reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

CLO/duphaston/luteina/bromergon i inne farmakologiczne wspomagacze staranek...

Po ilu cyklach z CLO zaszlas w ciaze??

• Wszystkich głosujących
    28
  • Ankieta zamknięta .
Ikasia istne szaleństwo z tymi pęcherzykami :-D Powodzenia &&&&&&&&&&&&&

Patu$ka a jaką decyzję Wy podjeliście? Działacie w tym cyklu? Pytalam mojego męża co On by zrobił, to potwierdził to co ja czyli byłyby świadome przytulanki:-D

Emenems nawijaj o domku bez problemu :-) A co do kłopotów z cerą to nie pomogę. U mnie jak coś się zaczyna dziać to szukam jakichś kojących maseczek, ale to sie może tu nie sprawdzić.

Gryzoń a jednak... Trzymam kciuki, by Wam tam dobrze było:-)

reklama
Emenems, hormony potrafią zmienić skórę. Może zwiększyła Ci się wrażliwość i tak to się objawia? Spróbuj przez kilka dni nie używać niczego do twarzy żadnych kremów toników, płynów i mleczek, myj twarz przegotowaną wodą i zobaczysz czy minie. Jak dziewczyny piszą, wapno też nie zaszkodzi.

Ja byłam dziś u mojej gin. Jej wizja dokładnie odpowiada mojej. Teraz leżę, biorę luteinę i nospę, liczę ruchy i jeżdżę 2-3 razy w tyg do niej na ktg. Po świętach idę prywatnie na przepływy, a gdzieś w połowie kwietnia znów kładę się w szpitalu i pod stałą kontrolą czekam do końca. Wypisze mi ładne skierowanie żeby nikomu nie przyszło do głowy kazać mi rodzić naturalnie czy czekać nie wiadomo na co. Powiedziała że po tych sterydach równie dobrze Drzejek mógłby się urdzić za 2 tygodnie. Także jeszcze trochę musimy wytrzymać, potem ostatnia prosta w szpitalu i finisz. Teraz już dam radę. Zacisnę zęby, ja się już nie liczę tylko to maleństwo tam w środku. Jest plus że może wyjdę stamtąd lżejsza niż przed ciążą :)

Kruszka spojrz na moj wykres i sama bedziesz wiedziec jaka decyzja zapadla;-):-p

Pewnie ze sie staramy,chocby nawet blizniaki mialy byc,bo te trojaczki to nikly procent. Co ma byc to bedzie a My juz tak dlugo czekamy na malenstwo z enawet los moglby nam wynagrodzic ten czas dajac dwa serduszka:tak:

mavika Kochana nasza trzymaj sie scisnij posladki i czekaj. Niech syneczek jeszcze sobie pomieszka w ciepelku,bo jak zobaczy w pierwszej minucie jaki swiat go czeka napewno zacznie plakac:-) Trzymam &&&&&&&& za szczesliwe rozwiazanie

patu$ka zobaczysz z tróją będzie jeszcze weselej :) Trzymam kciuki &&&&&&&&&&&&
Kruszka-jak Franuś???????
Ania,Gryzoń-Jak wasze dziewczynki ?? Gryzoń dobra decyzja z tym wyjazdem ..warto spróbować ...

A moja Nadia w nocy przyszła do mnie do łóżka i zaczyna płakać ja się budzę i mówię ,żeby poszła ładnie spać do pokoju ,a ona dalej płacze ..więc pytam co się stało no a ona ze ją uszko boli :szok::no::wściekła/y: zwariuje to już 7 raz w tym sezonie :no::angry:

Edit: Pierszy raz w tym sezonie , zapomniałam ,ze mamy wiosnę :confused2:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
witam dziewczynki!!!
lkasia buziak (my chyba się już troszkę znamy:D)

chciałbym dołączyć się do dyskusji i skorzystać z waszych rad, podzielic się swoimi ...
jestem szaraczką prawie od trzech lat z małymi przerwami na leczenie :p
trafiam na samych konowałów ...
czuję że jestem w punkcie wyjścia ale z pomocą forum i forumowiczek jakoś idziemy z mężem do przodu

Ostatnia edycja:
reklama
Anuszka - miło słyszeć że forum Ci pomaga :) pytaj o co zechcesz

Ikasia - trzymam kciuki!!!!

Kami - tak mi szkoda Nadii, zapalenie ucha strasznie boli u dzieci.... jak byłam mała też tak miałam, wszystko ustało oczywiści po wycięciu migdała - apropos wiecie ile w Niemczech czeka się na wycięcie migdała państwowo?!! - tydzień. A u nas... masakra no i eki dla dziei sa u nich za darmo :)

Kalinka od 4 dni jada raz dziennie mleko z kaszką manną - na rzie wszystko ok - ale własnie ma zatwardzenie - leży w bujaczku i stęka jak stary chłop popłakując co jakis czas... nie wiem jak jej pomóc, zaraz ja pomasuję ale przez ta pierniczona frejkę trochę to trudne... a tak to jest boska - budzi sie już tylko raz w nocy i zaczęła więcej jeść :) aniołek nasz

Do góry