reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

CLO/duphaston/luteina/bromergon i inne farmakologiczne wspomagacze staranek...

Po ilu cyklach z CLO zaszlas w ciaze??

• Wszystkich głosujących
    28
  • Ankieta zamknięta .
juz po wizycie...wszystko ok...jest 12 pieknych pecherzy...dzisiaj pregnyl...jutro tylko antybiotyk i w czwartek o 8;30 meldje sie w klinice na punkcji...a w sobote transfer....wiec w sobote bede juz miala malenstwa przy sobie...no wlasnie...malenstwa czy malenstwo....ciagle sie zastanawiam...czy brac jednego czy dwa...perspektywa blizniakow mnie przeraza....ale to jest wieksza szansa zejedenchoc sie przyjmie...nie wiem....

reklama
no to kasia do dzieła :-D

gryzoń - do niemiec wyjeżdżacie?
ech nic nie mów - kindergled, elterngeld, zwolnienia z podatków, leki za darmo, kompletnie inny poziom dbania o dzieci niż u nas :-(

Ikasia - bierz dwa!!!!! na pewno bedziesz przeszczęśliwa!!!! za długo już czekasz!!!
Chciałam Ci powiedzieć o moim przeczuciu wreszcie - więc wydawało mi się że zajdziesz w ciążę dokładnie rok po mnie - co prawda myslałam że w naturalny sposob - ale każdy sposób jest dobry :))) a rok mija własnie teraz w marcu ta więc trzymam kciuki!!!!! a Ty jesteś tu cały czs w Warszawie czy wróciłas do siebie?

Fioletowa - tak chcemy do Berlina za rok wyjechać... ale czeka nas masa pracy.... musimy odkładac teraz co miesiąc po 1000 żeby uzbierac troche kasy na start, i trzeba będzie nasze mieszkanie wynająć w przyszłym roku a to nie bedzie łątwe bo mamy RNS - czyli nie możemy go wynając jeszcze przez 5 lat..... no i my nie mówimy po niemiecku.... właśnie zapisujemy męża na kurs (uczył się kiedyś, myślę że szybko sobie przypomni, ma głowe do języków) a ja to nawet mam certyfikat ale ni chole... nic nie pamiętam. Od wakacji i ja pójde :)) jeszcze nie wiemy jak to wyjdzie....

Fioletowa a jak Ty się czujesz?
i co u MAviki.
i u reszty - pachnąca, aneczek.... przeprazam jak kogoś pominełam ale ostatnio mało osób pisze i zapominam Wasze nici..

musze leciec na przewijak bo cos mi tu smierdzi... :szok:

Ikasia
moja babcia wychowała bliźniaki sama!
Wiem że to były trochę inne czasy...
Dasz radę
zobaczysz
ja bym chciała :-D

narazie w busie jestem do domu..jeszcze 3 h jazdy....jutro ide do prcy...iwieczorem wracam do warszawy...moze juz do soboty zostane....

mowicie zebym dwa brala...ale mnie to naprawde przeraza...nie wiem...zobaczymy co los przyniesie...

Gryzon ​ gdyby nam sie udalo to termin porodubylyby na 223 grudknia...a to czynaturalnie czywspomagane...czy to istotne???:)))

gryzoń to jak się przeniesiesz to się wproszę na kawę
ja tak dawno nie byłam w berlinie i tak mi się chce tam pojechać - no ale będę musiała Filipka najpierw odchować, bo wypad na cały dzień wtedy - od nas bilet całodniowy [pociąg, metro, cała komunikacja miejska] to tylko za 25 euro, więc za rok się wpraszam...

Gryzoń-a nie chorowałaś bardziej jak ci te migdałki wycieli ?
22 kwietnia wpisałam się na kurs ABC zarządzania budżetem domowym :-D może i ja zacznę odkłada ten tysiąc tak jak sobie założyłam bo jak na razie przez ostatnie pół roku całe 1000zł odłożyłam 2 razy a reszta to wahała się między 400-600zł :( ... A wiem ,ze dała bym radę oszczędzić no ale to muszę kupić to tamto i tak dalej no i kropka..W tym miesiącu święta i cudem odłożyłam te 400zł :eek: Jak tak dalej pójdzie to będzie kiepsko ...

My przygotowujemy sie do wyjazdu do tego Londynu jeszcze tylko 2 tyg :-D ale się boję tego całego lotu z dziewczynami ..

reklama
Witam dziewczyny jestem nowa. W tym cyklu brałam clo. W 17dc zaczełam robić testy owulacyjne codziennie pozytywne po 5 dniach również pozytywny co o tym myślicie? Proszę o pomoc

Do góry