reklama
P
patu$ka
Gość
Dziewczyny musze sie wygadac i to szybko. Pomozcie cos,pocieszcie albo nie wiem.
Bylam na wizycie i uwaga! Po tej kuracji z CLO mam 3 wielkie pecherzyki jeden 20 mm i dwa 19 mm rozumiecie????O kurde ale jestem wystraszona a jak wszystkie trzy zostana zaplodnione? Trojaczki?NIeeeeeeeeeee! Lekarz nie zyczyl mi trojaczkow tylko jednego zdrowego. W czwartek mam sie zglosic do niego prywatnie do gabinetu bo ma tam lepsze USG i zobaczy co i jak w razie by pekly czy cos. Nie wiem co myslec. Sa na granicy pekniecia. Bliznaiki to ja jeszcze przezyje ale trojaczki???? Nie wiem co myslec. I robic.
Bylam na wizycie i uwaga! Po tej kuracji z CLO mam 3 wielkie pecherzyki jeden 20 mm i dwa 19 mm rozumiecie????O kurde ale jestem wystraszona a jak wszystkie trzy zostana zaplodnione? Trojaczki?NIeeeeeeeeeee! Lekarz nie zyczyl mi trojaczkow tylko jednego zdrowego. W czwartek mam sie zglosic do niego prywatnie do gabinetu bo ma tam lepsze USG i zobaczy co i jak w razie by pekly czy cos. Nie wiem co myslec. Sa na granicy pekniecia. Bliznaiki to ja jeszcze przezyje ale trojaczki???? Nie wiem co myslec. I robic.
K
kamii150
Gość
Królowa GRATULACJE!!!!!!
nic się nie martw Natalia też byłą wyciągana próżniowo i jest jak najbardziej ok!!!!!!!!!!!!!!
nic się nie martw Natalia też byłą wyciągana próżniowo i jest jak najbardziej ok!!!!!!!!!!!!!!
agusiek_11
Fanka BB :)
Serdeczne gratulację Królowa!!! Dużo zdrówka dla malutkiej.
Tak niespodziewanie wypakowałaś się a jeszcze wczoraj wieczorem złościłaś się że małej się nie spieszy. czekamy na relację z porodu.
Tak niespodziewanie wypakowałaś się a jeszcze wczoraj wieczorem złościłaś się że małej się nie spieszy. czekamy na relację z porodu.
G
gość 94049
Gość
Tak tak teraz Mavika i Fioletowa od razu albo jednoczesnie, bo niewielka różnica.
Pachnąca Ty z bliźniaczkami tez pewnie troszke wczesniej sie rozpakujesz
Patu$ka no wiesz trudna decyzja... Gdyby o mnie chodziło zanim pojawił się Franek to bym działa.
Pachnąca Ty z bliźniaczkami tez pewnie troszke wczesniej sie rozpakujesz
Patu$ka no wiesz trudna decyzja... Gdyby o mnie chodziło zanim pojawił się Franek to bym działa.
K
kamii150
Gość
matko dziewczyny śnił mi sie dziś mój poród koszmar!! dobrze ze nie planuje kolejnego dziecka bo był zwariowała po tym co sie działo z Natalką ...
a u mnie młode znów chore
Kruszka co do paznokci - chciała bym umieć je robić bo fakt wole iść do pracy jako kosmetyczka niż być dalej pracownikiem Mopsu...
a u mnie młode znów chore
Kruszka co do paznokci - chciała bym umieć je robić bo fakt wole iść do pracy jako kosmetyczka niż być dalej pracownikiem Mopsu...
reklama
kwiatuszekq20
Fanka BB :)
Królaowa gratulacje
co do mojego zawodu to jestem hotelarzem a pracowalam w handlu i gastronomii
3pechole to super dzialajcie
co do mojego zawodu to jestem hotelarzem a pracowalam w handlu i gastronomii
3pechole to super dzialajcie
Podziel się: