reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CLO/duphaston/luteina/bromergon i inne farmakologiczne wspomagacze staranek...

Po ilu cyklach z CLO zaszlas w ciaze??

• Wszystkich głosujących
    28
  • Ankieta zamknięta .
Ikasiu w końcu pozytywne nastawienie :) Musi być dobrze :) Trzymam kciuki &&&&&

Maviko to fajną wagę utrzymujesz, ja mam już na plusie 6 kg, ale ostatnie 2 to chyba sama woda zatrzymuje się w organizmie, mam już obrzęki nóg i dłoni. Boje się że jak przyjdą upały to będzie to narastać.

reklama
No I jestem po rozmowie z doktorkiem..we czwartek o 12.30 mam się zjawić w klinice .....no I będą we czwartek rzomrażać jednego zarodka jak się ladnie rozmrozi to podadzą mi jednego...w sumie nie wiem czemu taka decyzja, nie dopytalam....dowiem sie we czwartek pewnie....:tak::tak: bedzie dob:tak:ze tym razem:tak:

lkasia trzymam kciuki

mavika ładnie z wagą

agusiek ech rady - no nie solę i tyle, choć dziś zgrzeszyłam troszkę, bo słodka szczawiowa [od marchewki] to jest jednak niejadalna
a tak to nie używam soli, nie jem jajecznicy[bo moim zdaniem bez soli się nie da], tylko np jajka gotowane i duuuuużo warzyw i ziół o wyraźnym smaku - robię kiełki rzodkiewki, rzeżucha, szczypior, bazylia [świeże wszystko] i jakoś leci
najgorsze jest kilka pierwszych dni, no i trzeba zapomnieć o paluszkach czy krakersach
wiadomo że całkiem się nie wyeliminuje, bo sól jest wszędzie teraz, ale już odstawienie "dosalania" jest dużym krokiem do przodu

Też się mało tu udzielam bo mam problem z pisanie z telefonu a w czasie karmienia ciężko mi pisać na komputerze bo często mam tylko jedną rękę ;) raczej jestem na fb.

Moja dziewczynka w dzisiejszej wyborczej była :) zachowam dla niej na pamiątkę :)

Pępek dalej się trzyma choć widzę światełko w tunelu - jakoś cieńszy już jest przy nasadzie. Viva spirytus! Ona od dołu miała zupełnie niewyschnięty kikut - w kolorze jak po urodzeniu. Dopiero teraz suszymy.

Przyszła do nas huśtawka, suszą się części materiałowe i może dzisiaj przetestujemy.

Różnie z humorami u młodej - jednego dnia wrzeszczy cały dzień (tak od tygodnia to się dzieje) mimo ze kolek nie ma, tylko uspokaja się przy cycu i tak je po kilka godzin. Następnego dnia jest wycieńczona koncertami i śpi. Mam nadzieję, że to chwilowe i że dobry humor będzie częściej.

Mavika już tuż tuż :))))

Ikasia &&&&&&&&&

Królowa- jak to jeszcze kikut pępka macie??!!! strasznie długo my miałyśmy 3 dni.... jak mojej chrześnicy po miesiącu nie odpadł to jej chirurgicznie usuwali... a jak Wasza rehabilitacja?

No pamiętam jak Kalina tak całe dnie narzekała.... skończyło sie to jak dałam jej butlę.... widocznie nie zawsze cycek jest dobrym wyjściem

Trzymam za Was kciuki

Ikasia - w czwartek bedę cały dzień o Tobie myslała... mam nadziejże że teraz to bedzie to!!!!1

Dziękuję Gryzoń...ja tez mam nadzieje ze tym razem się uda...chociaz bardziej..duzo bardziej I intensywniej przeżywam I się stresuje tym drugim podejściem...nie wiem dlaczego...:(:(:(

reklama
Do góry