reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CLO/duphaston/luteina/bromergon i inne farmakologiczne wspomagacze staranek...

Po ilu cyklach z CLO zaszlas w ciaze??

• Wszystkich głosujących
    28
  • Ankieta zamknięta .
Maviko trzymam kciuki żebyś dotrzymała do tego poniedziałku, jeśli nie reagują na Twoje dolegliwości, nie podają leków to po co Cię trzymają?

Ostatnia edycja:
reklama
Sami nie wiedzą chyba. Profesor już dziś drugi raz chciał mnie puścić ale go obsiedli że przecież węzły i nie mogą. A każdy mówi że z węzłami się nic nie stanie póki nie zacznę rodzić...

hej Kobity - Mavika nie martw się ja miałam straaszne skurcze a lekarze mówili ,ze dają mi góra tydzień i ten "góra tydzień"trwał miesiąc :) także spokojnie :))

No a moja mała była dziś na chwilę (3h) pierwszy raz w żłobku i muszę ją tak zacząć nosić bo potem na te kursy to musi sie oswoić a mi 3 godzinki dla samej siebie odpowiadają ,ale nie ukrywam strach był ,ale przyszłam , mała nakarmiona , przewinięta iwgl.:)

A dziewczyną z forum widzę się nudzi bo już nawet zakładają temat "wiwat maj staraczki Maj 2013" czy jakoś tak jakby nie mogły sie dopisać do staraczek 2013 ogólnie . no a potem szukaj tematu pośród 2 000 stron :dry::dry:

hej dziewczynki...wkoncu dotarlam do domu...masakra...700km dzisiaj zrobilam...a wizyta trwała 10 minut....masakra....
No ale owulacja sie zbliża, jest ęchol dominujący....we czwartek mam rano zrboić badanie estradiolu, lh i progesteronu....tylko w sumie nie wiem po co to zlecil....chcial zebym przyjechala do warszawy, ale powiedzialam, ze nie, ze zrobie badania u siebie....na co się zgodzil i kazal do siebie zadzwonic i wtedy mnie poinformuje co dalej...doktorek dal mi jeszcze recepte na ovitrelle..juz wykupilam..no i pewnie we czwartek bedzie zastrzyk..no i po 5 dniach transfer...czyli pewnie poniedzialek-wtorek...
yes2.gif
yes2.gif
yes2.gif
yes2.gif
yes2.gif

Ikasiu tym razem się uda na bank!!!

Zaczęły mnie boleć pachwiny i spojenie łonowe, a mały przestał kopać po żebrach...Chyba się obniżył. Oby jeszcze ze 2 tygodnie posiedział...A ja spadam w piątek, bo sie boję że w poniedziałek nie zdążą z tym wypisem do 12.

Dzięki Agusiek, czuję się w zasadzie średnio- ciężko mi fizycznie bardzo już i niewygodnie, ale to chyba standard więc nie narzekam :) a jak Twoje samopoczucie?

Mi się wydaje, że dziewczynki urodzą się jakoś pod koniec maja, ale wolę mieć wszystko przygotowane wczesniej, bo nigdy nie wiadomo, a gin mowi, ze po 34 tc sa juz w zasadzie donoszone.

Mavika- trzymam kciuki&&&&& nie stresuj się, myśl pozytywnie :) będzie dobrze!
A z pachwinami i spojeniem łonowym się nie przejmuj- mnie boli gdzieś od 12 tc więc to nie świadczy koniecznie o porodzie :) no i mój brzuch nisko też jest, ale w zasadzie od początku- wszyscy mi to mówią :) jak dziewczyny brykają to czuję je głównie w okolicach pępka i w podbrzuszu.

Ikasia- trxymam kciuki&&&&&&& musi się udać!!

Kwiatuszku- jak wasze badania i postępy w kwestii ivf? I w ogóle skąd jesteś? Bo pisałaś o invimedzie w poznaniu, a ja wwłaśnie stąd :)

Kamii- dobrze, że przyzwyczajasz Malutką do żłobka- łatwiej potem będzie rozstawać się na cały dzień :)

Królowa- fajnie, że dobrze sobie radzisz z Laurą :) zastanawiałam się co u Was:) cieszcie się sobą :)

wlasnie dzis ide do gina na cyto nie wiem czy jakas infekcja mi sie nie przypałetała zob co powie a ja z okolic Chodziezy:)
a jak bede miala cyto to na badanie nasionek i wizyte bede sie umawiac
oby tylko dzis mnie przyjela bo tam nie trzeba sie rejestrowac bo to prywatnie

reklama
Do góry