Aniu my jak wprowadzalismy pepti, to pediatra powiedziała, że kazde mleko trzeba mieszac zanim się całkowicie zmieni. Tylko dermatolog dzis powiedziała, że jak sie da to wpowadzać bez mieszania, ale ona mogła nie wiedzieć. Wolę wierzyc pediatrze. U mnie akurat było odwrotnie, bo dawałam mieszankę a dodotakowo moje mleko. Podawałam franiowi to co udało mi sie odciagnąć osobno przed mm poprostu. Współczuje tego, ze Martusia budzi się co godzinę, bo my przechodzimy to samo... Dzis zmieniamy mleko na Nutramigen, bo pepti nie pomogl i deramtolog powiedziała, że powinno pomóc na nocne bóle brzuszka.
patu$ka moze nie nastawiaj się, że zajdziesz w pierwszym cyklu. Oczywiście zycze Ci tego z całego serca, jednak jesli się nie uda to takie rozczarowanie bardzo boli. U nas była ciaze w 4 cyklu,a równiez mam cykle bezowulacyjne, PCO i brak domunujacego pęcherzyka, za to mnóstwo mniejszych. Trzymam kciuki &&&&&&&& A kiedy masz monitoring, bo zakaldam, że masz?
Agitatka niedlugo Twój synek nie bedzie miał juz żadnych problemów, by sie dogadac z dzieciakami. Najwazniejsze, że zaczyna sie komunikować :-)
Pachnaca Twoje szczęścia juz niedlugo beda z Tobą. Mi strasznie czas przyspieszył po 20 tc, a jeszcze bardziej po 30 tc
Ikasia ja tez chciałam miec wiosenne dziecko, ale jak się zaczęły problemy to juz mi było wszytsko jedno. Mialam kiedys koleznke Skorpiona i tak sobie ubzduralam, ze nie chciałabym rodzic kiedy ten znak ma "władanie". I o to mam Skorpiona w domu
A z kolezanka spotkałysmy sie na porodówce, ona SN a CC ten sam dzień. Swiat jest mały :-)
My juz po wizycie. Cos tam sie polepszyło, ale skórka małego jeszcze wymaga pielęgnacji, bo to za malo. Zmiana mleka z pepti na nutramigen, dalej lecimy z tymi masciami, kąpielą w siemeniu lnianym, do tego mamy stosowac maść na lekkich sterydach przez 3 dni. Kurcze mam nadzieje, ze teraz to pomoze już.