reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CLO/duphaston/luteina/bromergon i inne farmakologiczne wspomagacze staranek...

Po ilu cyklach z CLO zaszlas w ciaze??

• Wszystkich głosujących
    28
  • Ankieta zamknięta .
reklama
a ja z kolei dowiedzialam sie od tesciowej kolezanki-ginekologa-ze mam brac duphaston, zrobic bete jak bedzie okazja i jak nei ma ciazy to przerwac-ze lepiej brac niz nie brac jak nie wiadomo - wiec zobaczymy

dziewczynki witam sie w leniwą niedzielę i ponawiam pytanko ...

mam brać to clo?
bo juz nie wiem co mam robić
monitowac czy nie ...
nie mam siły juz do tych lekarzy ...

idę też do szpitala na ta I fazę hormonków ...

wczoraj tu mnie nie było, niestety drugie zmiany w robocie :( długo śpię, potem coś w domku zrobię no a potem znów robota i tak w kółko, nie mam sił ...

Ostatnia edycja:
anuszka- mi się wydaje, że jeżeli idziesz do szpitala to chyba nie ma sensu brać.
Emenems- a może to jednak.....:)

Kiedy w końcu będzie z górki?? Ciągle coś. Dziś dowiedziałam się ,że kolejna znajoma w ciąży. Urodzajny rok, albo ta za długa zima:), tylko szkoda, że nie w moim przypadku.

ale do szpitala ide tylko na hormony ...
tam nie zrobią mi usg ...
a moze cos się uda juz w tym cyklu ...
trudna sprawa

powiem tak ten lek ma wywoływać owulację więc podnosi stężenie hormonów odpowiadających własnie za nią. więc jak zaczniesz brać to może zafałszować wyniki. tak mi sie wydaje bynajmniej.

w sumie racja ale wole fasolkę ...
:(
niż wyniki ok ... ale z drugiej strony nie będą wiedzieć co mi jest i jak mnie leczyć ...

reklama
jak ja mialam robiony panel hormonalny to dzownilam do przychodzni i mi powiedzieli ze clo nie wpływa na wyniki, chociaz co nic mi nie dało, bo mialam za wysoką prolaktyne i polipa ;P teraz nie ma polipa prolaktyna zbira - zobaczyny - czasami tylko coś brązowego lekko sie pojawia na wkladce, nie wiem czy to miesiączka się przebija czy co. Ja ciazy wczesniej nie rozpoznaje, tak jak niektore dziewczyny, samopoczucie jak przed miesiączką i tyle-zazdroszcze tym co już w pierwszych tygodniach wiedzą, ja nie potrafie

Do góry