reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CLO/duphaston/luteina/bromergon i inne farmakologiczne wspomagacze staranek...

Po ilu cyklach z CLO zaszlas w ciaze??

• Wszystkich głosujących
    28
  • Ankieta zamknięta .
Mavika no zobaczymy czy ty czy moja sis urodzi pierwsza.
:rolleyes:

Jesli chodzi o jajeczka to na ta chwile mam mieszane uczucia i nie wiem czy bym wziela lub oddala komus juz zaplodnione .
Ale to teraz tak myślę.
Napewno jak nie będę miała innej możliwości to skorzystam może z mojego jajeczka i innego nasienia lub innego jajeczka a nasienia męża. . .
Adopcjia też wydaje mi się dobrym wyjściem bo tyle jest dzieci
do kochania . . .

Ostatnia edycja:
reklama
Królowa, no ja raczej porodu wywoływać nie będę bo się boję że akcja porodowa spowoduje zaciśnięcie się tych węzłów...Mam nadzieję że mnie pokroją już w 37-38tc. A czas niestety baaaardzo się dłuży gdy się leży plackiem, szybciej mi leciało wcześniej. Choć w domu jest nieporównywalnie lepiej niż w szpitalu!

wpadłam na chwilę, żeby się pochwalić. Dostałam dziś list z zaproszeniem na pierwsze usg na 17 kwietnia, a to akurat jest dzień urodzin mojego M, także szykuje się świetny prezent :-)

Zdrowych, pogodnych i rodzinnych świąt Wielkanocnych w ciepłej i radosnej atmosferze, smacznego jajka i mokrego Dyngusa oraz spełnienia świątecznych marzeń i nie tylko.
Pozdrawiam

Agitatka
pewnie nie możesz się doczekać.
Kurde nie wiedziałam że u ciebie trzeba czekać na zaproszenie na usg . . . Hm

No i tak jak myslalam z transferu dzisiaj nici...chcą potrzymać maluchy do wtorku do blastocysty i we wtorek o 12 transfer....
Ale dobrą, chyba wręcz bardzo dobrą wiadomością jest to, ze wszystkie z zaplodnionych sie ładnie dzielą i wszystkie są PIERWSZEJ KLASY:tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak:Teraz byle do wtorku

Ikasia - kurcze a już się nastawiałaś na święta z maluchami :) no ale to na pewno dobra decyzja, poczekać do wtorku, wtedy dostaniesz najlepiej dzielącego się malucha :)

Królowa - płacz płacz kochana, masz do tego prawo, to hormonki teraz robią swoje, u mnie to trwało chyba z miesiąc ale pewnego dnia mineło samo... i ucałuj od nas LAurę :) mam nadzieję że wszystko sie szybko zagoi, pamiętaj aby dbać bardzo o higienę abys nie dostała zapalenia tydzień po porodzie jak ja... (mimo że dbałam bardzo, ale teraz żałuję że od razu tantum rosa nie używałam)

Kwiatuszek - mam nadzieję że niedługo tak jak Ikasia bedziesz mogła chodować jajeczka do transferu

Agitatka - też nie wiedziałam że trzeba czekać na zaproszenie... głupio że kobiete w takim stanie tak przetrzymują... przecież to stresujące tak czekać, no ale masz już datę :)))

reklama
Gryzoń, bo w tym kraju tak jest, że ciąża przez pierwsze tygodnie nie jest traktowana jako ciąża. Jak u nich do 26tc można usunąć, to nie przywiązują do tego wagi. Nawet prośby nie pomagają nie i koniec. Tak zwana naturalna selekcja. Ale najważniejsze, że już mam termin i czekam niecierpliwie na ten dzień :tak:

Do góry