reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CLO/duphaston/luteina/bromergon i inne farmakologiczne wspomagacze staranek...

Po ilu cyklach z CLO zaszlas w ciaze??

• Wszystkich głosujących
    28
  • Ankieta zamknięta .
reklama
Kruszka-Co do zmian , no to niestety dziś mała ma olbrzymie kolki , wierci sie krzyczy ..Dałam jej espumisan ..zobaczymy ...:zawstydzona/y:

kami moja pani doktor mowila ze jak espumisan ma takie sobie dzialanie , to dac bobotic, to jest podobny lek o wiekszym stezeniu jakiejś bakterii co poprawia prace jelit.. i faktycznie nam bobotic pomagal, mowila ze mozna dawac nawet bez kolek raz dziennie, bo to jest nie tyle lek co naturalne bakterie ktore pomagaja organizmowi...

Kruszka-Co do zmian , no to niestety dziś mała ma olbrzymie kolki , wierci sie krzyczy ..Dałam jej espumisan ..zobaczymy ...:zawstydzona/y:

szit.. A mowia, że z końcem 3 miesiaca mija jak ręka odjął. Kamii SS mozna zamówic przez internet. Ja bym tak zrobiła ale mój S panikował. Choc mam nadzieje, że ta dzisiejsza kolka to tak na pozegnanie &&&&&&

Blonka rzeczywiście,! Pól roczku! Super, bardzo się cieszę :)

Kami :)) Wy dzisiaj 3 mc a my 2 mc :)))

Kruszka mi tez mówili ze tylko do 3mc :)
A próbowałyście dicoflor? to sa kropelki wspomagajace flore jelitowa :))

Błonka a Wy za chwile 6 mc :))) huraaa

Dziewczynki - był Pani dr u nas- mam całkowity zakaz jdzenia - w snsie kazała mi juz wszystko odstawić, nawet zupy na kurze :((( mała ma ogromna alergię na całej główce....
Postanowiłam zakończyć moją przygode z karmieniem piersią..... nie dam rady być na takiej diecie..... ale niestety mała nadal nie chce butli, dzisiaj 40 minut próbowałyśmy to dostała ataku szału i juz nic nie chciała......... nie wiem co robic.....
juz trzy butlki wypróbowalam zaraz pojade po tommy tipy i nuk......
i tak źle i tak niedobrze

gryzon a sprobuj dac łyżeczką mleko, moja kuzynka tak musiala karmic.... butle wprowadzala 2 miesiace bo mlody nie chciał jesc z niej a w piersi nie miala mleka

Jestem dośc niecierpliwą osobą, jak myślę o 2-godzinnym karmieniu łyżeczka to az mnie wkurwienie zalewa.... to zostawie jako ostateczność....

Ależ te Wasze dzieciaki szybko rosną....kurcze, dopiero byly porody, a zaraz bedziemy przezywac pierwsze kroki....ciagle nie mogę wyjśc z podziwu jaki to jestcud...

Ciekawe jak tAM eMENems.....

reklama
Witam serdecznie,
poczytuje was po troszku...
Królowa jak tam usg?? Ja mam dopiero za tydzień, nie mogę się doczekać.
Gryzoń serdecznie wspołczuje z problemami z karmieniem. Moja młodsza siostra nie umiała pić z butelki i za kazdym razem się dusiła, wiec tez wszystkie pokarmy, picie było z łyżeczki. Daj znac jak wyszły próby karmienia innymi butelkami, moze sama jesteś zdenerowana ta sytuacja i malutka to wyczuwa, stad jej histeria?

Do góry