reklama
katicz86
Fanka BB :)
tego bólu to ja kobietki nie zazdroszcze nawet dzis z moim Miskiem rozmawialam i sie przejąl bo ból od 10tej do 15tej byl niesamowity i powiedzialam mu że ciekawe jak on by to zniosl hehe nawet moja przyszla tesciowa okreslila ze raczej malo który facet przezyl by porod gdyby to oni mieli rodzic
Cieszę się ze bol moj minąl bo troche mnie dzis nauki czeka jutro mam zaliczenia na uczelni. Zycze Wam spokojnych jajniczków zeby mozna bylo zaczac kolejne staranka i sobie tez troche tego zycze bo inaczej nie wysiedze jutro na zajeciach :-)
agabre Powiem Ci że ja juz na dzidzie bylam gotowa juz tak 2 lata temu ale nie trafilam na odpowiedniego faceta dopiero teraz :-) Może dlatego tak bardzo chce dziecka bo moja mama umarla jak mialam 14 lat i zycie jest w tych czasach krótkie i chce zeby moje dzieci mnie pamietaly i zebym mogla je chociaz wychowac. przez te sytuacje w rodzinie ja stalam sie bardziej rodzinna. Mój meczyzna jest o rok mlodszy ale tez bardzo chce dziecka i jakos nie martwimy sie tym ze ja studiuje jeszcze dziennie on pracuje dom mamy bo jestem jedynaczka i mam po mamie. Tata jest jak moj przyjaciel i mnie wpiera pomimo ze jest chory. wspiera mnie bo oni tez o mnie sie starali okolo 3 lat
Cieszę się ze bol moj minąl bo troche mnie dzis nauki czeka jutro mam zaliczenia na uczelni. Zycze Wam spokojnych jajniczków zeby mozna bylo zaczac kolejne staranka i sobie tez troche tego zycze bo inaczej nie wysiedze jutro na zajeciach :-)
agabre Powiem Ci że ja juz na dzidzie bylam gotowa juz tak 2 lata temu ale nie trafilam na odpowiedniego faceta dopiero teraz :-) Może dlatego tak bardzo chce dziecka bo moja mama umarla jak mialam 14 lat i zycie jest w tych czasach krótkie i chce zeby moje dzieci mnie pamietaly i zebym mogla je chociaz wychowac. przez te sytuacje w rodzinie ja stalam sie bardziej rodzinna. Mój meczyzna jest o rok mlodszy ale tez bardzo chce dziecka i jakos nie martwimy sie tym ze ja studiuje jeszcze dziennie on pracuje dom mamy bo jestem jedynaczka i mam po mamie. Tata jest jak moj przyjaciel i mnie wpiera pomimo ze jest chory. wspiera mnie bo oni tez o mnie sie starali okolo 3 lat
Ostatnio edytowane przez moderatora:
Jak to fajnie, że ja mam już za sobą egzamin dyplomowy Jutro idę na kontrolę do lekarza, antybiotyk się kończy a nie najlepiej się czuję. Spokojny wieczór mnie czeka jeszcze tylko kanapki dla męża do pracy zrobię i mogę się położyć. Od rana jestem na no-spie bo bym nie wysiedziała
katicz86, ja byłam gotowa na założenie rodziny kilka lat temu, ale życie zmieniło moje plany. Rozstałam się z poprzednim partnerem po wielu wspólnych latach, bo doszedł do wniosku, ze nie dojrzał do założenia rodziny i nie chce dzieci. Teraz mam wspaniałego męża, który nie wyobraża sobie pustego domu i nas dwojga zapatrzonych tylko w siebie. Dzięki niemu zaczynam od nowa pragnąć dzieci i prawdziwej rodziny
katicz86
coś o tym wiem oj wiem :-) moi wszyscy bylio starsi ode mnie o kilka lat i tez myslalam ze sa dojrzali ale sie mylilam i tez rozstanioa z powodu tego że nie dojrzali do powaznego zwiazku z rodziną. Na szczęscie jest inaczej i do 40tki jeszcze mozemy probowac
dziewczyny od jutra zaczynam kurację- pół tabletko clo i estrofem
czyli od jutra zacznę sie faszerować chemią mam nadzieję że to nie pójdzie na darmo
naczytała się o skutkach ubocznych tych leków że płakać mi się tylko chce i pewnie pół nocy znowu nie moje
czyli od jutra zacznę sie faszerować chemią mam nadzieję że to nie pójdzie na darmo
naczytała się o skutkach ubocznych tych leków że płakać mi się tylko chce i pewnie pół nocy znowu nie moje
ja mam dzisiaj 40 dzień cyklu, no tak myśle że to są jajniki ale trudno powiedzieć bo czasem ten ból promieniuje. Ja bardzo chciala bym żeby był to jakiś objaw ciąży bo tak pragne tego dziecka, już mi sie po nocach śni że karmie maleństwo, chyba sfiksuje niedługoMyśa a to nie są jajniki? Który to dzień cyklu?
lopop ja już drugi cykl na clo ale ja biorę całą tabletkę jutro zaczynam kolejną serię
Myśa wszystko zależy od tego, kiedy miałaś owulację, mi się zdarzało zatrzymanie krwawienia na 3 miesiące, wtedy dopiero można sfiksować, jak po luteinie, duphastonie nie ma @ a test też niczego nie wykazuje. Mimo wszystko trzymam kciuki
Myśa wszystko zależy od tego, kiedy miałaś owulację, mi się zdarzało zatrzymanie krwawienia na 3 miesiące, wtedy dopiero można sfiksować, jak po luteinie, duphastonie nie ma @ a test też niczego nie wykazuje. Mimo wszystko trzymam kciuki
reklama
katicz86
no to @ na dobre mi sie rozkręciła kochana :-) i nowy cykl i nowa nadzieja. Zastanawiam sie tylko czy może dać sobie spokój z faszerowaniem np clo i dokonczyc te tabletki ziołowe jeszcze przez dwa cykle i moze to cos pomoze dolączyc moze wiesiołek
Podziel się: