reklama
Nikusia82
Fanka BB :)
Błoniu - ale ja swój własny jeden co miesiąc mam więc liczę, że może z tej kuracji 1x2 tabl przez 5 dni uda się wyhodowac 2...Na razie nie myślę....marzę aby @ którą jutro na prezent świąteczny dostanę nie dała mi popalic
Maviko - Z endo miałam kiedyś problemy, nawet miałam cechy przerostu...ale po histeroskopii jest ok w okolicach 15 dnia cyklu jest ok 12mm więc OK
Maviko - Z endo miałam kiedyś problemy, nawet miałam cechy przerostu...ale po histeroskopii jest ok w okolicach 15 dnia cyklu jest ok 12mm więc OK
Ania o matko, jakie przeżycia... dobrze, że już ok i że lekarze nie zbagatelizowali tego
mój młody znów się pochorował, mąż idzie jutro do roboty, sama zostanę z marudą, potem po świetach młody miał iść do przedszkola, a teraz nie wiem jak to będzie [znów sama z małym będę]
dobrze że jutro i do jednych i do drugich blisko
dziewczyny życzę wszystkim wesołych i zdrowych Świąt, zdrowych przede wszystkim
razem z ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ życzę starającym się dwóch kresek, grubaskom ;-) zdrowych ciąż i łatwych porodów, a wszystkim rozpakowanym dużo radości i szczęścia z małolatów
:-*
mój młody znów się pochorował, mąż idzie jutro do roboty, sama zostanę z marudą, potem po świetach młody miał iść do przedszkola, a teraz nie wiem jak to będzie [znów sama z małym będę]
dobrze że jutro i do jednych i do drugich blisko
dziewczyny życzę wszystkim wesołych i zdrowych Świąt, zdrowych przede wszystkim
razem z ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ życzę starającym się dwóch kresek, grubaskom ;-) zdrowych ciąż i łatwych porodów, a wszystkim rozpakowanym dużo radości i szczęścia z małolatów
:-*
mavika
Fanka BB :)
Nikusia no to myślę, że jeżeli ten Twój własny pęcherzyk jest jakiś niechętny do zapłodnienia to Clo mu pomoże. Trzymam kciuki!
fioletowa dużo zdrówka dla syneczka :* Ja niestety muszę jeżdzić z jednej wigilii na drugą bo moja "kochana" teściowa nie rozumie ani od męża ani ode mnie subtelnych aluzji że chcemy ją spędzić w jednym miejscu (czyli u mojej mamy która z wigilią określiła się wcześniej, poza tym w tym wariatkowie i tak bym nie siedziała akurat dziś) i zadzwoniła jeszcze do mojej mamy. A ta, że nie umie odmawiać, to się zgodziła żebyśmy do niej przyjechali na 18, więc chcąc nie chcąc jedziemy na 15 do teściów, potem spowrotem kilkanaście km po moją babcię i w drugą stronę 20km do mamy. Jestem zła ale przecież moje zdanie liczy się tyle co pies.
A tak ogólnie, to:
Z okazji Świąt życzę Wam wszystkim pysznej wieczerzy bez mdłości i żołądkowych ekscesów, wymarzonych prezentów pod choinką a dojeżdżającym bezpiecznej podróży i powrotów do domu, starającym się oczywiście 2 kreseczek na teście w jak najszybszym czasie!
fioletowa dużo zdrówka dla syneczka :* Ja niestety muszę jeżdzić z jednej wigilii na drugą bo moja "kochana" teściowa nie rozumie ani od męża ani ode mnie subtelnych aluzji że chcemy ją spędzić w jednym miejscu (czyli u mojej mamy która z wigilią określiła się wcześniej, poza tym w tym wariatkowie i tak bym nie siedziała akurat dziś) i zadzwoniła jeszcze do mojej mamy. A ta, że nie umie odmawiać, to się zgodziła żebyśmy do niej przyjechali na 18, więc chcąc nie chcąc jedziemy na 15 do teściów, potem spowrotem kilkanaście km po moją babcię i w drugą stronę 20km do mamy. Jestem zła ale przecież moje zdanie liczy się tyle co pies.
A tak ogólnie, to:
Z okazji Świąt życzę Wam wszystkim pysznej wieczerzy bez mdłości i żołądkowych ekscesów, wymarzonych prezentów pod choinką a dojeżdżającym bezpiecznej podróży i powrotów do domu, starającym się oczywiście 2 kreseczek na teście w jak najszybszym czasie!
butterfly21
hope & love
p.s - monitoring się jednak odbędzie! Trzymajcie kciuki.
Dziewczyny wesołych, zdrowych świąt oraz szczęśliwego Nowego Roku. Dla staraczek pozytywnych testów, dla zafasolkowanych szczęśliwych, szybkich i łatwych porodów, a dla już urodzonych maluszków dużo zdrowia i prawidłowego rozwoju. A wszystkim po prostu wszystkiego dobrego i błogosławieństwa Bożego
K
kamii150
Gość
Hej Dziewczynki :0 ..Właśnie rodzinka wróciła do swoich domów..Oficjalnie skończyły sie w naszym domu święta ,a szkoda bo było bardzo fajnie i miło posiedzieć trochę z najbliższymi , powspominać ,pożartować ,a teraz wracamy do szarej rzeczywistości ..No nic parę dni i nowy rok )
butterfly21
hope & love
u mnie również po świętach. Dziś byliśmy na monitoringu. Jest pęcherzyk
reklama
Podziel się: