reklama
anuszka
stara-czka
hej nicola ...
witam
nie ma tu nikogo oprócz nas?
leniwa sobota ...
no nie jak mam wolne to was nie ma jak zacznę chodzić do roboty to nie nadążę z czytaniem i odpisywaniem ...
zaczęłam mierzyć tempke ... skacze strasznie ... ale to przez zaburzenia może , krótki sen, alkohol ...
:*
witam
nie ma tu nikogo oprócz nas?
leniwa sobota ...
no nie jak mam wolne to was nie ma jak zacznę chodzić do roboty to nie nadążę z czytaniem i odpisywaniem ...
zaczęłam mierzyć tempke ... skacze strasznie ... ale to przez zaburzenia może , krótki sen, alkohol ...
:*
K
kamii150
Gość
W takie piękne weekendy jak te to mamusie i staraczki pewnie sobie spacerują ... Ja jakoś nie mam nastroju ,a pogoda piękna ..Moja przyjaciółka mówi ,ze jestem jak papużka nierozłączka z moim emkiem . Tyle ,ze skutek taki ,ze zaraz wpadnę w depresje ,a raczej nie umrę z tęsknoty..chyba
Nadia mówi dziś do mnie"mama Kakalek (Natalka) kopie mnie) Ja: "bo jest malutka i nie rozumie ,że to boli , poza tym nie robi tego specjalnie , tylko prostuje nóżki " Nadia -" (...) niegrzeczny Kakalek , pakuj się do babci " ?
Nadia mówi dziś do mnie"mama Kakalek (Natalka) kopie mnie) Ja: "bo jest malutka i nie rozumie ,że to boli , poza tym nie robi tego specjalnie , tylko prostuje nóżki " Nadia -" (...) niegrzeczny Kakalek , pakuj się do babci " ?
mavika
Fanka BB :)
A ja gniję w szpitalu i szlag mnie jeasny trafia że wreszcie wiosna a ja nie mogę nosa wychylić poza te obskurne mury...I do tego szpitalne hieny mi ukradły jogurt z lodówki i jestem na wszystko wściekła. Nawet mąż sie spóźnia mial być dzisiaj wcześniej A ja od 2 dni jestem sama w pokoju i zniosę jajo zaraz.
Kolejne wieści od Kruszki:
Hej, u nas lepiej
Dziś na badaniu dr powiedziała, że obrzęk schodzi i już się nie sączy wydzielina. Trzymajcie za nas kciuki
P.S. Chyba tutaj tego nie pisałam, tylko na listopadówkach 2012 - Kruszka jest z Franiem w szpitalu z powodu tego zapalenia ucha
Hej, u nas lepiej
reklama
K
kamii150
Gość
Biedny Franio - wiem co Kruszka przechodzi z 3 razy byłam juz przez ucho z Nadia w szpialu..:-(
Podziel się: