reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CLO/duphaston/luteina/bromergon i inne farmakologiczne wspomagacze staranek...

Po ilu cyklach z CLO zaszlas w ciaze??

• Wszystkich głosujących
    28
  • Ankieta zamknięta .
tak jak mój lekarz mi mówił poród sn jest najlepszy dla dziecka bo wiadomo tak natura chce ,ale według mojego lekarza dla bezpieczeństwa o wiele lepsza jest cc , tyle ,że tu juz za to większe ryzyko komplikacji u matki ..Dlatego raczej lekarze wola sn bo prawo każe w razie czego ratować matkę,a dla mnie to jest chore bo to matka powinna decydować ...
Ikasia-I jak ??????

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Błonka-Twoi rodzice? Może sie jeszcze pogodzą ?? Wiecie jak to jest z tymi rozstaniami ..Ja się juz raz wyprowadziłam i wróciłam po tygodniu ..Czasami potrzebna jest przerwa..Moi nie są razem już gdzieś od 14 lat ...Jak sie rozstali miałam 12 lat i pamiętam strasznie to przeżyłam ...

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Dziewczyny jestem baaardzo przerażona 15.03 dostałam pierwszą @ w Sobotę kochałam Się Z emkiem i zsunęła nam się prezerwatywa ale jakby większość zostało w prezerwatywie (wiecie o co chodzi) no a dziś dostałam rano małe krwawienie już się ucieszyłam (myślałam ze tak szybko bo karmie i mam prawo mieć nieregularne miesiączki) ale już się skończyło !!!! dosłownie miałam ledwie
jedną podpaskę lekko poplamioną !. boje się ,ze to był plamienie implantacyjne :no:

I proszę nie piszcie mi ile z was by teraz o ciąży marzyło bo jesteśmy w zupełnie różnych sytuacjach !

kami a moze po porodzie masz skape miesiaczki moze jeszcze sie rozkreci.

A mzoe pomyslcie o innej formie zabezpieczania? Pigulki moz enie bo pewnie karmisz ale spirala albo cos w tym rodzaju? Ja gumka nie ufam z nim roznie jest.

kami niestety czasem nie ma jak dotrzec do 2 osoby... sadze ze mama ma dosc ponizania, traktowania jak powietrze, nie liczenia sie z jej zdaniem, nerwow... barów, hazardu i bóg wie czego jak wraca do domu wieczorem ;/ juz byly prosby grozby teraz chyba czas dzialac.. i ja jestem calym sercem z nia... powinna juz dawno zaczac nowe zycie, jest sliczna i ma tyle lat ze jeszcze sobie kogos odpowiedniego znajdzie kto na nia zasluguje... :(

z reszta ja sie z ojcem tez nie odzywam.. po tym jak nie przyszedl na chrzciny zosi ma u mnie przerabane...

reklama
kami ciezko stwierszic czy to bylo plamienie inplantacyjne a moze dopiero owulka? zycze Ci tej wredoty @ w terminie! chyba bym sama nie dala rady z 3 malych bomblow :p

Do góry