reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

CLO/duphaston/luteina/bromergon i inne farmakologiczne wspomagacze staranek...

Po ilu cyklach z CLO zaszlas w ciaze??

• Wszystkich głosujących
    28
  • Ankieta zamknięta .
u mnie w rodzinie nie ma zwyczaju kupowania prezentów od zajączka - ale może wprowadzimy taka tradycję dla naszych dzieci :))

Kobiety - postanowione na 98% - za rok wyjeżdżamy.... nie wiem jak ja to mamie powiem,
jeszcze d
debaujemy cały czas nad drugim dzidziusiem zanim wyjedziemy....
czuję ulgę ciekawość ale też strach i niepewność...

ciekawe jak królowa się czuje, nic sie nie odzywa, mam nadzieję że z Laurą wszystko dobrze...

reklama
u mnie tez nie było takiej tradycji, ale ja bardzo lubię robić prezenty, a u męża syn jego siostry zawsze dostawał [od teściów kasę - ale ja wolę dać jakąś rzecz, wypad do kina itp.] więc się włączyłam, potem urodził się Artur no i wtedy też jemu zaczęłam robić, teraz jest jeszcze córa szwagierki - w sumie tylko ta trójka dzieci dostaje od nas prezenty - są najbliżej
jak się udaje to staram się robić prezenty "niematerialne" - chłopak ma 10 lat, więc czasem idziemy w ramach prezentu do kina, na komunię podarowaliśmy mu roczny kurs pływania, wolę tak niż tonę gratów, lub kasę [u niego jest jeszcze skomplikowana sytuacja, że tatuś biologiczny to leser jakich mało i jakby mógł to by "pożyczył" od dziecka pieniądze na wieczne nie-oddanie; wyobraźcie sobie, że ma zasądzony pobyt dziecka 2 tyg u niego, 2 tyg u matki (od 7 lat jak ich znam ani razu nie skorzystał), potrafi zadzwonić obiecać dziecku że weźmie go w sobotę, a potem zadzwonić do szwagierki i powiedzieć że nie weźmie, bo nie ma kasy na bilet]

moi rodzice nie dają prezentów na wielkanoc, a parę lat temu chcieli w ogóle zrezygnować z robienia prezentów na jakiekolwiek święta kościelne [ale wybiłam im to z głowy, bo co to za choinka bez drobiazgów pod nią ;-)] - nie to że pieniędzy nie mają, tylko mama wychodzi z założenia, że nie o to chodzi w świętach
niby racja, ale ten nastrój prezentowy też jest fajny...

Gryzoń gratulacje podjęcia decyzji...na pewno nie było łatwo....ale jak ma być tak dla Was lepiej to trzymam kciukasy:tak::tak::tak::tak::tak:

Ja dzisiaj się troszke gorzej czuję...boli mnie lewy jajnik...i to dziwne, bo na nim mam 5 pęcherzykow, a na prawym mam siedem, a nie boli:eek::eek::eek: No i po porannym zastrzyku dostalam strasznego swędzenia...teraz juz tego nie ma, ale w miejscu uklucia ta skora jest bardziej zgrubiala....mama nadzieje ze to nie uczulenie...We wtorek kolejna kontrola:tak::tak::tak::tak:

Ikasia - jakie wspaniałe wieści!! tyle pęcherzyków!!! bomba po prostu
Decyzja nie należy do najłatwiejszych z uwagi na to że tu mamy kredyt na mieszkanie, ale jakoś się je wynajmie i sie uda :)) boje się jak cholera ale damy radę. Musze tutaj jeszcze kilka kursów zrobić:)

Królowa napisała że mała zdrowa ale ma żółtaczkę więc jeszcze będą LAure naświetlac ale niedługo wracaja do domu to się odezwie :)))

Witajcie:)

Niedługo Was poczytam... a mówią, że najgorsze są pierwsze 3 miesiące. To ja mówię, że to byla pestaka w porównaniu co teraz Frań wyprawia:no:

Gryzoń gratulacje podjęcia decyzji...na pewno nie było łatwo....ale jak ma być tak dla Was lepiej to trzymam kciukasy:tak::tak::tak::tak::tak:

Ja dzisiaj się troszke gorzej czuję...boli mnie lewy jajnik...i to dziwne, bo na nim mam 5 pęcherzykow, a na prawym mam siedem, a nie boli:eek::eek::eek: No i po porannym zastrzyku dostalam strasznego swędzenia...teraz juz tego nie ma, ale w miejscu uklucia ta skora jest bardziej zgrubiala....mama nadzieje ze to nie uczulenie...We wtorek kolejna kontrola:tak::tak::tak::tak:

No to gratuluje jestes o wiele lepsza w hodowaniu ode mnie:-D Ja mialam 3 na granicy pekniecia.

czy ktoś z was po dostinexie dostał wysypki? ciezko to nazwać wysypką co mam, biorę dostinex od początku stycznia, a od dwóch tygodni pojawiło mi się coś nioby wysypka niby pryszczyki ale to nei są do końca takie pryszcze, bo wyglądają jak małe strupki i strasznie swędzi - coś strasznego, cała broda, dookoła ust część czoła i nosa....walczę z tym jak mogę ale nic, nie mam super cery normalnie ale to co mam teraz nie jest normalne.

Pierw myślałam że to tak przed okresem ,ale mijają dwa tygodnie i nic nie schodzi, jak myje szczypie i codzinnie coś "nowego".

Czy ktoś miał coś takiego? bo nie wiem czy to od tego ,ale nic innego mi do głowy nie przychodzi co mogłoby tak zadziałać

Ogólnie jestem załamana, bo nei wiem co z tym robi,c dermatologa nie mam tutaj, zresztą oni by to olali i tak, jak to nie jest nic bardzo waznego to bede na wizyte ponad meisiąc czekac, a taka wysypka to nic waznego....co ja mam zrobic??

hej

emenemes ja miałam bromergon, ale myślę, że skoro to ma działać na przysadkę mózgową, to może kwestia hormonów? nie mam pojęcia
ja po bromergonie nie miałam czegoś takiego, za to różne inne przygody ;-)

reklama
Nie mam pewności od czego, ale to peirwsze co mi do głowy przyszło,ogolnie mam problemy z cerą ale wiecie, mam 30 alt, rozrózniam co wychodzi ze tak powiem normalnie a co jest nowością....i nawet jak zapudruje to widac i mi wstd z domu wychodzic, do roboty dzis ide to zorbie sobie chyba tapete milion, nie wiem od czego to moze jeszcze być

Do góry