Królowa- a może znajdziecie taką rehabilitantkę co do domu przyjeżdża?
Mavika- współczuję Ci bardzo sytuacji. Nie wiem co bym na Twoim miejscu zrobiła, to bardzo trudna decyzja. A to ten sam szpital z którego uprzednio się wypisałaś na życzenie i w którym tak Cię nastraszyli tym węzłem? Trochę dziwne, że najpierw robią panikę, a potem nie chcą robić cesarki.
W każdym razie przy wyborze szpitala tak jak piszą dziewczyny najbardziek kierowałabym się zapleczem specjalistycznym dla noworodków. Sama się boję, że ktoś będzie miał pomysł, żebym rodziła sn...
Ściskam Cię mocno i trzymam kciuki &&&&&&&&&&&&&&&&&&&
Aneczka- nie mysl o tym kiedy byla owu, starajcie sie co drugi dzien i tyle. Niedlugo się okaże jak wyszło, ale bardzo mocno zaciskam kciuki za Ciebie &&&&&&&&&&&&&&&
Emenems- trudno coś podpowiedzieć w temacie. Jak nie przychodził @ w terminie i nie byłam w ciąży to zaczynałam krwawić dopiero na 3 dzień od odstawienia dupka. Ale wtedy nie miewałam też owu.
Anuszka- jak masz wątpliwość odnośnie clo to dzwoń do tego szoitala jeszcze raz dopytać.
Kruszka- cieszę się, że uroczystość Wam się udała
dobrze, że potrafiliście się śmiać z nadprogramowych gości, bo ja to bhm pewnie się poirytowała
Agusiek- wszystko będzie dobrze i spokojnie możesz robić zakupy
Do nas na kilka dni przyjechali teściowie ( już po
). No i zajęliśmy się urządzaniem pokoiku dziecięcego o co zdążyłam skłócić się parę razy z B. Bo jemu się nie spieszy, a ja mam jakieś parcie, żeby wszystko było gotowe już teraz.
nie wiem dlaczego- jakaś wewnętrzna portrzeba.
A na brzuchu zrobiły mi się dziwne rozstępy (?) które są bardzo krótkie, poziome i od razu jasne. Dziwne.. w każdym razie przestałam się nimi tak emocjonować- ostatecznie pójdę na laser.