reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

CLO/duphaston/luteina/bromergon i inne farmakologiczne wspomagacze staranek...

Po ilu cyklach z CLO zaszlas w ciaze??

• Wszystkich głosujących
    28
  • Ankieta zamknięta .
annka - to nie ja pokazywałam talerzyk ale o jaki Ci chodzi? taki z buzia namalowana? czy taka miseczka może z której nie da sie nic wylac?

obietki od kilku dni mamy mega zagwostkę - jak zorganizować przeprowadzkę.... siedze i czytam... strasznie sie boję, co prawda mam tam bliska rodzinę oni nam we wszystkim pomogą ale najpierw muszę sama poczytać o wszystkim, o dodatkach, pracy mieszkaniu...
nie wiem tylko czy ja sie mogę stąd wymeldować skoro mamy tu mieszkanie na kredyt i to z dopłatą RNS. Oj dużo pytań przed nami, ale przede wszystkim - kursy językowe.... wstyd sie rzyznac ale w liceum zrobiłam Deutch Zertifikat - i juz nic nie pamiętam.... masakra

A no własnie - mamy 4 miesące dzisiaj!!!!! jeju jak ten czas leci :)

reklama
gryzoń, na spokojnie. Wszystko ogarniesz nie ty pierwsza i nie ostatnia!

Ja się wczoraj widziałam już w erce na sygnale w drodze do szpitala. Poszliśmy do restauracji bo jakiś czas temu kupiliśmy groupona i trzeba było go zrealizować. Siedzimy, jemy, nagle poczułam się jakby mi brakowało tlenu. Robiło mi się duszno, ale ogarniałam jakąś godzinę. W pewnym momencie zrobiło mi się bardzo bardzo słabo, zaczęło się robić biało przed oczami, krew odpłynęła, zalał zimny pot. Przestraszyliśmy się oboje nie na żarty. Dobrze że siedziałam na takim szerszym fotelu, przechyliłam się na lewy bok, pooddychałam głęboko i przeszło...Nie wiem, może mały mi coś ucisnął, albo co. Ale strachu się najadłam co nie miara!

Gryzoń, jeśli macie kredyt RNS to nie wymeldowuj się, możesz upewnić się w banku, ale ja bym tego nie robiła. Jeśli masz mieszkanie w spółdzielni to zgłosić, żeby nie naliczali opłat np. za wywóz śmieci.
Gratki z okazji 4 miesięcy.

Mavika nie lekceważ takich objawów, kiedy masz wizytę u lekarza?

Ostatnia edycja:
Mavika-znam to obrzydliwe uczucie w ciazy z Natalią ciągle mdlałam grrr...Aż mnie do teraz ciary przechodzą:zawstydzona/y::tak: najgożej było jak już zemdlałam i się budziłam nie wiedząc o co chodzi :-p

Gryzoń-A ja właśnie rano chciałam pisać ,ze twoja dziś już 4 miesiące!! Ale wolałam poczekać aż sama to obwieścisz :-D Kiedy sie przenosicie ???????

agusiek, na wizytę wcisnęłam się w poniedziałek o 12.45. Muszę jechać sama autem bo mąż będzie w pracy i tylko dojedzie na wizytę bo ma blisko a tak to musiałby się przebijać 3 razy w te i spowrotem przez całe miasto.

Hej Dziewczyny
Nie odezwalam sie po wizycie, bo nie mialam neta...

Więc tak...rośnie mi narazie 12 pechezykow...nie wiem czy to dobry wynik czy sredni??Leki wykupione, dodane... We wtorek kolejna kontrola, w czwartek lub piatek punkcja i niedziela-poniedzialek transfer:tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak:

KRÓLOWA GRATULACJE:-):-):-):-):-)

Ikasia to chyba bardzo dobry wynik. Moja kumpela miała 9, z tego 8 udało się zapłodnić, potem z tego się 4 utrzymały, 1 z grupy A i 3 z grupy B. 3 dała sobie wszczepić przy pierwszym transferze i ma z tego jedną fajną córeczkę. Rok po porodzie transfer ostatniego zarodka, ale się nie udało
Gryzoń no właśnie o tą miseczkę, z której nie da się wylać mi chodzi :tak:

I mam jeszcze jedno pytanie - co dajecie dzieciom na Wielkanoc?

a to na wielkanoc tez sie daje prezenty? u mnie czegos takiego nie bylo nigdy... :)

pomylam sobie wszystkie okna w domu... masakra , rece mi wchodza do :p firany poprasowane.. maz mi zawiesil :) ah jak milo sie patrzy na czyste okna hehe

reklama
hej

ech, młody daje się we znaki, wczoraj totalna apatia, a dziś totalny maruda

anka co do prezentów, to się w tym roku skumulowało - młody często dostaje zamiast prezentów kasę, uzbierało się trochę, a wyrósł ze swojego trójkołowego rowerka, więc dziś kupiliśmy z tego
16 COP TROOPER B'TWIN - Rowery Rowery - Decathlon
do tego od nas kask, bidon z zygzakiem, trąbkę i kółka do nauki jazdy
jak szukaliśmy roweru w innych sklepach to w czwartek w realu wyniósł tor na ścianę hot wheels :-D
no a ja mu wcześniej kupiłam jeszcze kilka książeczek peppy
a w sumie zawsze dajemy mu jeden nie za duży prezent, na każdą imprezę - więc teraz nie dość że szybciej to dużo różnych rzeczy :tak:

Do góry