o witaj, co u Ciebie jak się masz a jak Twój mąż?? Tak myślałam sobie ostatnio co tam się u Ciebie dziejecześć, pamiętacie mnie jeszcze??
dawno mnie tu nie było, ale sporo się pokomplikowało i nie miałam głowy pisać
katicz to na pewno nie jest kara za to że brałaś wcześniej tabsy, poprostu tak jest i już nic nie można poradzić. A czemu za miesiąc dopiero będziesz robić test, jak owu już bylo to trzeba odczekać dwa tygodnie i się okaże, tak myśle...Myśa pytałaś się ile się staram o dzidzię więc powiem że nie długo. jeszcze jestesmy narzeczeństwem ale staramy sie tak mniej wiecej od pażdzireenika zeszłego roku wiec tak około pół roku. Od zawsze mialam problemy z miesiączkowaniem i straszne wtedy bóle mialam i tak po okresie liceum zaczelam brac tabletki hormonalne no i wtedy tez nie chcialam ciąży... czasami sie zastanawiam czy moze los sie na mnie nie msci ze te tabsy brałam.
Jeśli chodzi natomiast o ten cykl to w czwartek powinnam dostac @ nic mnie nie boli i wysmienicie sie czuje bolał mnie brzusio jak mialam ten sluz plodny a potem przeszlo. No i wtedy z łóżka nie wychodzilam kilka dni tez biore ten castagnus i przeszly mnie moje migreny choc nie powiem czy to jego zasluga okaze sie za miesiac cos mi Misio zasiał
to miałaś szczęście kochana, oby więcej takich szczęściar PozdrawiamyCzesc dziewczyny!
Mialam hiperprolaktynemie i przez 2 miesiace bralam bromergon. Po zakonczeniu kuracji odrazu zaszlam w ciaze, taka mala niespodzianka, ale jestesmy szczesliwi. Pisze to do dziewczyn ktore rowniez walcza z prolaktyna, ze mozna wygrac
Ostatnio edytowane przez moderatora: