reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CLO/duphaston/luteina/bromergon i inne farmakologiczne wspomagacze staranek...

Po ilu cyklach z CLO zaszlas w ciaze??

• Wszystkich głosujących
    28
  • Ankieta zamknięta .
krolowa bardzo ci wspolczuję...
ale to nie jest do konca tak ze cesarka zalatwia wszystkie problemy.... cesarka tez jest powazna operacja, nie zapominajmy o tym.. i moze duzo rzeczy pojsc nie tak.... niestety... ale nie bede opowiadac co sie stalo mojej kuzynce bo niektore z was sa przed porodem.

reklama
Ja brałam wszystkie możliwe hormony na wyregulowanie cyklu,jednak te leki działają tylko doraźnie. Podobno ciąża tez pomaga w powrocie do regularnych cykli-w moim przypadku sie nie sprawdziło.Dlatego przyjęłam ,że taka moja natura-i nie zamierzam się faszerować hormonami.

Królowa-Jak bym czytała opis mojego porodu , tyle ,ze mnie tak bolało wszystko że ja nawet nie słyszałam i nie wiedziałam o vacuum ... Ale tak jak ty na słowo "zagrożenie zamartwicą" się popłakałam ...Straszne przeżycia nie życzę nikomu .... Będzie dobrze , ważne ,ze już po wszystkim ...

Błonka dlatego pisze że cc też się bardzo boję. Chciałabym żeby już było po wszystkim a z drugiej strony mały musi posiedzieć jeszcze 3 tygodnie...:(

królowa współczuję przejść, dobrze że się dobrze skończyło - jesteście obie całe i zdrowe, reszta odejdzie w pewne zapomnienie z czasem

mavika będzie dobrze, zobaczysz

błonka wiadomo operacja, ale ja na sn też się nie zdecyduję - ja z Arturem tez miałam że się źle wstawiał w kanał rodny, zaczynało mu tętno spadać - u mnie lekarze nie czekali, od razu cc, jak to lekarz powiedział "nie ma co czekać aż będzie gorzej"
drugi raz nie mam zamiaru ryzykować, sama wiesz ty zniesiesz wszystko, a najgorsze co może cię spotkać, to krzywda twojego dziecka

reklama
mavika bardzo mi przykro, wiem jak to jest moj ojciec pił
dla mnie jest skonczony

ikasia &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& odezwij sie pozniej jak było trzymamy tu kciuki

a ja pewnie na dniach zostane ciocia bo moja siostra juz na ost nogach

my bylismy wczoraj u babci na 85 urodzinach mojego emka tez wujek i szwagier spili ale mialam z niego nere bo mu sie na pieszczoty zebralo jak do domu wrocilismy mowie Wam myslalam ze sie posikam
na dodatek zaczel gadac jaka on ma wspaniala zone i chrzesniaczke ze jest z niej dumny normalnie asiorka jak cos ma 3lata gada jak katarynka chodzila w kolo stolu wszyscy musieli sie przezegnac i pocalowac jej rózaniec a teksty to ma jak nie wiem osikac sie idzie

Do góry