reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

CLO/duphaston/luteina/bromergon i inne farmakologiczne wspomagacze staranek...

Po ilu cyklach z CLO zaszlas w ciaze??

• Wszystkich głosujących
    28
  • Ankieta zamknięta .
Emenems - nie brałam tych leków więc nei wiem, a nie zmieniałas ostatnio jakiegos kosmetyku? na początek pij wapno - łagodzi stany alergiczne i na pewno wszedzie je kupisz :)

reklama
w norwegii wapno tylko na recepte :D ale mam z Polski :)

mam nowy płyn do mycia twarzy nivea, od tygodnia gdzieś, ale prawda to jest nowy kosmetyk, taka pianka, wiec chyba nie powinna mnie uczulac, a to takie niby pryszcze, niby, bo nigdy nic takiego nie mialam, bardziej takie male krostki jak "po pozbyciu się' wyprysku gdzie ja nic przy twarzy nie dłubię...moze spróbuje myć pare dni tylko wodą, kupie w kosmtycznym zel do twarzy trądzikowej ktory juz kiedys mialam, i zacze pic wapno, dwa razy dziennie myslicie?? do tego planowalam pare wizyt na solarium w celach wysuszających bo tak to nie chodzę

tak, wlasnie oto chodzi ze tak, ale zawsze uzywalam płynów do twarzy do cery trądzikowej, a to jest taka zwykła pianka do mycia twarzy - zastanawiam się nad dwoma rzeczami, czy moze sama to rozniosłam uzywając takiej szmatki do peelengu twarzy, wilorazowej, moze mialam cos na twarzy co się rozniosło, albo czy kosmetyczka mnie nie zaraziła czymś, ale TYLKO u niej regulowałam brwii....ale wysypka zaczeła się na jedną z brwi - ehhh, milion opcji - dobra, solarium sobie podaruje :)

a to to super :) wprowadzamy się miedzy połową kwietnia a majem:) bo kolezanka mowi ze juz bedzie się przenosic w polowie kwietnia bo jeszcze bedą drzwi malowac, zdejmowac (w tym co kupilismy) takze ja tez muszę do 1maja się przeprwadzic.
Poki co wymysliłam sobie stolik ze skrzynek w salonie, nigdzie nie moglam znalezc takiegoco bedzie mi sie podobał, więc projekt jest taki :

Ale dziewczyna co je robi w USA liczy sobie 1500 koron plus przesyłka, to nei jest duzo jak na norweskie ceny, bo kazdy inny to 3,4 tysiące bym musiala dać, ale ja zrobię sama, zamowiłam skrzynki z polski, z herbem gdańska w kolorze ciemno brązwoym wiec skrzynka bedzie taka jak tutaj:

ale kolor jak te dolne skrzynki tutaj:

no i ma wyjsc co takiego jak to na góze, całosc z przesyłką wyjdzie kolo 900 koron wiec jestem mega zadowolona, bo za te pieniądze to najtańszy stolik w ikei bym mogla kupic...a do ikei tez mam daleko:)

ogólnie strasznie mnie przeraza cala ta przeprwadzaka, bo dokladnie nie wiem kiedy, musze sie pakowac, i wogole wszystko - jutro z kolezanką jade faby kupic, bo jej maz jeszcze przemaluje (profesjonalnie w zakladzie pracy - jest lakiernikiem:p) szafki w kuchni, za darmo tlyko mam farbę kupic, wiec jestem przeszczęsliwa, salon sobie sama wymaluje (kolejne Emili widzimisie, bo jest ok, ale nie chce zielnoej sciany, chce garfitową:p)

No i nie bede was juz zanudzac, bo się strasznie cieszę i jak wy o dzieciach mozecie godzinami gadac tak ja o domku:) heheheh

dzięki, pamietaj ze rozmiar stolika zalezy od rozmiaru skrzynek, wiec mozna mały zrobić;) na ogródek chce zrobić z palet taki duzy :p palet ci u nas dostatek, kazdy ma tego w pracy tony i kazdy z chęcią oddaje.

emenems piękny patent, wykorzystam go kiedyś -ale radze Ci - pomaluj go lakierem żeby łatwo go czyścić :))
I jeszcze pomyśałam żebyś np myła twarz w rumiaku - on łagodzi :)

reklama
Do góry