reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

CLO/duphaston/luteina/bromergon i inne farmakologiczne wspomagacze staranek...

Po ilu cyklach z CLO zaszlas w ciaze??

• Wszystkich głosujących
    28
  • Ankieta zamknięta .
reklama
Mavika dasz radę. Tu większość rodzi w terminie, baaa nawet po ;-) Wspomnij na perypetie Błonki i Kamii. Ja sama miałam urodzić przedwcześnie, lekarz straszył, a urodziłam tylko dwa dni przed terminem
Królowo no to już tuż tuż i przytulisz maleństwo. Powodzenia na porodówce :-)

no to faktycznie niesprawiedliwe. Ja się jeszcze może załapię, ale dziewczyny, które mają terminy na pierwszą połowę marca już nie.

Dobrze by było się załapać, ale najbardziej chciałabym urodzić w dniu 21 marca :) raz, że fajna data, a dwa - to tego dnia to TYLKO 28 dni, nie wyobrażam sobie by to miało nastapić jeszcze szybciej.. Z drugiej strony, chciałabym zobaczyć córeczkę i przytulić ją :))))

mavika a Ty następna po mnie w kolejce :)

No :) Nie dociera to do mnie. Siedzę na łózku obłożona ciuszkami które dziś przyszły z allegro w ilości hurtowej i chce mi się płakać ze szczęścia :)

dziewczyny jak długo brałyście progesteron po zajściu w ciążę.
Ja zaczynam świrować, bo recepty dalej nie mam, a jutro kończy mi się duphaston, żaden angielski lekarz mi go nie przepisze, ani jakiegoś odpowiednika. Mam nadzieję, że jednak jutro przyjdzie ta recepta, ale co będzie jak będzie kilkudniowa przerwa :no::no:

reklama
Agitatka a może jakiś lekarz by Ci przepisał luteinę? Ciężko się u Was do lekarza dostać czy duphaston kupić? Pamiętam, że moja gin mi mówiła, że jak będę za granicą to tam jest jakiś odpowiednik duphastonu (chyba na "s" ale nie pamiętam nazwy), który jest jego nowocześniejszą wersją, niedostępny jeszcze w Polsce.

Do góry