reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CLO/duphaston/luteina/bromergon i inne farmakologiczne wspomagacze staranek...

Po ilu cyklach z CLO zaszlas w ciaze??

• Wszystkich głosujących
    28
  • Ankieta zamknięta .
reklama
hej, passy nie zaczne dobrej :p mam mega torbiela, miesniaka i nadżerkę wiec lipton z miodem :p

ikasia co Ci strzelilo do glowy zeby robic bete 7 dni po transferze? to ze masz polaczone komorki nie znaczy ze juz cos wytwarzają... one muszą się zagnieździc przeciez a zagniezdzenie czasem trwa do 11 dni.... po co babo robisz jakies testy wczesniej? eh... babo babo :*

ania no moze zaczniesz dobrą passę

Ikasia - pipo !! to za wcześnie na bete, mi w 26 chyba dniu cyklu rok temu wyszła zero a kilka dni póżniej już 78!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! wierze że jeszcze podrośnie betka!!! ale odczekaj może do piątku chociaż

Ja zrobiłam test....mam cień cienia małego cienia... ale właśnie zaczynam plamić więc pewnie @....

oo to widze że i błonka i anka tez juz by znów chciały mamusiami być :))))
mam tak mało czasu - napisze tylko w skrócie że byłyśmy dzisiaj u ortopedy i p dr mówi że już łądnie się robi :)) a ja na to że tak, tez to wiedze i to pewnie dlatego że nastawiłyśmy nóżke - a ona na to że mam wyjść - bo ona nie będzie nas leczyła skoro jaies alternatywne metody leczenia uprawiamy to ja jej na to że ma mi napisac w karcie że odmawia leczenia i w naszej książeczce tez bo chcę to pokazać pediatrze oraz ma mi dac natychmiast skierowanie na usg i że zaraz idę do pani dyrektor na kawę (mojej znajomej :) ) to mi poleci lepszego ortopedę :) ależ jej szczęka opadła - zrobiła wszystko tak jak kazałam i trzasnęłam drzwiami tej K....

sorki, musiałam to z siebie wyrzucic bo mam nerwa :)

Gryzoń i bardzo dobrze jej powiedziałaś :) One sobie myslą, że młodej mamie to można nawrzucać a ona ma się kajać i wykonywac wszytsko co sie jej powie. Jak mnie to wkurw...
Szkoda by było, gdyby jednak @...

Błonka a Ty co w hodowce sie bawisz? Kiedy się tego pozbędziesz? A po usunięciu nadżerki tez chyba trzeba trochę czekać, tak?

Gryzoń, super ja załatwiłaś :) W moim ulubionym stylu :)

Błonka, to ładnie Ci się namnożyło...A właśnie, ciekawe jak moja torbiel...

Dziewczyny...w in vitro jest troszke inaczej z tą beta...ja zlecenie od lekarza na wykonanie mam na jutro więc jutro rano ide i jesli będzie negatywna to mam odstawic leki i czekac na okres....a na ewno będzie negatywna...bo ja mialam podanego 5 dniowego zarodka...taki zagnieżdza się 5 dnia od transferu i od 6 dnia po transferze powinno zaczac byc produkowane hcg....wiec 7 dzien o wcale nie za wczesnie...ale jutro bedzie wszystko jasne....ale raczej sie juz nie udze...juz mam nawet typowy bol glowy jak na @...znam dobrze swoj organizm i widzę pewne znaki...wiec sie nawet juz nie oszukuje....i jutro już nawet tak nie bedzie boalo....

a ja tez już mam okres na pewno :) kurka nie moge tamponów używac po porodzie bo mnie na szwie uwiera.. a nienawidzę nietamponów :))

Ikasia jednak mimo wszystko będę jutro bardzo niecierpliwie czekała na wieści od Ciebie złotko!!!!

gryzon ja wcale nie chce byc znowu mamusia juz teraz, ale mowie.. wypadek przy pracy :p ja nie moge zajsc do 2 lat po cesarce, takie mam zalecenie bo mialam grube ciachanie, mam usmiech od biodra do biodra niestety, inaczej sie nie dalo wyjac zosi......

kruszka no w hodowce sie bawie.... az mnie sciska z nerwow ze znowu jakies dziady sie robia i zas po lekarzach trzeba ganiac.... bo nie moze byc NORMALNIE ;/

reklama
jak na gryzonia przystało dał na czache lekarzowi i tak trzymać
i ja chyba tak muszę zacząć robić. . .
może ktoś się w końcu mną zainteresuje wysłucha

Ikasiu nie smutaj się tak proszę
jutro czekamy na wieści :-*

ciekawe jakie mi tsh wyjdzie bo w końcu sprawdze

dupa dupa dupa
kolejna porażka z ginem
jedyne co w wizycie u nowej gin dobre to skierowanie na tsh :’(
takiego pecha do lekarzy ginekologów jak ja to chyba nikt nie ma :-|
w szpitalu brak miejsc więc badania hormonalne może uda się zrobić następnym cyklu :-( jak będzie oczywiście jakieś wolne łóżko dla mnie

jak pech to na całej linii
w pracy też nie fajnie
ach szkoda gadać

Ostatnia edycja:
Do góry