reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CLO/duphaston/luteina/bromergon i inne farmakologiczne wspomagacze staranek...

Po ilu cyklach z CLO zaszlas w ciaze??

• Wszystkich głosujących
    28
  • Ankieta zamknięta .
reklama
Błoniu - ale ja swój własny jeden co miesiąc mam:tak: więc liczę, że może z tej kuracji 1x2 tabl przez 5 dni uda się wyhodowac 2:tak:...Na razie nie myślę....marzę aby @ którą jutro na prezent świąteczny dostanę nie dała mi popalic :baffled:
Maviko - Z endo miałam kiedyś problemy, nawet miałam cechy przerostu...ale po histeroskopii jest ok w okolicach 15 dnia cyklu jest ok 12mm więc OK:tak:

Ania o matko, jakie przeżycia... dobrze, że już ok i że lekarze nie zbagatelizowali tego

mój młody znów się pochorował, mąż idzie jutro do roboty, sama zostanę z marudą, potem po świetach młody miał iść do przedszkola, a teraz nie wiem jak to będzie [znów sama z małym będę]
dobrze że jutro i do jednych i do drugich blisko

dziewczyny życzę wszystkim wesołych i zdrowych Świąt, zdrowych przede wszystkim
razem z ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ życzę starającym się dwóch kresek, grubaskom ;-) zdrowych ciąż i łatwych porodów, a wszystkim rozpakowanym dużo radości i szczęścia z małolatów
:-*

Nikusia no to myślę, że jeżeli ten Twój własny pęcherzyk jest jakiś niechętny do zapłodnienia to Clo mu pomoże. Trzymam kciuki!

fioletowa dużo zdrówka dla syneczka :* Ja niestety muszę jeżdzić z jednej wigilii na drugą bo moja "kochana" teściowa nie rozumie ani od męża ani ode mnie subtelnych aluzji że chcemy ją spędzić w jednym miejscu (czyli u mojej mamy która z wigilią określiła się wcześniej, poza tym w tym wariatkowie i tak bym nie siedziała akurat dziś) i zadzwoniła jeszcze do mojej mamy. A ta, że nie umie odmawiać, to się zgodziła żebyśmy do niej przyjechali na 18, więc chcąc nie chcąc jedziemy na 15 do teściów, potem spowrotem kilkanaście km po moją babcię i w drugą stronę 20km do mamy. Jestem zła ale przecież moje zdanie liczy się tyle co pies.
A tak ogólnie, to:

Z okazji Świąt życzę Wam wszystkim pysznej wieczerzy bez mdłości i żołądkowych ekscesów, wymarzonych prezentów pod choinką a dojeżdżającym bezpiecznej podróży i powrotów do domu, starającym się oczywiście 2 kreseczek na teście w jak najszybszym czasie!

happy8se.gif
jeszcze raz WESOŁYCH ŚWIĄT!!!!
happy8se.gif

p.s - monitoring się jednak odbędzie! Trzymajcie kciuki.

Dziewczyny wesołych, zdrowych świąt oraz szczęśliwego Nowego Roku. Dla staraczek pozytywnych testów, dla zafasolkowanych szczęśliwych, szybkich i łatwych porodów, a dla już urodzonych maluszków dużo zdrowia i prawidłowego rozwoju. A wszystkim po prostu wszystkiego dobrego i błogosławieństwa Bożego

Hej Dziewczynki :0 ..Właśnie rodzinka wróciła do swoich domów..Oficjalnie skończyły sie w naszym domu święta ,a szkoda bo było bardzo fajnie i miło posiedzieć trochę z najbliższymi , powspominać ,pożartować ,a teraz wracamy do szarej rzeczywistości ..No nic parę dni i nowy rok :))

reklama
butterfly, cudny prezent pod choinkę, teraz musicie go wykorzystać!

Ja spędziłam z mamą, moim "macochem" i babcią cudowne święta, wróciliśmy dopiero jakieś 2 godziny temu. Było super! A jutro genetyczne!!!:szok:

Do góry