reklama
Renee
Fanka BB :)
Ja tez bralam w ciazy i tez przez okolo 5 miesiecy.I tez taksamo jak bunia 25 przytylam.W ciazy bralam ta podjezykowa dopochwowo.Nie mialam zadnych objawow ubocznych.Powodzenia dziewczyny!!!
Agnieszka25w-wa
Zaangażowana w BB
Witam wszystkie kobietki. Właśnie wpadł mi w ręce listek duphastonu, brakuje na nim tylko dwóch tabletek, więc jeśli któraś z was ma ochote to chętnie go oddam. Ja już leczenie nim skończyłam i na razie idzie wszystko super. Mi już on nie będzie potrzebny a chyba szkoda wyrzucić. Wawa ursynów - tak w razie czego hehe Pozdrawiam wszystkich i przesyłam moc buziaków i gorących fluidów żeby wszystko było oki
Renee
Mnie lekarka dalaa luteine zaraz jak sie okazalo,ze jestem w ciazy.Oczywiscie jak jej pokazalam wyniki badan.Powiedziala,ze to dobrze zrobi macicy.
monika1313m
ja tez brałam luteinę najpierw przed zajsciem w ciążę w określone dni cyklu tą zwykła podjezyk a potem jak juz byłam w ciąży to tez juz bez przerw przez kilka miesięcy ale ta drugą dopochwowa jest drozsza i to duuuuuzo ale podobno bardziej skuteczna a ta podjezyk brana dopochwowo to działa tak samo jak byś ją brała doustnie tyle ze kosztuje parę złoty w stosunku do tej drugiej jak Cię stać to lekarz moze Ci dopochwową przepisać mnie np.zapytał ktora chce wybrać i czy mnie stać opisał mi ich działanie .a wyobraś sobie jak byłam w szpitalu na SOLCU to podałam jakie leki muszę ptzyjmować a tam pielęgniarka z ginekologi nawt niewiedziała ze tuteina jest pod dwoma postaciami ze taka jak dopochwowa to istniej i mi dawała ta pod język i była zdumiona ze ją ja chce brać inaczej dobre co dopiero jak im dałam opakowanie i sobie poczytały to przyznały mi rację ale ta to musiałam sobie sama w aptece wykupić bo szpital na to niestać .......
monika1313m
dzięki Basiu opłaciło się tyle starania kosztem swojego zdrowia ale wazne ze wreszcie mam uprawnonego dzieciaczka
Renee
ja tez ze wzgledu na cene bralam ta podjezykowa dopochwowo.Ta podjezykowa jest w zielonym opakowaniu, a ta dopochwowa chyba w brazowaym.Moja lekarka powiedziala ze dzialanie jest takie samo,tylko ta dopochwowa lepiej sie rozpuszcza.
monika1313m
a mi moj powiedział ze niestety działanie jest trochę inne i dlatego jest taka cena wygorowana bo jak by miało takie samo to by przepisywał ta tańszą a tak daje wybor pacjentce .równiez spotkałam się z tym ze podjęzykową kazą brać dopochwowo ale tylko ze wzgledu na jej smak a nie działanie tyle ze dopochwowo szybciej się wchłania do organizmu niz z przełyku ma krutsza drogę to tak samo jak z zastrzykami kazą sobie robić w brzuch a mozna i w nogę ale jest tak samo jak opiosałam wyzej ,chociaż przyznam się wolałam sobie robić w brzuch bo mniej bolało niz jak sobie zrobiłam w rękę ten sam zastrzyk choć pod koniec ciąży było mi trudno uchwycic skorę na brzuchu
reklama
LANA
monika1313m-aWitaj !!!! ;D mam pytanko czy długo brałas przed zajściem w ciąże luteine ?-bo zastanawiam się czy mi to pomoże w zajściu w ciąże biore dopiero pierwszy cyk l, tą podjęzykową zarzywam dopochwowo od 11 do 25 dnia cyklu jedną rano drugą wieczorem.
Podziel się: