reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CLO/duphaston/luteina/bromergon i inne farmakologiczne wspomagacze staranek...

Po ilu cyklach z CLO zaszlas w ciaze??

• Wszystkich głosujących
    28
  • Ankieta zamknięta .
agusiek zmęczenie powoli ustępuję, mdłości też jakby powoli zwalniają tempo. czekam teraz na kolejne usg 29 maja, a za 2 tygodnie mam spotkanie z położną. A u ciebie już 27tc normalnie czas zapiernicza jak szalony, tak samo jak u Pachnacej już bliżej niż dalej ;-)

reklama
Masz rację czas zapiernicza, z dnia na dzień normalnie mój brzuch się pompuje i robi coraz większy. wcześniej róznica w brzuchu była widoczna na przestrzeni tygodni, a teraz z dnia na dzień w ubrania się nie mieszcze

aneczek
to smutne ale prawdziwe
ja też szamotam się z tymi lekarzami ale mi konkretnie chyba coś jest bo od początku miałam złe hormonki
3mam &&&
może odpocznij, trochę od leków i idz do innego ginka, dużo odpoczywaj ... zajmij główke czyms innym ...
zrób monitoring bez żadnych wspomagaczy
na pewno znajdziesz kogoś idealnego
musimy o to walczyć, jestem w podobnej sytuacji więc gorąco 3mam &&& i będziemy sobie nawzajem kibicować ...
pachnąca ma rację może problem tkwi właśnie w nasieniu, jajowodach lub innych ... więc musisz się nadal badać ale nic na siłę jak piszesz i odpocznij sobie ...
:*
nie wiem ile masz lat i ile się staracie ... ale ja wiem że mam już mało czasu ... i chwytam się wszystkiego chociaż też mam dosyć 'produkowania' ...

ikasia
no no no
dwa maleństwa tym razem ... cieszę się ... i nadal mocno ściskam &&&

my na mazurach
wykorzystałam zastępstwo w pracy (miało być l4 ze szpitala) i wzięłam urlop, małż też ...
no i zaczynamy staranka ... 7dc
:))

hej dziewczyny

ale mam zjazd, normalnie energii 0
sorry że tak mało sie udzielam, ale normalnie jakaś masakra jest, najchętniej to bym ciągle spała...

Dzien dobry Kochane! ja bylam wczoraj na wizyce. I mpj prawy leniuch sie ruszyl i wyhodowal jeden pecherzyk 18 mm a na lewym znowuu sa trzy 18 mm. Dzis albo jutro owulka. Czekam na skok tempki :)

Mimo zmniejszonej dawki ladnie przyrosly,czego sie nei spodziewalam:)

patu$ka
to pięknie
ciekawe jak u mnie będzie
pierwszy cykl ...

kwiatuszeq
mi plomba wyskoczyła więc łączę się z tobą w bólu ...

fioletowa
ja też jakaś taka 'ledwa'

jakoś dziwnie się czuję, czyżby to po clo?
może jakieś skutki uboczne?

buźka
:*

Ostatnia edycja:
hej Kobitki- wróciliśmy wczoraj wieczorem więc już nie pisałam , a teraz..Właśnie mój emek jedzie na lotnisko na kolejne pół roku !:-:)-:)-:)-:)-(
Jestem załamana..siedzę i płaczę a zaraz wstanie Nadia i zapyta "gzie tata"(bo spała jak wychodził) nawet się nie pożegnali ......Mam dosc :-:)-(

reklama
Anuszka ja w pierwszym cyklu mialam uderzenia goraca i bol glowy tak dwie godziny po wzieciu tabletki.W pierwszym cyklu masz prawo sie dziwnie czuc potem wkolejnych cyklach to mija.

Do góry