reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CLO/duphaston/luteina/bromergon i inne farmakologiczne wspomagacze staranek...

Po ilu cyklach z CLO zaszlas w ciaze??

• Wszystkich głosujących
    28
  • Ankieta zamknięta .
ja dzisiaj miałam w planie odwiedzić oceanarium ale mój M trochę niedysponowany ma małego kacyka

pochodzisz z Trójmiasta a mieszkasz gdziesś pod? dobrze rozumiem

niezupełnie, napisałam Ci na pw :)

Myśa taka prawda, miłość musi być wymagająca, inaczej jest toksyczna. Dzieciaki lubią mieć określone granice, wiedzieć, na co mogą sobie pozwolić, a na co nie, inaczej próbują swoich sił :)

reklama
nie wytrzymałam i zrobiłam test rano o 8 blada kreska widoczna jak się dobrze wpatrzec... dlatego mysle ze brak ciazy. no i po 10tej dostalam krwawienia i straszny ból podbrzuszka... poplamiło mi trochę krwią podpaskę no a teraz to tylko brudy brązowe ze śluzem totalne zero krwi. Praktycznie okresu juz nie ma. I człowieku bądź tu mądry i zrozum kobiece hormony hehe :-) zobacze jutro czy bede krwawila. no i brzuch boli ale tak delikatnie. W sumie od owulacji bylo by ok 10 dni

nie wytrzymałam i zrobiłam test rano o 8 blada kreska widoczna jak się dobrze wpatrzec... dlatego mysle ze brak ciazy. no i po 10tej dostalam krwawienia i straszny ból podbrzuszka... poplamiło mi trochę krwią podpaskę no a teraz to tylko brudy brązowe ze śluzem totalne zero krwi. Praktycznie okresu juz nie ma. I człowieku bądź tu mądry i zrozum kobiece hormony hehe :-) zobacze jutro czy bede krwawila. no i brzuch boli ale tak delikatnie. W sumie od owulacji bylo by ok 10 dni
a powiedz kiedy normalnie powinna przyjść@ ?

Podobnie było u mnie, bledziutka druga kreseczka, której na następnym teście już nie było. Tylko, że ja nie miałam plamienia. Jeśli u Ciebie to 10 dni po owulacji to albo @ się zbliża i jutro może się rozkręcić, albo zaczęła się implantacja. Ale jest jeszcze jeden szkopuł, hcg zaczyna być wykrywalne we krwi około 2 dni po implantacji, więc niemożliwe, żeby test z moczu wykazał cokolwiek przed nią... Ja w każdym razie dzisiaj dostałam tak potężnego krwawienia, jakiego nie miałam już od kilku lat. Eh te hormony...

Podobnie było u mnie, bledziutka druga kreseczka, której na następnym teście już nie było. Tylko, że ja nie miałam plamienia. Jeśli u Ciebie to 10 dni po owulacji to albo @ się zbliża i jutro może się rozkręcić, albo zaczęła się implantacja. Ale jest jeszcze jeden szkopuł, hcg zaczyna być wykrywalne we krwi około 2 dni po implantacji, więc niemożliwe, żeby test z moczu wykazał cokolwiek przed nią... Ja w każdym razie dzisiaj dostałam tak potężnego krwawienia, jakiego nie miałam już od kilku lat. Eh te hormony...
ja dzisiaj też dużo krwawię

@ powinnam dostać w środe lub czwartek ten co już byl dzis jest termin około 5 dni po. Ja i tak wiem ze to na pewno głupieja moje hormony. Jesli chodzi o wykrywalnosc to sie nie znam jedno co mi opowiadala jedna bratowa ze ona jak zaszla w ciaze to po współzyciu dosłownie za 6 dni robila test i jej wyszly 2 kreski a druga znowu dopiero w 5 tygodniu ciazy test plytkowy wykryl ciaze i wtedy usg tez a wczesniej nic... chyba kazda kobieta na te testy reaguje inaczej. Ale jak juz powiedzialam jedynie teraz sie boję zebym miala jednak to krwawienie normalne i probowala dalej ablo zeby juz nie bylo tego i byla to jednak ciaza. Bo gorzej jak nie bede iala dalej@ a nie bede w ciazy i znowu kolejna seria tabletek na wywolanie @.

Ten cykl wydłuzyl mi sie sporo najdluzszy cykl w moim zyciu :wściekła/y:

Myśa a to nie są jajniki? Który to dzień cyklu?

@ powinnam dostać w środe lub czwartek ten co już byl dzis jest termin około 5 dni po. Ja i tak wiem ze to na pewno głupieja moje hormony. Jesli chodzi o wykrywalnosc to sie nie znam jedno co mi opowiadala jedna bratowa ze ona jak zaszla w ciaze to po współzyciu dosłownie za 6 dni robila test i jej wyszly 2 kreski a druga znowu dopiero w 5 tygodniu ciazy test plytkowy wykryl ciaze i wtedy usg tez a wczesniej nic... chyba kazda kobieta na te testy reaguje inaczej. Ale jak juz powiedzialam jedynie teraz sie boję zebym miala jednak to krwawienie normalne i probowala dalej ablo zeby juz nie bylo tego i byla to jednak ciaza. Bo gorzej jak nie bede iala dalej@ a nie bede w ciazy i znowu kolejna seria tabletek na wywolanie @.

Ten cykl wydłuzyl mi sie sporo najdluzszy cykl w moim zyciu :wściekła/y:

Możliwe, ze każda kobieta reaguje inaczej, bo samo zagnieżdżenie może pojawić się od 6 do 12 dnia cyklu. Testy wykrywają minimalne stęzenie hcg w wartości około 25 jednostek. To nie jest mało.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Ja raczej podchodzę do tego optymistycznie bo jesli dzidzi nie będzie to na pewno nie zaprzestane staran i leczenia się :-) co prawda mam dopiero 23 lata ale chyba lepiej za wczasu. Zdecydowalam tez ze po jednym dzidzi jak sie uda zaraz sie bede starala o drugie bo boje sie wlasnie ze potem sie rozleniwie hehe

Do góry