reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CLO/duphaston/luteina/bromergon i inne farmakologiczne wspomagacze staranek...

Po ilu cyklach z CLO zaszlas w ciaze??

• Wszystkich głosujących
    28
  • Ankieta zamknięta .
czesc ! melduję sie z gdańska, troche rozżalona, bo jestem od zeszłego poniedziałku kupa kasy na badania psozla jutro mam zabieg, pod krótką narkozą na wycięcie polipa a pd dwoch dni...no cóz, po prostu rozłozylo mnie, kataru nie ma ale mega gardło boli....i trudno, wzielam dzis ketonal, wiem ze pewnei nie powinnam ale musze jutro meic ten zabieg po prostu musze, bo lekarz zaocznie dał mi zwolnienie i teraz wróce po dwoch tygodniach i powiem ze nie zrobilam ?? heh...zła jestem, trudno, bede jutro udawac, wiem ze nie rozsądne, ale ryzyko infekcji znikome bo przy krótkiej narkozie jest maska tlenowa a nie intubacja wiec nie rozniesiesie....do tego bede płukac cały dzien szałwią i bede napar z imbiru pic - mam nadzieje ze ketonal moglam wziac dzien przed,to w koncu tylko lek przeciwbólowy....no wsciekla jestem jak nie wiem co

reklama
emenems- ketonal na ból gardła??
Przeciez to za mocne, i tylko przeciwbólowe, trzeba było coś przeciwzapalnego wziąść,
powodzenia na zabiegu, na pewno minie szybko i potem juz z górki

Ikasia - jak szybko mineło :) tylko kika dni i będa wyniki :)

Staraczki - pamiętajcie że macie dwie zaległe fasolki po mnie i po ani a nic w przyrodzie nie ginie czyli trzeba tylko troszke poczekać :) tak wiem że to czekanie najgorsze i że każdy tak mówi ale jestem pewna że zaraz nas dogonicie :)))

Emenems..ALE PO CO KETONAL?? Lepiej jakbyś wzięla sobie pyralginę sprint, taką do picia...mi po 1 dni wszystko minęło...Ale...hardcorowo robisz....ale będzie dobrze i trzymam kciuki...mocno....:tak::tak::tak:

Gryzoń no szybko minęło...chociaz coraz bardziej się denerwuje....bo co zrobimy jak znowu bedzie wynik 0%??wiem ze trzeba myslec pozytywnie...ale naczytalam sie w necie...glupia ja...ze ta operacja nie zawsze pomaga....:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::no::no::no:

Ikasiu jeżeliby było 0 % to bys nie zaszła w ciążę niedawno - tą co sie niezdołała zagnieździć prawda :) tak więc jak myślę że szykuj sie bo niewiele czasu Ci zostało na picie alkoholu :)))
Och dziewczynki jak ja tęsknię za winem, piwem wódka - wszystkim co ma % hahah
Byc może juz wkrótce się napiję.... jutro będzie lekarka u nas, bo mała ma bardzo nieładną główke - to juz nie jest trądzik - schodzi nam skóra z całych uszu i z połowy główki, a czasem za uszkami aż skóra pęka i krew leci.... nie wygląda to fajnie... mam przeczucie że trzeba będzie mala na bebilon pepti przeżucić- ale najgorsze jest to że mała nie chce jeść z buteki - to jak ja jej to mleko podam :((((

Ikasia wszystko będzie dobrze, grunt to pozytywne nastawianie &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Emenems ketonal?? przecież to prawie jak narkotyk, ale skoro ci pomaga..powodzenia na operacji &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&7

Gryzoń lubisz % ja też, ale za wódką nie przepadam, wole piwko :-D Nawet się nie obejrzysz, a mała będzie już dużą dziewczyną i wtedy się napijesz. Pierwszy raz po tak długiej przerwie, w moim przypadku był szybki "upadek" wypiłam 2 piwka i byłam dobrze ululana :-)
Możliwe, że to alergia, ale czy koniecznie na mleko, może jakieś kosmetyki. Mój do tej pory łuszczy się za uszami, jak nie posmaruje balsamem. A i znam ten ból, że skóra mu pęka i leci krew :wściekła/y:

Nam dzień minął szybko i nudno. Młody powoli kończy antybiotyk, kaszle tylko sporadycznie. Od poniedziałku pójdzie do przedszkola.
Ja już parę dni z rzędu nie mam apetytu, cały dzień jak zjem kanapkę to dobrze :szok: Co do mnie nie podobne, bo ja lubię jeść. A i w nocy spać nie mogę, dziś do 1.30 nie mogłam zasnąć. A rano nie mogę się obudzić o normalnej porze :eek:

Wzięłam dziś ostatnią dawkę Clo. I niedługo zaczynamy działać. Chciałabym, żeby się udało, ale zawsze jest jakieś ale...Co ma być to będzie. Jak się nie uda, mam następny ostatni cykl i wtedy czeka mnie przymusowy wylot do Polski na badania..Ale na razie o tym nie będę myśleć...
Czas pokaże...

Gryzoń ja wiem ze najlepiej na cycku...ale butelka tez ma swoje plus...moze faktycznie inny smok?? A wydaje mi się że mała szybko się przyzwyczai do butelki..bo wygodnie:p

A mi dzisiaj przyszly dwie przesylki z allegro....W pierwszej paczce bly bańki chińskie--takie gumowe...można cale calo masowac nimi, ale ja je kupilam z myslą o nogach i walką z moim celulitem....w drugiej paczce byl krem na celulit Elancyl....w aptece 140zl...na allegro 80:p...podobno pomaga...No i dzisiaj juz jesem po pierwszym masazu i dawce kremu...mam nadzieje ze to cos da...bo po tych hormonach zrobil mi się straszny....aż wstyd:no::no::no:

A co do %...to mi naprawde wystarczy nieduza dawka by sie ululac..moj M twierdzi ze jestem ekonomiczna...:p A najbrdziej lubię winko Carlo Rosi rozowe....hmmmm pychaaaaa

Ostatnia edycja:
A ja zawsze lubiłam wypić sobie drinka czy wódkę w towarzystwie, a teraz nawet mi tego nie brakuje nawet jak inni piją. Jedyne co, to bym się napiła jakiegoś dobrego półsłodkiego czerwonego winka, najchętniej grzanego...

reklama
Do góry