reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CLO/duphaston/luteina/bromergon i inne farmakologiczne wspomagacze staranek...

Po ilu cyklach z CLO zaszlas w ciaze??

• Wszystkich głosujących
    28
  • Ankieta zamknięta .
Własnie to wspaniale,że mamy tu siebie ,że możemy się od siebie dużo dowiedzieć ,nauczyć i podtrzymywać się razem na duchu w trudnych dla nas chwilach :) a czy jeszce ktoś wie dlaczego lepiej brać luteine dopochwowo niz doutnie ?-dlatego ,że nie osłabia żołądka i wątroby ,czy poprostu szybciej działa?

reklama
Jak się bierze dopochwowo to 2 razy dziennie, doustnie trzeba 3 razy, więc pewnie dopochwowo lepiej działa i sie wchłania, a przy okazji tabletki wystarczają na dłużej ;)

No tak sobie mysle czy one napewno dobrze sie wchłaniaja bo musze chodzić z wkładką bo mi one troszkę wylatują :(

Ja biore jedna rano a drugą na noc-dzieki za odpowiedzi ale piszcie prosze jeśli cos jeszcze wiecie na temat tego leku :)

Lana ja tez tak mam ze mnie jakby wyplywa...a ja juz i tak mam tone sluziku:) czasem to wyglada jak takie grudki kredowe hihi :) niewiem czemu tak sie dzieje:(

o ja też mam taką ala krede -hi hi ;D ;) wydaje mi się ,że to tak samo jak z tabletkami dopochwowymi na jakieś zapalenia i swędziawki bo wtedy też musiałam nosić wkładke i tez tak wypływało i mam uczucie ,że mam cały czas mokro-to chyba dobrze ::)

magdalenkakol luteina lub duphaston... takie same objawy uboczne... ja po duphastonie na początku czułam sie super... teraz jak go biore to mam problemy z żałądkiem... wystepują nudności... zgaga (a że go biorę od 16-25dc to czasami myle z objawami ciążowymi...)

reklama
Do góry