reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CLO/duphaston/luteina/bromergon i inne farmakologiczne wspomagacze staranek...

Po ilu cyklach z CLO zaszlas w ciaze??

• Wszystkich głosujących
    28
  • Ankieta zamknięta .
Królowa my też mieliśmy mieć Laurę :)
Ja nadal walczę z kaszlem...A do tego mam takie bóle głowy od tego że masakra...Wypiłam już ze 4 buteleczki syropu na kaszel, piję 2 buteleczke Prenalenu, i hektolitry herbaty malinowej z miodem. I prawie nic...

Agitatka jakby w PL zamykali szkoły z powodu kilku cm śniegu to conajmniej 1/3 roku byłyby zamknięte :)

reklama
Jeśli chodzi o psy jestem pierwsza do takich akcji! Już zagłosowałam. Dodatkowo w sobotę kupilismy wór karmy Tesco i wrzuciliśmy do kosza dla biedulek ze schroniska więc 3 dobre czyny na raz :)

Hej
ja znów tylko o sobie, ale powoli wracamy do normalności
Rano lekarka, pokazaliśmy wyniki ze szpitala, pogadaliśmy i trochę mnie pocieszyla. Choroba która podejrzewają jest wada wrodzona i gdyby na serio bylo to w najgorszej postaci, to by wykryli to w pierwszych dniach po urodzeniu i młody by nie chodził 3 lata z tym, nie dal by rady teraz owszem trzeba to sprawdzić, bo to moze być jakaś lagodna tego postać... Zresztą dotyczy to taksę celiakii,
Plan jest taki ze za tydzień idziemy do szpitala by zrobić badania
On sam już czuje się ok, do tego stopnia ze dziś sobie słodyczy życzył, a my na razie nie chcemy dawać
Jutro wraca do przedszkola, a ja mam zamiar z łóżka nie wstawać i modle się by moja szyjka wytrzymała te ostatnie trzy dni...

Fioletowa to bardzo dobre wiadoości....zobaczysz ze teraz bedzie juz tylko lepiej....I trzymam kciukasy za Twoją szyjkę...

No i przepraszam dziewczyny ze zapomnialam o innych staraczkach, ale jakoś malo się tutaj udzielamy...wszystkie...i pomalu ciężarówki i mamuśki są w przewadze,...ale to dobrze...miejmy nadzieje ze my niedlugo do nich dołączymy....

U mnie tylko wtorek, sroda i w czwartek badanie.....a potem do poniedzialku czekanie na wyniki i we wtorek ja mam ginkę...więc generalnie jeszcze tydzien....

Ja dzisiaj 22 dc....dzien pozniej niz na suwaczku...wiec tak za 5-6 dni powinna być @....:tak::tak:

reklama
Do góry