reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CLO/duphaston/luteina/bromergon i inne farmakologiczne wspomagacze staranek...

Po ilu cyklach z CLO zaszlas w ciaze??

• Wszystkich głosujących
    28
  • Ankieta zamknięta .
Ikasia, powodzenia &&&&&&&&&&&&&&.

Ania, współczuję nocki. Pewnie wszystko przez to, że byłaś sama. Ja też mam głupie sny jak jestem sama w nocy. Chyba po prostu nasi Panowie przynoszą nam poczucie bezpieczeństwa :-)

reklama
Ikasia - kciuki mocno zaciśnięte :):):):):)

Ania- współczuję, bo wiem jak mocno wyobraźnia potrafi działać..

Aneczka- u mnie obie dziewczynki były ułożone główkowo i teoretycznie było to jedyne ułożenie przy którym mogliby mi kazać rodzić sn, bo oprócz faktu ciąży bliźniaczej nie mam innych przeciwwskazań do sn i w zasadzie wręcz brak wskazań do cc. Ale ja uważam, że to ryzykowne przy dwójce i bardzo chcę cc.. teraz jak się jedna przekręciła to powinno być odgórnie cc :)

Mavika, dzięki. Ja mam teraz przed ciążą już tsh 3 i się denerwuję, bo czytam, że najlepiej jak jest właśnie w okolicach 1. No nic. Byle do czwartkowej wizyty.

reklama
Do góry