reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CLO/duphaston/luteina/bromergon i inne farmakologiczne wspomagacze staranek...

Po ilu cyklach z CLO zaszlas w ciaze??

• Wszystkich głosujących
    28
  • Ankieta zamknięta .
reklama
Ikasia wierzę, że jest po prostu za wczesnie &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& Robisz jeszcze raz 11 kw?

Pachnąca dzięki kochana. Rzeczywiście głupia sprawa z tym obiadem wyszła...
Dobrze, że Ci sie Lidzia obróciła główka do góry, bo tak jak Aneczka byłam pewna, że tak czy siak zrobia Ci cc. No i jutro kończysz 30 tc. Teraz to mleci jak z bicza trzasnął :szok:

Błonka i jak tam? Może znowu nam zaczniesz tu szczęśliwą passę :-D

Ania :szok:chyba bym umarła ze strachu! Nie lubię godz. 3 w nocy i jej okolic, wiesz dlaczego pewnie. Zaraz bym wisiała na tel by M do domu wracał i chyba do Taty na dół uciekła. Masakra...

Mój Frań kończy dziś 5 miesięcy. To juz duzy chłopczyk :-D

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Kruszka najlepszego dla Frania :-) Szczęśliwego dzieciństwa i dużo zdrówka :-) Po M. nie mam co dzwonić, on pracuje pod ziemią i nie ma zasięgu ;-)
Ikasia ale 0,5 to nie to samo co 0,0. Może faktycznie jeszcze za wcześnie, nie znam się jak to jest przy in vitro. Też może być zagnieżdżenie później czy jak to jest?

Dzieki dziewczyny...ludzę się jeszcze, że moze faktycznie zagnieźdzenie bylo pozniej...ale malo prawdopodobne...idę jutro na betę...nie odstawilam leków...jutro jak będę miala wynik zadzwonię do lekarza i zapytam sie co dalej...mam jeszcze jakies zarodki zamrozone, wiec będę dalej walczyc,a le bardzo ciężko jest się pogodzić z ta porażką....bardzo....

Hmmm nie wiem czy testu ciążowego nie zrobić :baffled: Tylko w ciąży mnie w określony sposób biodra bolały przy leżeniu i to i w jednej i w drugiej ciąży. I teraz znowu ten ból... Świadomie się nie zabezpieczamy, jak będzie to będzie, ale powiem szczerze, że sama nie wiem czego chcę :-p Najlepiej za jakieś 2 lata chyba bym chciała

Ania, no to czekamy na wieści z testowania :-)

Błonka też miała małe podejrzenia, ale chyba się od tego czasu nie odzywała, chyba, że przeoczyłam.

Ikasia, najważniejsze, że macie jeszcze szanse. Nawet jak się teraz nie udało (tfu tfu), to chyba będziesz mogła szybko poddać się drugiej próbie? W końcu na pewno się uda. Musi się udać. Tym bardziej, że pisałaś, że nawet lekarz podziwiał jak ładnie się podzieliły komórki. Widocznie dzidzia chce przyjść na świat bez 13-stki w dacie urodzenia ;-)

Kruszka, sto lat dla Frania :-) Niech rośnie szczęśliwy i zdrowy!

Ikasia to jutro powtróka, musi byc ok &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Gryzoń tez jutro ma testować &&&&&&&&&&&

Ania na co czekasz?

Blonka a co u Ciebie?

Franio bardzo dziekuje :)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Do góry