reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CLO/duphaston/luteina/bromergon i inne farmakologiczne wspomagacze staranek...

Po ilu cyklach z CLO zaszlas w ciaze??

• Wszystkich głosujących
    28
  • Ankieta zamknięta .
Kamii kurcze nie zazdroszcze Ci sytuacji....takie życie na odległość....:-(

Ja dzisiaj mam jakis gorszy dzien....jakoś mi zle..mam czarne mysli odnośnie drugiejgo podejscia...ze znowu sie nie uda....

reklama
kamii
współczuję
wredne to życie ...

patu$ka

dzięki
mam nadzieję że to przejściowe albo potrwa 9 miesięcy :p

Ikasiu
mam nadzieję że jutro będzie lepszy dzień :*

hej nicola ...
witam

nie ma tu nikogo oprócz nas?
leniwa sobota ...
no nie jak mam wolne to was nie ma jak zacznę chodzić do roboty to nie nadążę z czytaniem i odpisywaniem ...

zaczęłam mierzyć tempke ... skacze strasznie ... ale to przez zaburzenia może , krótki sen, alkohol ...
:*

hej anuszka, chyba jednak jestesmy same.... w weekendy zazwyczaj tu byla pustka co do tempki to calkiem mozliwe ze przyczyna moze byc krotki sen , czy picie alkoholu :)

W takie piękne weekendy jak te to mamusie i staraczki pewnie sobie spacerują ... Ja jakoś nie mam nastroju ,a pogoda piękna ..Moja przyjaciółka mówi ,ze jestem jak papużka nierozłączka z moim emkiem . Tyle ,ze skutek taki ,ze zaraz wpadnę w depresje ,a raczej nie umrę z tęsknoty..chyba :(

Nadia mówi dziś do mnie"mama Kakalek (Natalka) kopie mnie) Ja: "bo jest malutka i nie rozumie ,że to boli , poza tym nie robi tego specjalnie , tylko prostuje nóżki " Nadia -" (...) niegrzeczny Kakalek , pakuj się do babci " :szok: ?

A ja gniję w szpitalu i szlag mnie jeasny trafia że wreszcie wiosna a ja nie mogę nosa wychylić poza te obskurne mury...I do tego szpitalne hieny mi ukradły jogurt z lodówki i jestem na wszystko wściekła. Nawet mąż sie spóźnia mial być dzisiaj wcześniej :wściekła/y: A ja od 2 dni jestem sama w pokoju i zniosę jajo zaraz.

Kolejne wieści od Kruszki:
Hej, u nas lepiej
biggrin.gif
Dziś na badaniu dr powiedziała, że obrzęk schodzi i już się nie sączy wydzielina. Trzymajcie za nas kciuki
biggrin.gif
P.S. Chyba tutaj tego nie pisałam, tylko na listopadówkach 2012 - Kruszka jest z Franiem w szpitalu z powodu tego zapalenia ucha

reklama
Do góry