Agitatka zdrówka dla młodego
Kruszka oczywiście trzymamy kciuki i wszystkiego najlepszego na te 3 miesiące :-)
Myśa ja dalej czekam, aż przejmiesz moją pałeczkę! Ciągle miałam i mam przeczucie, że właśnie Ty zaciążysz jak ja urodzę, więc czekam
Błonka jak ten czas leci. Niedawno to przeżywałyśmy tutaj Twoją ciążę, a tu już ząbki wychodzą
Pachnąca już za półmetkiem. Zobaczysz jak to zleci i będziesz tulić maleństwa
Ikasia ja bym nie czekała do lipca. Do tego czasu zdąży się coś napatoczyć i znowu trzeba będzie przesuwać, więc lepiej działać od razu jak wiecie na czym stoicie
Królowo u Ciebie też już widzę prawie końcówka. Też tak miałam ze spaniem, ale skoro nie chodzisz do pracy to może w dzień trochę odeśpisz. Powodzenia
Miałam dzisiaj mieć wizytę poporodową... Cały styczeń mojego gina nie było i kurka dzisiaj też. A dostać się do niego to następny miesiąc czekać
Miałam dla niego mały podarek w podziękowaniu i chyba przepadnie, bo w końcu pójdę do innego, do którego można iść z dnia na dzień, a też mam do niego zaufanie. Nie chcę kolejny miesiąc czekać, a nie będę też go specjalnie po szpitalu szukać - jego strata Szkoda tylko, że mój M. zmarnował dzień urlopu, bo ja nie mam z kim małej zostawić.
Ta nasza łobuza fajnie kilka nocek przespała, a potem gorzej niż przed tymi fajnymi. Przedwczoraj znowu spała ładnie 5,5 h, a dzisiaj pobudki co 1 h
Powiedzcie mi jak wprowadzać mieszanki mleczne? Kupiłam dzisiaj jednorazową porcję i chciałabym jej dać spróbować, ale czy nie powinnam tego najpierw z moim mlekiem zmieszać w jakichś proporcjach? Czy jest szansa, że mm wypije bez problemu?