reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

CLO/duphaston/luteina/bromergon i inne farmakologiczne wspomagacze staranek...

Po ilu cyklach z CLO zaszlas w ciaze??

• Wszystkich głosujących
    28
  • Ankieta zamknięta .
reklama
agusiek - w uniqa możesz korzystac także w małychmiejscowościach, maja umowe z kilkoma tysiącami w Pl, a zdaje mi sie że nawet jesli nie mają umowy z dana placówka ale dana usługa jest w Twoim pakiecie - to możesz iśc prywatnie, poprosić o fvat na siebie i wysłac im ta fvat - zwróca 100%, juz kilka razy mi tak zwracali :)))

patuska - też byłam w takiej syt - 5 pęcherzyków mi urosło w tym 3 dominujące i staralismy sie :)) ale jak się okazało żaden nie pękł... my sie nawet nie zastanawialiśmy... ale wiem że to ciężki wybór

Gryzoń teraz to już chyba za późno, ale z ciekawości poszukam informacji jak to u mnie wygląda.
Ciężarówki takie pytanie - problem "Różyczka" . U mnie w regionie jest bardzo dużo zachorowań. Moja mama mówi że prawdopodobnie ją przeszła, wiem że na pewno byłam szczepiona, ale jak myslicie czy zrobić badanie krwi na przeciwciała?

Kurcze...jutro punkcja...zaczynam się denerwować juz...dzisiaj wzięłam antybiotyk....najgorsze jest to, ze te wszystkie zastrzyki spowodowały u mnie straszne nudności.....jest mi kosmicznie niedobrze...nie mogę patrzeć nawet na jedzenie....:(:( Ale wytrwam....nie ma wyjścia:p
Dzisiaj o 18 mam transport do Wawy i zostaję tam do soboty...
Jutro o 8:30 mam się zgłosić w klinice:szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok:

Agusiek a nie robia Ci badania na różyczkę na początku ciązy? Jesli byłas szczepiona to ok.
Ja własnie nie pamietałam, ale w badaniach wyszło, że albo przechodziłam, albo byłam szczepiona. A że wiem, że nie przechodziłam...

Kwiatuszek
to szczęsciara z tej Twojej kolezanki. Pewnie juz więcej nie palnuje :-D
Jak poszukiwania pracy?

Agitatka cholercia co sie dziejez Twoim synkiem? Jak On sie biedaczek męczy. No niech mnie, ale goraczka co chwilę to nie jest normalne. Ci lekarze tam to chyba powinni rowy kopać, a nie dzieci leczyć.
Trzymam kciuki za jego zdrówko &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Mavika, ale pomimo tych skurczy nie chcieli Cie zatrzymywać? To może nie były takie duże. Ale masz racje leż, odpoczywaj, relaksuj sie

Pachnąca, dzieki moj Frań poza skórką i tym, że kiepsko sypia to ok :) W piątek nowy derm, wiec pokładam w niej wielkie nadzieje :)
Wiem, że Ci juz cięzko... Pisałaś, że brzuszek miał 107 cm, a to mój obwód z końca ciazy i pamietam dokładnie jak było cięzko. A przed Toba jeszcze troszke zostało.
Odzywaj sie czasami choc na krótkie cześć :)

Ikasia będzie dobrze &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
Decyzja, że dwa maluchy ?

Kruszka, profesor chciał mnie zatrzymać tylko z powodu węzłów. Nawet na wypisie musiałam napisac oświadczenie że wypisuję się na własne żądanie i zostałam poinformowana o zagrożeniu wynikającym z istnienia węzła. Ktg się wszystkim podobało. Ja dalej powątpiewam że to skurcze bo przecież od kurczy stawia się cała macica a nie tylko góra...Chyba...

agusiek zazwyczaj na początku ciąży lekarze zlecają badanie krwi na obecność przeciwciał różyczki, zerknij sobie w karcie ciąży. U mnie w karcie było to pod angielską nazwą rubella.

mavika
spokojnego odpoczynku i dotrwania do końca jak najdłużej &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Kruszka
dziękuję. Dobrze, że u Frania poza skórą zdrówko dopisuję. Oj tak oni tutaj do niczego się nie nadają. Jak byliśmy u lekarza po tym przedawkowaniu, to emek zrobił wyliczenia o ile za dużo mu zostało przepisane antybiotyku. To lekarza biegał z tą kartką do drugiego na konsultacje, jakby tego sam nie wiedział. Porażka

Ostatnie dni Filip daje mi się we znaki. Jest ogólnie ujmując nerwowy i często wyładowuje swoją złość w sposób nieciekawy. Staram się to tłamsić, ale już powoli brakuję mi sił :-(

Kruszka, właśnie nie miałam zleconego tego badania, a zaraz po świętach idę na test obciążenia glukozą, to zastanawiam się czy nie zrobić jeszcze tego.

Pachnąca podziwiam Cię że dajesz radę z takim brzuszkiem.
Mavika dbaj o siebie, odpoczywaj. Jeszcze trochę czasu lepiej żeby Andrzejek poczekał.

reklama
mavika nie jestem z okolic Łodzi.
Warszawia i śląsk
a słuchajcie na jaki okres podpisuje się takie umowy w tych medicoverach limach enelmedach multimedach i innych? Chodzi o te prywatne kliniki. . .
bo chyba nie na miesiąc prawda?

Do góry