu na mieszkanko i myślę ze to odpowiedni moment ...No a poza tym nie wiem ..dziewczynki są jeszcze małe .. No ale co ma byc to będzie :)

Ja jak przekroczyłam 30 tc to kupowałam co mi w ręce wpadało :)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Jeśli myslicie o kredycie mieszkaniowym to lepiej przed urodzeniem maleństwa, bo zdolność kredytowa będzie teraz wyższa. Zresztą teraz są bardzo niskie stopy % więc z automatu o wyższym kredycie można myśleć. Nie potrafię sobie nawet wyobrazić tego co czujesz, ale bardzo mocno ściskam kciuki. A co z Twoimi kursami?

Kamii GRATULACJE!!! Ale z ciebie płodna kobietka się zrobiła ;-)

agusiek kupuj ile wlezie dla maluszka, już jesteś na finiszu, więc czas najwyższy kompletować wyprawkę :happy2:

O to i ja się dopisuje do tych urodzonych w maju, w niedziele obchodziła swoją 18-tkę ;-)

A poza tym, jak ostatnie dwa dni były letnie, to dziś jesiennie :no:
Za 3 tygodnie czeka mnie już połówkowe usg i już nie mogę się doczekać :tak:
A Filip daje mi się we znaki, tak się skołtunił, nie chce chodzić do przedszkola. Zostaje z wielkim płaczem, już nie wiem jak do niego dotrzeć, żadne tłumaczenie mu nie pomagają :-(

Kamii GRATULACJE!!! Ale z ciebie płodna kobietka się zrobiła
wink2.gif
Co nie ? :-p
A Co do kursów to jestem jeszcze bardziej zmotywowana by je zrobić a juz w ogóle prawo jazdy ..Wykupiłam sobie dodatkowe 20 godzin z tego wszystkiego :-D

Agitatka to spóźnione najlepsze życzenia :-)
Kamii gratulacje :-) Na kiedy termin?
Kruszka fajnie, że macie udaną nockę.

Marcie się totalnie coś pozmieniało, już chyba 3 tygodnie albo miesiąc nie przespała nocy. A od niedzieli totalna masakra, budzi się w KAŻDEJ godzinie. Chodzę jak zombie, śpię po 20-40 minut i znowu pobudka. Na dodatek jak za dnia spała z 4 razy po godzinie, tak teraz śpi po góra pół, a drze się jakby ją ze skóry obdzierali. Wcześniej 1-3 minuty w łóżeczku i ją karuzelka uspała, a teraz to ją muszę i 20 minut wyciszać, a tak się drze, że bębenki pękają. Nie wiem czy jej zęby idą czy co... Co jej jakąś zabawkę pokaże to wielkie oczy, a za parę sekund grymas i darcie. Idziemy dzisiaj na szczepienie, to ją lekarka poogląda.

Hej laski ja mam pytanie co mozna brac ze wspomagaczy nie bedac u lekarza tzn co brac na wlasna reke bez konultacji z lekarzem aby pomoglo w zajsciu w ciaze..?

reklama
Ojejku już nie pamiętam. Wiem tylko, że wspomaga śluz. Ale oby już nie był potrzebny od następnego cyklu, powodzenia :tak:

Do góry