reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CLO/duphaston/luteina/bromergon i inne farmakologiczne wspomagacze staranek...

Po ilu cyklach z CLO zaszlas w ciaze??

• Wszystkich głosujących
    28
  • Ankieta zamknięta .
fioletowa cachace też mam bo caipirinhe uwielbiam :)

ale najbardziej marzę o czerwonym wytrawnym winie... ale cóż, jeszcze trochę.. naprawdę duże nadzieje pokładam w swoim laktatorze i moim dziecku, że będzie chciało jeść z butelki (i ogólnie będzie się bez problemu przestawiała z butli na cyca i odwrotnie) i przesypiało całe noce ;)))

gryzoń może to z suchego powietrza te pęknięcia? Wiadomo jednak, że lepiej by lekarz na to rzucił okiem. Jadłaś już jogurt?

jutro usg 3d :)))))

reklama

Gryzoń
moj Franek ma zalecone picie Pepti,a do tej chwili był na comforcie. Ciezko jest, bo ten pepti jest okropny. Na razie jestesmy na etapie 2 lyż comf/2 łyż pep i to jakos idzie. Co próbuję zwiekszyc dawke pepti, to wypluwa mleko i płacze. Nie wiem jeszcze jak sobie z tym poradzimy.

Królowo super jest 3D &&&&&&&&&&&&&&&&&& Nie wiem czy słyszalas, ze wprowadzanie butelki nalezy wprowadzac po 6 tg by nie stracic karmienia piersią. Mam nadzieje, że Wam sie uda :-)

Niedawno mój maz '"pozwolił" mi na drinkowanie u znajomych i wział na siebie tzreźwośc i nocna opieke. Ululałam się taki soft drinkami.

Gryzoń ja mysle, że my tez zaczniemy staranka jakoś po lipcu:-) Myślę, ze 9 mies po CC bedzie juz bezpiecznie, oczywiscie najpierw lekarz. Wiadomo zresztą, że o malucha znowu będzie walka:tak:

Emenems &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Obawiam się że to nie od powietrza - najpierw były podskurne krostki potem one się złuszczały i pekały teraz schodzi skóra i sa tez ropne małe krostki na głowce, i nadal rzadie kupy, i jeszcze mamy katar ale bez wydzieliny..... wszystko się jutro wyjaśni

Królowa - kciuki za usg, wstaw jakieś zdjęcie jutro. Nie bede próbowała jogurtu jednak bo znów się mała żle czuła i wróciłam do ścisłej diety :)))

Kruszka - to mnie wystraszyłaś, wiem że pepti jest ochydny ale nie wiedziałam że tak trudno go wprowadzić. JA bym chciała w pażdzieniku zacząć. Ale jak się przez tyle miesięcy zabezpieczyc??? niewiem, Apropos - własnie jajeczkuję - bo czuję - ale śmieszne uczucie po tylu miesiącach ciąży i wcześniejszych problemach :) a pewnie jak bedziemy chcieli dzidziusia to znów nie bede jajeczkowac )))

Widzę,ze temat nowych staranek - no ja zostaję w tyle , mam dość ..Chce żeby Natalia skończyła 2 latka i sie w reszcie wyspać :)) No i zrobić to moje nieszczęsne prawo jazdy i kursy ..No w dalekich planach mam jeszcze zamiar wrócić na studia ,ale to wyjdzie w praniu więc u mnie żadnych maluchów więcej :)) (jak na razie :) ) A teraz nawet do Londynu w kwietniu musimy wziąć dzieci tak wiec nawet tam nie odpoczniemy za bardzo :)) , no ale więcej korzyści niż strat-jak to mówi mój emek :-D:-)
Ah lecę walczyć i ubrać mała do przedszkola ..
Emenems,Ikasia-&&&&&&&&&&&&&&&&&

emenems kciuki

królowa trzymam kciuki za usg i za to by dzidziuś był pod względem karmienia jak mój młody - obojętne było czy cyc, czy butla [w szpitalu i jedno i drugie] czy smoczek silikonowy czy kauczukowy, czy pierś z nakładką czy bez i mleko czy moje czy mieszanka
po połogu jak musiałam brac okrutne tabsy to 3 dni był wyłącznie na mieszance, a potem bez problemu wróciliśmy do cyca
przestawienie z cyca na butelkę jak wracałam do pracy było z karmienia na karmienie, tak samo zmiany mieszanek - nie musiałam mieszać starego i nowego mleka
jedyne co, to po NAN mi wymiotował - raz podałam i więcej nie

kamii ja definitywnie kończę na drugim dziecku, tym bardziej jeśli mi faktycznie zdiagnozują u Artura jakąś wadę wrodzoną/ chorobę genetyczną

Fioooleeetooowaaa ale miałaś fajnie z tym karmieniem, zazdraszczam :sorry2:

Gryzońku może Kalinka lepiej to zniesie, przecież każde dzieco inne:-) To mówisz, ze owulka jest? fajnie U mnie chyba @ się zbliża. Przynajmniej takie mam uczucie od kilku dni, a dziś miałam śluz podbarwiony. No zobaczymy. Juz bym chciała ja miec :szok:

Kamii gratki dla Natalki z okazji ukonczenia 3 miesiąca :-) My tez juz niedługo zamkniemy ten etap. Pisz tylkoczy rzeczywiście cos sie zmienia. np. czy minał kolki :baffled:

reklama

Napisz swoją odpowiedź...
Do góry